Gå til innhold

c-c-cloud

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av c-c-cloud

  1. Hei! Jeg har et problem der Calc setter samme standardavvik på flere av stolpene, selv om jeg har ett unikt standardavvik for hver stolpe. Går utifra at det er noe galt med hvordan jeg har satt opp standardavvikene? :hmm:

     

    Legger ved et bilde av spreadsheetet. Sånn som det er nå tar den bare en og en celle for standardavvikene og applyer de til hver alderskategori (10.3 kommer på hele ≤15år-kategorien, 10.4 kommer på hele 16år-kategorien osv.) Det jeg ønsker er at hvert standardavvik skal kobles til hver enkeltverdi.

     

    Det er sikkert en logisk løsning jeg ikke forstår. Hadde satt utrolig pris på hjelp!  :)

    post-82072-0-70030500-1432906228_thumb.png

  2. Lurer på en ting angående poengberegning.

     

    http://www.samordnaopptak.no/info/poengberegning/

     

    Ordinær kvote:

     

    Skolepoeng

    + Alderspoeng

    + Tilleggspoeng

    + Nye fag

    + Forbedringer

    = Konkurransepoeng

     

    Betyr dette at karakteren jeg får i nye fag ikke virker på gjennomsnitten, men direkte på skolepoengene? Altså at hvis jeg får 6 i et fag jeg tar som privatist og ikke hadde på VGS, så bare legger jeg til 6 poeng på skolepoengene i stedet for å inkludere det i gjennomsnitt-regnestykket?

     

    Regner med at hypotesen min er feil, bare synes at det var litt for lett å tolke det slik..

  3. jeg vurderer å drite i videregående og mekke førstegangstjenesten med en gang.

     

    kom inn på en elendig skole, og orker ikke et år til med media. det er forøvrig 3. året jeg skal gå nå til høsten.

     

    jeg lurer på om det er for sent å ønske seg inn til militæret nå, og om de har noen utdanningsmuligheter man kan dra nytte av utenfor militæret? utdanning man kan dra nytte av for å utvikle seg innenfor militæret er forsåvidt greit det og :)

     

    Hvis det er det 3. og siste året er du over halvveis i vgs. Da er det lite smart å droppe ut. Ta det som en mann og hold ut et år til. Du kommer ikke til å angre etterpå.

  4. Nå har katten min vært borte siden i går tidlig. Kan ikke huske at den har vært så lenge borte før. Frykter at den har dratt grunnet at vi hadde besøk av 2 andre katter som den ikke var helt fornøyd med. Faen heller.

     

    Noen som har noen tips? Har laget en facebook-gruppe og invitert lokale venner. Tenker å henge opp lapper i morgen rundt om kring i nærområdet.

     

    Den er ikke merket på noen som helst måte.

     

    Helvete.

  5. Ring VPV (tlf. 03003) tidlig på mandag og hør om det er ledig noe sted. Selv fikk jeg kranglet meg til en innkalling til 2Bn i januar, men det er ca to mnd siden.

     

    Har inntrykk av at HMKG og luftforsvaret hadde en del ledig nå til sommern, men det toget er nok gått nå. Kan dog hende at de har plass i januar, ja.

     

    Som sagt, VPV vet dette.

  6. Har lest mye om 2. bataljon i det siste og jeg må si at det er den avdelingen jeg heller mest mot akkurat for øyeblikket. Ingen som har noe godt å si om jegerkompaniet?

    2.bn virker mer som en ren "kamp" avdeling iforhold til jegerkompaniet eller er det helt på jordet?

     

    2.Bn er en lett mekinf-ish (sisu) stridsavdeling mens jegerkompaniet er en (som navnet hinter om) jeger-avdeling. Altså ganske forskjellige typer styrker.

     

    Vil du ha CV90 må du i PBn, vil du ha SISU og khakiberet må du i 2Bn, vil du bære tung sekk og ha overlevelsesuke må du i Jegerkp.

    Grovt sagt, tas med en klype salt. Selvsagt overlapper store deler av tjenesten hverandre.

  7. Så vet ikke du noe om hvor lenge vi har vært korthåra heller da. Selv har jeg hatt veldig langt hår mesteparten av livet.

     

    Trenger ikke akkurat være einstein for å skjønne at kort hår er mer praktisk på alle plan, med unntak av beskyttelse mot mygg.

×
×
  • Opprett ny...