Gå til innhold

Tigergt

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tigergt

  1. FotMob

    Gir deg kampoppsett, tabell, toppscorer, RSS-nyheter og mer for alle de store ligaene; Premier League, Championship, Tippeligaen, MLS, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Primera Division, SPL, Champions League++. Kan sette opp notifikasjoner ved scoring for enkeltkamper, lag og hele ligaer.

    Vurdering: Genialt for dem som er interessert i fotball! :)

    Pris: Gratis

    URL: http://www.cyrket.com/package/com.mobilefootie.fotmob

    URL: http://www.mobilefootie.com

     

    stats.jpg

  2. Nå skal jeg prøve å være den første som kommenterer nyheten og ikke artikkelen.

     

    - Meget bra ;) Bra Apple følger med, tilpasser, og forbedrer produktene sine. En 3G versjon vil nok få enda flere folk til å vurdere iPhone. inkl. meg. Men jeg holder fortsatt fast i drømmen om en iPhone Nano.. hehe :)

    8017627[/snapback]

     

    Men min kommentar var også ment til nyheten ;)

    Er ikke mye til nyhet fra Apple at telefonen 1 år frem i tid vil støtte 3G... eller? :)

  3. Jeg kunne godt tenke meg en klokkemobil. Da ville jeg selvfølgelig ha hatt en bare-bone utgave av mobilbiten. Dvs kun mulig å ringe og motta samtaler. Trenger ikke 3G, GPRS, kamera ++++. Eneste unntaket er kanskje blåtann for headset og SMS input?

     

    Hadde vært sjef med en slik klokke hvis en skal ut på treningstur, bytur etc hvor det ikke er like kult med med en stor klumpete mobil. Med mp3 spiller i klokken i tillegg så hadde en hatt det meste. Trenger vel et tvillingabonnement da slik at en i andre sammenhenger kan ta med seg sin "vanlige" mobil.

  4. Heisann,

     

    Jeg lurer på om det er mange her som har telefon med Windows Mobile? Jeg regner med at andelen er ganske liten, men jeg har inntrykk av at flere og flere skaffer seg en eller annen QTek modell (tror de har skiftet navn?).

     

    Er det kanskje noen som har sett noe statistikk på andel telefoner med Windows Mobile som har blitt solgt og kan peke meg i riktig retning?

     

    Takker for tilbakemelding :)

    ----------

    Hva er stillingen?

  5. Trenger flere til å teste bildetaking og sending ifra programmet. For de som vil teste, gå til tabellen og velg "Ta bilde", "Send bilde" fra menyen. Hvilke valg du får kommer an på mobilen. Dersom telefonen din ikke støtter verken å ta bilde fra en j2me applikasjon eller å sende så får du ikke disse valgene. Hadde satt stor pris på tilbakemelding om hvilke modeller som klarer hva :)

     

    De siste 3 bildene som er lastet opp vises på forsiden

     

    ---------

    -Tigergt

  6. Gode greier! :thumbup:

     

    Hvis du skal på kamp i helgen må du sende noen flere bilder! :)

     

    Btw, kan du både ta bilde og sende filer med din telefon? Jeg har selv en Nokia 6320i og den støtter ikke å ta bilde, men den støtter å sende filer fra filsystemet. Kan med andre ord ta et bilde utenfor applikasjonen og deretter sende det med.

     

    -Tigergt

  7. Vi har lagt inn ny funksjonalitet som vi gjerne skulle ha testet.

    Nå kan du nemlig ta bilder med mobilen (helst fra en kamp) og sende inn. Bildene vises på webben. Du kan også tippe resultatet i kampene.

     

     

    Jeg tenkte ikke på at hvis jeg hadde postet her til å begynne med så ville alle som følger tråden få mail om det.

     

    Se denne posten

  8. Vi trenger å få testet at sending av bilder fra vår j2me applikasjon virker fint på flere mobiler enn K700. Hadde satt stor pris på om noen ville teste ut vår _gratis_ applikasjon. Meningen er at du skal ta bilde fra en Tippeliga-kamp, men for testingen sin del er det bare å sende hva som helst. Bildene havner på forsiden på webben.

     

    Programmet kan hentes ned her: www.hvaerstillingen.no

     

    Ps. dette er en applikasjon for å følge med i Tippeligaen og Premier League.

  9. :hmm: escobar fikk det til på sin K750i så jeg vet egentlig ikke hva problemet kan være. Dersom du navigerer til tabellen og den er helt blank så tyder det i alle fall på at du ikke har fått hentet data. Velg da "Oppdater data" og se om lagene vises når du går tilbake til tabellen.

     

    Windows-trikset med en restart skader heller ikke :)

     

    Gi beskjed om det ikke bedrer seg så skal jeg få laget en debug versjon.

     

    -Tigergt

  10. Finnes det leverandører der ute som kan brukes for å sende wap linker via SMS (for slikk og ingenting)? Jeg har en gratis mobilapplikasjon som jeg helst ville ha sendt til brukerne som en sms melding, men så langt har jeg bare funnet steder hvor det koster skjorten og litt til.

     

    Det er bare de "yngre" som klarer å wappe til siden for så å hente ned midlet'en :(

     

    Et alternativ er kanskje å koble en "gammel" mobil med kontantkort til PC'en og sende det på den måten. Noen som har erfaring med dette?

     

    ----

    Tigergt

  11. Tenkte jeg skulle poste her om et gratis program til mobilen for de som er interessert i tippeligaen. Det viser rundeoppsett, tabell og Live data og kan hentes ned her:

    www.HvaErStillingen.no

     

    Det hadde vært kult med tilbakemelding på om det funker og på hvilke telefon. Foreløpig er det Nokia 6230i og Sony K700 som er testet.

     

    Vet noen forresten om en samleside for gratis mobilapplikasjoner?

     

    ----

    Tigergt

×
×
  • Opprett ny...