Gå til innhold

herretic

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av herretic

  1.  

     

    0 er selvsagt usannsynlig, men det er ikke et mye dårligere svar enn alle andre tall.

    Hva mener du med "alle andre tall" :hmm:

     

     

    Slik som 10, 67, 1829, 56, 5392, 487388, 21 og 14.

     

     

    La meg gjette, du er en bitcoin-"investor"? Det er eneste måte jeg kan rasjonalisere hvordan du oppfatter aksjemarkedene  :rofl:

  2. Godt mulig det kommer en korreksjon og kanskje enda et om 5-10 år. Eller kanskje vi stiger videre de neste 5-10 årene. Helt umulig å forutsi. Man kunne trodd et krakk var i gjære allerede i 2014/2015. Solgte man seg ned den gangen ville man gått glipp av en vekst på ~20%  i påvente av "det neste krakket."

  3. NUC er en smal sak å bygge, siden du spør om det. Det er bare å sette inn RAM og lagring (M.2 i ditt tilfelle), også er det å starte installlasjon. Skal du kjøre Linux eller Windows?

     

    Vil tro at den siste generasjon NUC kjører x265 uten problemer. Jeg har en eldre versjon som spiller det jeg kaster på den, dog med Kodi gjennom OpenELEC.

     

    Windows er mest kjent, ikke brukt andre OS. Så tenkte Win 10, selv om den er en del "tyngre" enn andre OS.

  4. Har du vurdert Nvidia Shield? Du får mye for pengene. Støtter 4K, Netflix, Spotify og VLC. Rent grensesnitt med Android TV.

     

    Edit: Ikke misforstå meg, jeg setter pris på en vel satt opp NUC. Til de "kravene" du stiller er det overkill, likevel.

     

    Godt forslag, jeg har ikke en egen server å streame media fra. Den støtter PLEX ser jeg, men tenkte å ha en alt-i-ett løsning.

     

    Angående NUC, kunne hjeg brukt en rimeligere variant men ønsker å være sikker på at det ikke lugger når jeg ser film feks.

  5. Heisann,

     

    Ser etter en stue-pc som kan fungere som et enkelt mediasenter. Gjerne støysvak og ikke alt for høyt priset. Skal brukes til film/tv-serier i høy kvalitet via feks VLC samt netflix, spotify etc. Kommer ikke til å spille eller gjøre andre tyngre oppgaver på den.

     

    Har funnet frem til dette oppsettet selv:

    https://www.komplett.no/wishlists/32368a6f-96e8-46c0-be5f-ec3885a20029

     

    Noen som har bygd lignende? Er veldig mye å velge mellom ser jeg. 

×
×
  • Opprett ny...