Gå til innhold

Suicid3

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Suicid3

  1. mkay.

     

    #1: Oslo72: Dere trenger ikke slike som meg her? Hvafan mener du med det da? Er DU så LANGT mye bedre enn meg at du fortjener å være her, men ikke jeg? Du må være bra tjukk i huet. Problemet da var vanskelig å forklare synes jeg, men når jeg tenker på det i ettertid er det jo GANSKE enkelt. Åffer skulle jeg gidde å bruke krefter på å skrive noe som helst når det var ingen som viste noen slags interesse for det på det tidspunktet? Det var såvidt ingen som leste det og absolutt ingen som svarte, så jeg tenkte da det ikke var nødvendig. Det som viser seg however er at når jeg skriver at jeg ikke gidder forklare det, da kommer reaksjonene. I wonder why. (BTW: hvem i huleste sa jeg har en piratkopiert versjon av XP? Gjør _LITT_ research før dere anklager da plz).

     

    Dessuten sklir dere HELT offtopic! Gud hjelpe meg, denne tråden handlet om et lydproblem jeg hadde, ikke hvorvidt jeg ikke gadd å hjelpe andre.

     

    Anyways, jeg skal forklare saken

     

    Jeg manglet en driver i device manager og det var den som var kjernen i saken. Jeg prøvde å legge inn Service Pack 1 til winXP. Det ville ikke la seg gjøre fordi en "atapi.sys" fil var i bruk. Jeg kjempet lenge over saken, og prøvde å avinstallere det som jeg ikke brukte. Etter jeg avinstallerte Daemon Tools ville den SP1 legge seg inn. Derfra måtte jeg installere noen drivere til det som sto "unknown device", men da fikk jeg en CRC error. Så jeg lastet ned nye "MEDIA" drivere som det sto jeg manglet. Jeg fikk installert dem og derfra var lyden i orden.

     

    Videre vil jeg oppfordre samtlige som ikke har noe å si om lydkort problemet til å holde kjeft og ikke hijacke tråden til en diskusjon om hvor barnslig det er å ikke hjelpe osv.

     

    mkay?

  2. Ingen som vet? :hrm:

     

    *sukk*

     

    Jaja, jeg bestemte meg for å forfølge CRC error feilen, kanskje det lå noe i det. Jeg fant ut at jeg burde dra en chkdsk på diskene mine for å finne feil, deretter en eventuell defragmentering.

     

    Så jeg restarter og chkdsk begynner, det som skjer da er at den kommer til steg 4 av 5 og der stopper den helt opp. Altså, den rikker seg ikke fra 0 %. Så det er mulig at jeg kanskje har funnet feilen. Men, noen som vet hva jeg skal gjøre videre? Den beveger seg jo ikke etter 0 prosent. :hmm:

  3. Det har seg slik at for noe siden bestilte jeg meg et nytt hovedkort, et Asus A7N8X, og dette skulle ha et integrert lydkort med 6 channels (altså 5.1).

     

    Før dette fungerte alt prikkfritt angående lyden og da hadde jeg et MSI hovedkort.. (6330 tror jeg det het), og dette kunne kjøre lyd både fra det integrerte samtidig som et annet lydkort var installert.

     

    Vel, jeg pakket ut hovedkortet, installerte det og var temmelig fornøyd helt til jeg skrudde den på og fant ut at jeg måtte reinstallere Windows XP. Greit nok, dette gjorde jeg og da jeg skulle sette på lyd kom det ingen verdens ting. "Hmm.." tenkte jeg.. "kanskje jeg har glemt å installere drivere eller.no". Så jeg tok platen som kom med og der var det lyddrivere. Installerte de, restartet, men fremdeles ingen lyd. Så da tenkte jeg at jeg kanskje burde oppsøke Asus sine sider og riktignok fant jeg lyddrivere der også. Men de fungerte heller ikke :hmm: .

    Hva skal jeg da gjøre?

