Gå til innhold

wakari

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wakari

  1. Hmm får det ikke til å fungere på min bærbare maskin med Vista Home Premium. Virker som det er et DX problem siden når den skal til å starte spillet får jeg dx error:P noen som har noe peiling på hva som kan gjøres for å bli kvitt dette problemet? " Unrecoverable DirectX error has been encounterd"

     

    Edit: Faktisk skjedde dette nå også på min stasjonære pc noe som lamslo meg siden jeg trodde dette var et vista problem. Den stasjonære crasha her om dagen så har måttet installere xp på nytt på denne og hadde ikke dette problemet på den stasjonære før nå.

  2. Hei... jeg Ble Hacka en gang og noen  folk gikk på accen min og sletta min main... Men bare jeg sente en In-game mail til Blizzard og Ringte de i RL så fikk jeg han tilbake med  alt gear og Penger og LITT Ekstra Honor... Så jeg tenker du bare skal snakke med de så får du det snart tilbake

    :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:

     

     

    Lykke til og jeg Håper du får Fyren din tilbake

    6594071[/snapback]

    Takk takk :) Regner med at det ordner seg iløpet av dagen! :thumbup:

  3. Spørsmålet er hvor lett det er og grinde uten gear uten penger til å bruke FP en gang....Kjenner ingen på Burning Blade ATM alle jeg kjenner spille på frostmane eller Trollbane.

    PS: Account fortsatt låst

     

    Jeg kjenner kansje en som kan låne deg, men jeg kjenner ikke deg, det er et problem :hmm:

    6575128[/snapback]

    Hmm, det hadde jo vært hyggelig men trenger ikke penge hjelp:) Hadde holdt hvis han hadde giddet og vært med meg i noen instance runs :) SM eller lignende :thumbup:
  4. Det er jo opp til deg om du skal gjøre som du gjorde før du slutta. Alt kommer ann på hvor strek viljen din er og hvor mye du vil spille, du sette noen restriksjoner på deg selv når det gjelder spilling.

    Men hvis jeg hadde slutte og spille og holdt meg nøktern i 4 mnd hadde ikke jeg begynt og spille igjen, hadde heller kjøpt meg et annet spill eller begynt med noe annet for hvis man kommer inn i det igjen er det alltid mulig og få tilbakefall

  5. Vist du en gang slettet den kontoen, så vil/skal vel alltid alt gear og gull være borte? slik har ivertfall jeg forstått det.

     

    Go grind m8.

     

    Men du kjenner vell noen som kan låne deg litt gull?

    6566919[/snapback]

    Spørsmålet er hvor lett det er og grinde uten gear uten penger til å bruke FP en gang....Kjenner ingen på Burning Blade ATM alle jeg kjenner spille på frostmane eller Trollbane.

    PS: Account fortsatt låst

  6. Hvorfor var det ikke noe gear på shamanen din?

    6566248[/snapback]

    Har ikke anelse. Jeg slettet den shamanen for en del måneder siden og så har fått den gjenopprettet men den hadde 0 gear når jeg logget den på igjen. + 0g 0s 0c money. Det som irriterer meg mest er hvorfor de stenger acc min? Kan ikke se hvor de har fått bevis fra til å stenge den

  7. Ja da var det slik da.

    I går bestemte jeg meg for og spørre GM om og få gjenopprettet min lvl 45 shaman som jeg hadde slettet for mange måneder siden. Det var ikke noe problem og var gjort på meget kort tid. Så når jeg da logget inn på shaman'n min igjen for første gnag på veeeeeldig lenge så var det seff ikke noe gear eller penger igjen. Jeg sendte da enda en ticket til GM og spurte om det var mulig og få tilbake items. Men siden ventetiden på slike tickets er en evighet og kl var vell 01.00 og jeg skulle på jobb kl 06.00. Jeg sovnet da og våknet til at jeg var logget ut selvfølkgelig. Da jeg prøvde og logge inn før jeg skulle på jobb så fikk jeg følgende melding midt på skjermen "Din account har blitt stengt/banned for mer info blalbalba URL"

    Jeg var mildt sagt i sjokk og sjekket min mail "We are sending this mail to inform you that we believe the below World of

    Warcraft account is compromised and we have locked it pending further

    investigation by our Account Administration team."

    Skjønner bare ikke grunnen så lurer på om det er noen andre her som har opplevd det samme eller noe lignende. Skal sende mail til Blizz Account Administration når jeg kommer hjem fra jobb. Må sende inn CD'key og på hvem og account er opprettet.

    Hjelp :cry:

×
×
  • Opprett ny...