Gå til innhold

jackrabbiten

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jackrabbiten

  1. Det er alltid mye kø på en ny, attraktiv server, noe som er innlysende da player cap'en er ekstremt lav for ikke å overfloode startområdene. Dette vil selvfølgelig bedre seg når folk kommer seg ut av de nevnte områdene. Tipper Vek'nilash blir en bedre server enn Boulderfist til slutt, ryktene sier at russere skal ta over Boulderfist og, selv om jeg tar dette med et et lastebillass salt..

  2. Berlin: Hvis du skal kjøpe musikk anbefaler jeg Saturn (Alexanderplatz); de har praktisk talt alt! CD-sjappa bortenfor Gedächniskirche funker óg. Ellers er det flust av klesbutikker o.l. i Berlin. Kaufhaus Des Westens er jo også et must.

  3. Melee kan du bare glemme med én gang. Vil du gjøre "bra" skade med pet er det naturlige valget 31/20/0. Da får du Bestial Wrath. Evt. kan du gå 30/21/0, og dermed få Scatter Shot (i stedet for BW). Har du planer om end game content ala MC/ZG/BWL/AQ (og forøvrig tier 0 instancene) er det enten 0/31/20 eller 0/20/31 som gjelder, ikke noen points i Beastmastery med andre ord.

×
×
  • Opprett ny...