     

    Jo, jeg gikk inn på Control Panel -> Sounds, Speech and Audio Devices -> Sound and Audio Devices og så på instillinger der. w00t tenkte jeg da jeg så at jeg manglet en playback device. Det går heller ikke an å velge noe nytt heller, bare ser her:

     

    Bilde

     

    Videre derfra går jeg inn på enhetsbehandling og der er det ingen feil, bortsett fra en ting hvor det står "unknown device", men den har ingen gul varsellampe. "Kanskje det er dette som er problemet tenkte jeg". Så da går jeg i gang med å finne ut hva dette faktisk er for noe. Jeg trykker på "Update driver" og da kommer dette opp:

     

    :: 1 :: 2

     

    Som dere ser var det "Microsoft Kernel Wave Audio Mixer" som manglet. Men HVA gjør jeg hvis jeg ikke får oppdatert driverene til det da? Alt som kommer hele tiden er den feilmeldingen om "An error occured during the installation of the device - cyclic redundancy check". Siden jeg tror dette er feilen så måtte jeg jo fikse det på en eller annen måte. Så jeg googler etter denne kernel wave audio mixer saken og finner den. Laster den ned og prøver å oppdatere derfra. NEI! Ikke sjans engang. Akkurat den samme feilen.

     

    Så på dette tidspunkt begynner jeg å gå tom for idéer å gjøre. Jeg har sett gjennom BIOS og alt så ut til å stemme der. Blant annet var "Onboard AC97 Audio Controller" satt på auto og ikke disabled (noe jeg regner med er slik det skal være). Jeg har prøvd ulike drivere og INGENTING vil fikse feilen. Feilen jeg får i Winamp når jeg prøver å høre på en sang er dette:

     

    Winamp error

     

    Jeg har også prøvd andre spillere som Windows Media Player osv, men ingenting.

     

    En annen ting jeg også vil legge til er at jeg har lagt inn alt av Windows oppdateringer (untatt SP1, som av en eller annen merkelig grunn ikke vil la seg installere). Og en ting til: jeg har gått på kjør -> dxdiag -> Music og testet der.. musikken spiller av når jeg har valgt Realtek AC97 Audio. På dxdiag skjermen gikk jeg også inn på Sound.. men der nekter den å spille og gir meg heller en feilmelding.

     

    Jeg har prøvd høyt og lavt nå og lurte på om noen av dere kunne hjelpe meg?

     

    Hilsen

     

    En som er på gråten :cry:

     

    (PS: BIOS er oppdatert til nyeste)

     

    ---------

    Kanskje jeg burde ha med litt system info også?

     

    CPU: AMD Athlon XP 2000+ (1,67 Ghz)

    Hovedkort: Asus A7N8X

    Høyttalere: Logitech X-620

    OS: Windows XP Professional Edition

    Skjermkort: Geforce 3 TI 200 (64 mb)

    RAM: 256 MB DDR

    --------

  4. oblivian: er det så myyyye bedre at forumet floodes helt over med poster om CS? At når en går inn på gamer.no så kan man kuuuuun lese om Counter-Strike? Diskuter gjerne CS, men herregud da. Dere har jo ørten tusen tråder om det. Hvorfor ikke ta opp en gammel en og fortsette der? Hvorfor jeg går inn på tråden spør du? JO! Det skal jeg fortelle deg. Jeg er så ufattelig lei av CS tråder (og jeg skal love deg at jeg er ikke den eneste) og mener at dette ta slutt. Jeg liker gamer.no fordi det er en meget bra side som inneholder det nyeste på spill-fronten. Det jeg ikke liker med denne siden for øyeblikket er alle forum-brukerene som har den trangen til å lage millioner av tråder angående CS, og "hva mener du om det?". :evil::evil:

  5. haha, jeg visste reaksjonene ville komme når jeg postet det der. Jeg bare tullet og jeg ville bare gni det inn ;P

    Problemet vet jeg ikke hva er, men jeg vet hvordan man fikser det. Fordi jeg har XP, så kan en velge prioritet på hvordan man skal kjøre et program. CS kjørte på normal prioritet, men når jeg satte CS på LOW så fungerte alt prikkfritt. Irriterende er det ja, men det er eneste måten å få det til å fungere.

     

    offtopic:

     

    hmm... Goldfish @ Undernet? Sant?

    JEG VET HVOR DU BOR!

  6. Jeg har pleid å bruke et gammelt tastatur av merket "Olivetti" om noen husker det? :)

    Til problemet: før jeg skiftet keyboard hadde jeg ingen problemer med spilling i counter strike, men nå som jeg har skiftet til MS Multimedia Keyboard så merker jeg at det på en måte hakker helt intenst. Det er slik at hvis du beveger deg med tastaturet + musen samtidig så vil musa ikke bevege seg, men du vil gå frambakoverstrafe med keyboardet. Derimot hvis du kun beveger musen uten å røre tastaturet så går alt prikkfritt. En annen ting jeg la til merke for kort stund siden er at det kun skjer online. Dette skjer ikke dersom jeg spiller i LAN eller mot boter. Men kun online.

     

    Keyboardet fungerer perfekt i andre spill som Starcraft i tillegg til en del FPS spill. Counter-Strike spiller jeg ofte og det kommer ikke på tale å skifte tilbake til det gamle DOS tastisen.

     

    Noen som vet råd? Eller harhar hatt samme problem? Det nye tastaturet er veldig godt ellers å bruke i andre spill og å skrive med. Derfor jeg vite hva jeg skal gjøre.

     

    På forhånd takk! :)

    - Sui

  7. Hei, jeg har et problem. Når jeg skal f.eks på sider som kanskje ikke browseren min ikke leser helt skikkelig så kobler den meg av internett! Dette er skikkelig irriterende siden jeg ikke klarer å komme meg på internett før 4-5 minutter har gått. Og ikke nok med det - når dette skjer får jeg naturligvis ny ip, men det som også skjer er at maskinen min får tildelt et nytt maskin nummer av routeren (vet ikke om det er routeren som gjør dette). Og da må jeg ordne til alt med portene på nytt i router configen. F.eks hvis maskinen min var maskin nr. 192.168.1.33 , så etter en slik disconnect så er maskinen min nr. 192.168.1.34 .

    Noen måte å fikse dette på (trenger nødvendigvis ikke å fikse avkoblingen av internett men det med nytt maskin nummer må fixes. :D

     

    Jeg har forresten dette:

    Telenor ADSL 704128 (ikke online)

    ZyXel prestige 300 series router (oppdatert firmware er installert)

    Windows XP Professional Edition

     

    Plz hjelp

  8. Tråden i seg selv er jo skrevet av en fjortiss. Dere er imot CS fordi dere vet at det er et bra spill, men dere er så barnslig oppi hodene deres at "ja. siden andre synes det suger så må jo jeg også synes det". Det er tydelig at dere ikke eier meninger av deres egen og det er lame det. Dere vet like godt som meg at, ok .. hvis dere er lei av CS nå etter å ha spilt det flere timer pr. dag, så går det kanskje en 2-3 måneder så begynner dere å spille det igjen. Herregud for noen fjortisser altså.

    Siden vi allerede henger ut spill her fordi de "suger", la oss like gjerne ta et annet spill .. som f.eks UT 2003, jeg synes at det "suger" .

     

    :woot:

  9. Altså, folk har ulike meninger og det er tydelig at dere her er såpass trangsynte at dere ikke fatter det. Kun "fjortisser" som spiller det? haha, ikke narr meg til å le, dere er idioter hvis dere tror det. For meg så er CS et underholdende spill, men det har tapt seg litt over tid pga alle de "whinende" fjortissene som spiller det. Det finnes barnslige og umodne folk som spiller det, JA! , men å feie alle under en kost er totalt feil. Det er tydelig at store deler av folkene her ikke vet hva de prater om engang.

    De som synes Counter-Strike er kjedelig, greit nok, men det er deres meninger. Deres ord er ikke det som gjelder. Ikke vær så ufattelig trangsynt nå da.

  10. The Counter-Strike and Team Fortress communities have maxed out the Steam 2.0 beta servers, resulting in the temporarily suspension of admission to the beta as more content servers are put online. The current Steam content servers offer over 500 megabits of bandwidth, all of which the community is consuming right now.

     

    Med andre ord, den ble sluppet, og den fungerte.

    Men serverene som hostet dette hadde ikke nok båndbredde til å serve mer. Så jeg regner med at det blir sluppet igjen om et par dager , men hva vet vel jeg? :wink:

  11. Skaff deg et sånt theme system , det finner du også på samme siden.

    Jeg bruker den KTE Theme manager eller hva den enn heter, den loader du opp i mirc og da velger du din theme. Så trykker du på apply og din theme skal nå fungere.

×
×
  • Opprett ny...