Gå til innhold

S.Hafsmo

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av S.Hafsmo

  1. Noen her som har en teori til hvorfor PCn restarter dersom jeg kjører spill i fullskjerm over HDMI (Full HD, på Sony TV)? Spillet virker helt fint om det kjøres windowed, eller i fullskjerm på laptopens skjerm, men dersom jeg kobler til TVn mens jeg spiller, evt. starter spillet mens TV er koblet via HDMI, restarter maskinen seg..

     

    Er en P150s m. gtx780m.

     

    Edit: Viser seg å være 1080p som forårsaker restart. 720p går fint.

  2. Heisann lurte bare på om noen kunne fortalt meg hvilken shortcut Multicom pcene har for å komme til bios ?

     

    På min står det F2 for setup og F7 for boot options.

     

    Ellers liker jeg absolutt ikke denne optimus teknologien. Hva er poenget med GTX 780m, når jeg bare får bruke intelskjermkortet på eldre spill..

     

    Korreksjon, fikk den til å velge rett skjermkort, men GTA IV virker ikke likevel. :)

  3. Rettere sagt, så kommer Samsung til å klamre seg til førte plassen med billige androide baserte telefoner, noe Iphone aboslutt IKKE har.Uansett hvordan man vrir og vender på det, kommer det kun 1 iphone hvert år. Hadde de produsert like mange forskjellige telefoner som f.eks HTC, er det vel ingen tvil om hvem som fortsatt hadde ligget på toppen!

     

    Har aldri klart å forstå hvorfor fanboys bryr seg om hvem som har størst markeds andel. Er ikke akkurat slik at iPhone blir bedre om de er større enn Samsung. Hadde forstått det om du hadde eid Apple, men det tror jeg ikke du gjør. ;)

    • Liker 1
  4. Jeg ser jo for meg at nå som den nye grafikk og fysikkmotoren er i ferdig og godt testet, kan de begynne å konsentrere seg om enorme områder og plenty ting å utforske. Var jo litt sånn på GTA 3 da. Var ikke før San Andreas at det virkelig var mye å utforske, samt enorme områder å herje på og det var jo 3dje spillet med samme grafikk/fysikkmotor.

     

    Et SA liknende spill med GTA IV fysikk og grafikk hadde vært helt fantastisk!

    • Liker 1
  5. Er det ingen maskiner like kraftige som denne, bare ikke så sabla klumpete og "Alienware" aktig?

    har sett litt på HP Envy 17, men ser det er så mange som klager på voldsom varmeutvikling?

    Og den har kun HD 5850 vs Asus' HD 5870

  6. Testet Shell'en og, men vet ikke helt om jeg likte den. syntes det ble så sabla rotete, men får vel gi den en sjangse og rydde litt på dash'en.

     

    ellers fikk jeg et lite problem under justering av snarveier. Kjører Navigation Bar som forskjerm, og nå får jeg ikke til å legge "Telefon" som en av snarveiene? (altså der hvor man kan slå inn et telefonnummer uten å gå via kontaktliste.)

     

    noen som vet hva programmet heter?

  7. La inn Faenil's firmware i går. fy fader for en forskjell. (foreløpig) eneste jeg savner nå, er overgangen fra qwerty til numerisk tastatur når man tilter telefonen. jævla irriterende å måtte bruke begge henda for å skrive "Ok" eller "ja/nei".

     

    kanskje man skulle testet den Shell'en og.

     

    kommer ihvertfall ikke til å gå tilbake til original firmware. enkelt å flashe var det og. ;)

×
×
  • Opprett ny...