Gå til innhold

SunChaser

Medlemmer
  • Innlegg

    407
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SunChaser

  1. Jeg er knallfornøyd hittil! Til vanlig bruk, internett, musikk, msn osv. er den helt knall! Etter en god del justering er jeg også fornøyd med farger og lys :) Skal få sett en film på den i løpet av kvelden, så får jeg se hvordan den yter under litt mer krevende forhold :)

     

    Da blir det kjøp av en slik en!

    Takk for info alle i hop.

     

    Eg kan også meddele at komplett har hatt denne skjermen på kampanjepris et ukes tid nå, kjøpte en til mitt nye intel i7 965 extreme system, og betalte vel 2390 eller noe for den. Eg liker den utrolig mye, veldig fint design og bra bilde. Eneste minus er at den har IQ sperre med å finne av/på knappen :p Faen som eg leita første gangen...

  2. For den vanlige gamer vil vel dette være totalt bortkasta penger, med mindre man vil ha det for å skryte av det? Ettersom i7 blir slått av eldre 2-kjerner så vil det vel lønne seg å kjøpe en E8600 og blodklokke den.

    Kan hende jeg tar feil her, men å legge 15-20k i et "vanlig" system vil vel gi deg mer ytelse i spill enn i7 kan tilby til samme pris, ettersom prisen er sykt høy?

     

    En gamer og datainteresert kan vel bruke 30k uten at folk skal synest det er så rart. Ungdommer bruker jo mere i året på tobakk og alkohol. Selv venter eg på en i7 extreme med et asus mobo, 9gb ddr3, 4870x2, og 1.15tb lagring + skjerm på 24", tastatur og mus fra roccat og 1000w psu fra corsair. Koster en del ja, men data er min hobby, så da sier det seg selv. Man kommer seg fra A til B i en lada også, men hvorfor ikke kjøpe en Bmw 320?

  3. Fordomsfulle *****... Er du klar over hva du nettopp sa?

     

    TV-serieprodusenten HBO er visst også "homovennlig".

    Det betyr at The Sopranos og The Wire, blant flere er serier som man ikke vil ha?

     

     

    :nei:

     

    Gidde han bare en link som han kan lese, og lage sin egen mening.

    Kanskje den gir et bedre svar den den andre linken eg posta, fra itavisen..

  4. ifølge her så har qx9770 bedre ytelse i de spillene som er testet enn i7. Føler at i7 er laget for å yte mer som servercpu enn spill cpu, eller har jeg feil ?

     

    Stemmer, I7 viser bedre på programvare som er laget for teknologien. At man får 20-30% økning på spill mellom di 2 prosessorene kommer ikke til å skje, men en 5% økning er mye det også. Tipper 2 genrasjon i7 blir å vente på, til da for eg bruke min extreme, burde vel holde til det meste av spill :) Om i7 er 20-30% raskere all-round så vil eg nokk tro at diskene i dag kommer til å holde tilbake ytelsen uansett, dagens disker klarer knapt å holde følge med dagens core2 systemer, og SSD er fortsatt uaktuelt, da det er alt for lite lagringsplass med tanke på pris.

  5. Takk for svar Opel. Ja, når eg kjøpte den maskinen eg har nå, når nforce 680i var helt nytt, så var det en del kluss med di første hovedkortene, men er vel ofte slik når noe nytt kommer, man får vel aldri helt testet produktet før det er sluppet ut til "massen".

    Ja kommer til å gå for denne maskinen, orker ikke vente lenger, den nye maskinen burde holde flott følge med spillene, og dem er jo ikke begynt å bli optimalisert for quad engang, når det skjer, kan det jo hende i7 sparker fra seg og min data blir for sløv, men for krysse fingrene.

     

    Angående kjøler på CPU, så kommer ikke Boxed QX9770 med vifte.. merkelig, men sant. Spurte nedtshop om dem kunne putte på en thermalright extreme 120, men det nektet dem, for den var så tung, at når dem skulle sende maskinen i posten var det fare for at hovedkort/fester kunne gå i stykker. Dem anbefalte en Zalman 9700LED, som var lettere og bedre festet. Noen erfaring med denne?

     

    Hehe, avataren er vel ikke helt på sin plass lenger... men håper virkelig AMD kommer med et comeback på CPU markedet.

     

    Amund / sun

  6. Først vil eg starte med å si at denne posten er ikke ment for å skryte, eller vise den nye pc`en min frem, eller at eg er rik, for det er eg ikke.

     

    Eg har bestilt meg ny pc i fra netshop, sitter på en gammel sur pc nå, og spillene som har komt ut i det siste har ikke vert noe morsomt å spille på grunn av maskinen. Det er en AMD 3800+ med nforce680i chipset på hovedkortet og geforce 8800GTX. Denne maskinen kjøpte eg når dette var nytt, nforce 680i var "the bomb", samme med skjermkortet. Nå har eg da bestilt meg en ny datamaskin, og eg skal liste hardware`n under.

     

    Antec Twelve Hundred Midi-cabinet

    Antec TruePower Quatro 1000w PSU

    ASUS Rampage Formula x48 hovedkort

    Intel Core2 QX9770 extreme

    Sapphire Radeon HD4870x2 2GB

    4gb OCZ PC8000 (1000mhz) Dual channel - Premium edition

    Western digital velocity raptor 150gb 10.000 RPM (for vista ultimate 64bit)

    Western digital caviar 1 TB til spill, programmvare og jah, er vel ingen løgn at resten kommer til å gå til porno o.l.

     

    Hvorfor velger eg en så dyr prosessor? Jo, eg liker det raskt, eg liker ytelse, spesielt når det går 2-3 år mellom hver gang eg oppgraderer datamaskinen min. Oppgraderer aldri noe annet en kanskje skjermkort, ellers har eg maskinene til det er på tide å bytte ut hele.

    Så sier enkelte, hvorfor bruke så mye penger på denne maskinen når i7 socketen til intel er rett runt gjørnet?

    Ja, det er et godt spørsmål, men eg er så lei denne gamle maskinen som holder tilbake spillopplevelsen så kraftig, at eg vil ha meg noe NÅ :p

    Her kommer spørsmålet, vil denne maskinen automatisk bli sucky når i7 kommer ut? Kommer den nye socketen til å være så dramatisk mye bedre at eg kommer til å henge etter som at denne nye maskinen skulle vert 5 år gammel? Selv tror eg denne maskinen kommer til å være i toppen i en good stund fremmover, selv etter I7 release, spesielt når man ser at spill ikke engang har startet å støtte quad core eller mere.

     

    Hva sier dere gutter og jenter? Har eg driti på draget med å ikke vente? Eller skal eg bare ta det med ro, kose meg med maskinen.

     

    - Amund / Sun

  7. Bestilte meg dette hovedkortet i helgen, men så kom eg til å se på bildet av det, og ser at PCIex1 er mellom di 2 PCIex16 slottene, og siden et 4870x2 tar 2 plasser, lurer eg på hvordan eg skal få plass til mitt sb x-fi titanium pro imellom der :< Noen som har peiling på om der blir plass i det hele tatt?

     

    339849.jpg

  8. Angående riper :p

     

    Skjermen liker ikke spisse steiner. Det sier kanskje seg selv, men et godt råd er å holde den unna det. Jeg har nå fått min første ripe på skjermen som kom med at jeg la den på noen steiner og så begynte den å skli og skrapte seg litt. Har en halv centimetersripe ca midt på skjermen. Ikke irriterende egentlig, men kan jo være greit å holde seg unna...

     

    det som er så fint når man kjøper på elkjøp å velger en 2 års forsikring til 300kr, får man mye riper, sleng den i gulvet å lever den inn, få en ny. :p

  9. Blir vanskelig å lage en MMO som ikke blir "lignende" world of warcraft, siden det er slik "rollercoaster" MMO spillene er bygd opp. Har di samme basis tingene som XP, quests, itemization, drep og loot. Slik vil nokk AOC bli som world of warcraft, i mitt syn er mange av di nyeste MMO spillene en kopi av hverandre, i en ny innpakning å folk har så lyst på noe helt nytt og banebrytende. Eg hadde ganske store forhåpninger på AOC eg også, men når du setter deg ned, å spiller deg igjennom di 70 første levla, testet ut en del karakterer, så merker man at dette er noe man har gjort før.

     

    WoW har levd i noen år nå, og det har en rekke andre suksessrike mmo spill og eg tror vi i grunnen begynner å bli litt lei hele måten MMO spillene er lagt opp nå om dagen, XP/questing etc, der blizzard/funcom forteller hva du skal gjøre, og du MÅ gjøre det slik for å komme deg videre.

    Håper det kommer noe nytt snart, med et mere sandbox system ala eve online, der produsentene ikke bestemmer så mye om ting som MÅ gjørest, men gir deg flere muligheter om ting du KAN gjøre, men det er min mening.

     

    Har ventet lenge på AoC, er et flott spill, men tror denne typen MMO er i ferd med å dø ut for min del.

  10. Ja ok. Jeg Googlet litt nå, og kom fram til at det ikke går an å låse opp nyere Nokia telefoner med såkalte "hacks". Det finnes dog ett par alternativer, som koster noen hundrelapper. For mer info om det, kan du ta en titt her

     

    Han kan jo altids bare ringe telenor å få koden til å låse den opp, vet ikke om eg har vert heldig, men det funker altid hos meg. Siste telefon eg kjøpte, var låst til telenor, + en 12 mnd binding (elkjøp pakke), ringte telenor når eg kom hjem fra butikken, hørte om eg kunne få koden, siden eg trengte muligheten til å sette inn et sim kort nr2 i jobb sammenheng, den kom i email 2 minutter senere, vips, ikke lenger låst til telenor.

     

    Kan hende det har vert meg som har vert heldig med mannen i andre enden, eller så driter telenor litt i hele greia, dem har jo trossalt fått deg bunden i 12 mnd uansett, så tenker dem er fornøyde :p

  11. surfer ikke på mobilen, laster ned mails og bruker litt MSN, harh att chess før, og aldri sliti med at det ble "for dyrt". Er man en aktiv bruker av 3g, så burde man vel strengt tatt skaffe seg et abonement som er rettet for det, og det gjør ikke abonemanget fra chess noe mere ræv en netcom/telenor sine tillsvarende, annet en at det er dyrere å ringe.

  12. MMS en flopp .. Åj da..!

     

    "For de som ikke takler å ha 2 dingser burde kanske ta en tur på SATS" - What? Hva har dette med styrke å gjøre?! Foretrekker du å ha ett hus med innebygd do? Eller foretrekker du kanskje å gå på ditt ombygde utedo?

     

    Ang. Apple Store.. Betale? Hvem har sagt av iphone/iPod-brukere betaler noe for programmer og spill? Har du i det hele tatt vært borti en iPhone/iPod Touch? Jeg tviler faktisk på det, i å med at du tydigvis ikke har fått med deg den såkaldte "Installer"-app'en.

     

    Du sier også at skjermen til HTC telefoner generelt er bedre.. Javel ja.. Sist jeg sjekket var det kun ett fåtall modeller med høyere oppløsning enn QVGA. Merkelig utsagn fra din side, siden du aldri har tatt på iPhone.

     

    Nei, nå må du jo få vondt etter å ha skutt deg selv i foten minst 4 ganger..

     

    ja, har veldig vondt. Du for skrive litt flere skrøner, venter i spenning.

  13. trenger iPhone virkelig et 3 parti programmvare for å få MMS til å fungere? Trodde iPhone var en mobil eg, MMS er vel noe som man kan forvente av en mobil som selges i dag.

    *gjesp*

     

    Takk for sarkasmeforsøket, men det ble en epic fail på deg. Takk og god kveld.

     

    Forresten så bør man vel kanskje også forvente en skikkelig nettleser på mobiler man kjøper i dag? Hm, pussig.. Safari på iPhone er jo helt fantastisk, da det betyr vel at Sony-Ericsson og Nokia lager dårlige telefoner?

     

    Ja, et eksempel på hvorfor det blir feil å henge seg opp i (ikke-viktige) enkelt-features for å prøve å få telefonen som helhet til å se dårlig ut. Igjen; epic fail.

     

    Se på totalpakken.

     

    utrolig hvor hårsår folk er over sine apple produkter, må bare le. Enkelte synest kanskje MMS er noe dritt, men det er fortsatt en aktiv tjeneste blant norske teleselskaper. Vi bor ikke i USA, men i norge. Iphone sin "ipod" del er finfin, men selv synest eg en ipod classic er like grei å bruke, mye mere lagring, og for dem som ikke talker å ha 2 "dingser" burde kanskje ta seg en tur på Sats istedet for å bruke pengene på mobil. Lyden til iphone er ræv, noe som er viktig for di fleste seiøse brukerene, det er jo tross alt en telefon. Skjermen? grei nokk, synd HTC leverer bedre. Apple store? joda, digg å betale for programmer der, bare så synd at dem som har mobiler med WM, kan helt sikkert laste ned tilsvarende programmer gratis. iPhone er bare en ny dings som er "inn", det betyr ikke at det er en kanonrå telefon teknologisk sett. Personlig er eg sikker på HTC Diamond blir en mye bedre telefon.

  14. på leit etter tlf da, en til og ha i lomma.

    har ikke store krav, er den grei og taste og ringe med holder det, trenger ikke så bra kamera eller noe slikt. men bra batteri tid ønsker jeg.

    har hitil hatt mest klapp-tlf, har nå SE z530i og er strålende fornøyd med den. men nå er den sliten blitt og trenger og byttes ut.

     

    så spørsmålet blir da om det er en tlf du kan ha i lomma uten at glasset blir ripete med en gang, er utrolig få klapp-tlf uten utrolig mye tull jeg aldri får brukt for.

     

    ville tatt å sett igjennom amobil.no sine tester på klapp telefoner, lest meg litt frem til hvilken modell/merke som passer for ditt behov. Selv gikk eg for en HTC diamondsom ser ut til å bli en passe sexy telefon, litt dyr for mitt bruk også, men trengte selv et nytt abonement, så slengte meg på chess sitt tilbud på den, til 1699, 12mnd binding, men IKKE operatør låst. Bare et hint av hvilken telefon eg gikk for, les på amobil, mye bra tester og artikler der :-)

×
×
  • Opprett ny...