Gå til innhold

Aakern

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aakern

  1. Hei

     

    Jeg har grunnlegende c++ programmering på skolen og bruker "Starting out with c++" av Tony Gaddis. Jeg er veldig nybegynner og sliter med å finne dokumentasjon på hvordan man lager tekstrenger.

     

    Her er oppgaven jeg har fått tildelt:

     

    string mangeOrd = "eple appelsin drue yoghurt kiwi";

     

    Skriv et program som skiller ut ett og ett ord fra strengen mangeOrd, som skal defineres som vist over. Relevante funksjoner er find(), substr() og length(). For hver iterasjon skal ett av ordene i mangeOrd lagres i en strengvariabel kalt etOrd og skrives ut i konsollvinduet. Alle ordene, med unntak av det siste, skal etterfølges av et komma og et ordskille. Det endelige resultatet skal da se slik ut:

     

    eple, appelsin, drue, yoghurt, kiwi

     

    Takker for alle tips og eventuelle forslag.

     

    Steffen

  2. God dag

     

    Driver å sette opp min dreambox for å kunne streame fra pc til db.

    Dreambox er av typen Dreambox dm 800 hd pvr og har LT image.

     

    Har gått gjennom utrolig mange tutorials og funnet ut at jeg måtte installere og sette opp stream2dream, for å få dette til. Jeg har kommet så langt at jeg får satt stream2dream til å streame men problemet dukker opp når jeg skal prøve å få kontakt med db.

     

    Feilmelding lyder som følge: "Kunne ikke finne noen filmer, vennligst kontroller CIFS inntstilling, PC-IP og om "LT stream2dream v2.5" kjører på din PC".

     

    PC-Ip'en er satt opp riktig og softwaren går og streamer automatisk. Konklusjonen er at problemet må ligge på CIFS innstillingene mine. