Gå til innhold

COMMANDO X

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av COMMANDO X

  1. heisann jeg nærmer meg vel 15k i hvis jeg tar med det jeg har fått i gaver også. har en 2500 dark angels og en 1200 imperial guard.  er ikke noen her i vestfold/telemark vel?

    6532559[/snapback]

     

    Jeg kommer fra Telemark og har 2 pakker med warhammer 40k (chaos) som er hele :!:, men jeg har ikke maling da også har jeg ikke så veldig med penger heller. De pakkene jeg har er Thousand sons og Chaos iron warriors.

  2. Hvorfor kunne ikke norge bare satset på M16? Ok...eneste grunn jeg kan tenke meg er prisen! Dem koster sikkert mer enn dem våpna som er mulige kandidater.

    M16 er jo fossil... Og ikke dyr siden en kan fint kjøpe en kopi (patentet på M16 har gått ut, så gammel er den :p )

    Men noe av poenget i våpenbytte er denne nye filosofien om at våpen skal sette fienden ut av spill, ikke kveste dem til det ugjenkjennelige. Så andre egenskaper enn drapskraft er viktigere.

    Der er jeg helt enig :thumbup:

  3. av dem våpnene som ble vist som mulige kandidater så ville jeg ikke hatt noen av dem. hvorfor gå for M4 type angrepsvåpen? Dem er ikke ment som front-rifle uansett liksom.

     

    Hvorfor kunne ikke norge bare satset på M16? Ok...eneste grunn jeg kan tenke meg er prisen! Dem koster sikkert mer enn dem våpna som er mulige kandidater.

     

    Personlig mener jeg at det er litt unødvendig av Norge å satse på "state-of-the art" angrepsvåpen, da vi ikke satser på forsvar og angrepskrig uansett. Det får holde med noe som funker greit nok.

    M16 er jo et veldig dårlig våpen, j*vla kjedelig hvis du er i en krig for a si det sånn, M16 har en tendens til å "jamme" en del.

  4. Nu håper jeg virkelig ikke at vi velger C8 ( trudde ikke det var avgjort, kilde please), da får vi gevær lag med virkelig pinglete ildkraft. C8 standar er en Canadisk version av M4. M4 er ikke like kraftig som M16, mister mye av kraften i kula etter 150 meter på grun av det korte løpet. Og etter hva jeg har lest så gjelder det samme for C8.

    Det stemmer. Det er et ganske så dårlig våpen egentlig når du tenker gjennomslagskraft.

  5. Har selv skytet med AG3. Den er ikke så kraftig som folk skal ha den til å være. riktignok så er norge det eneste NATO landet igjen som har 7.62 * 51 mm ammovåpen. de andre NATO landene har gått over til 5.56mm , som er betydlig dårligere. Litt sørgelig at norge skal kvitte seg med AG3 og gå over til Diemaco C8 Som er en 5.56mm "angrepsrifle"

×
×
  • Opprett ny...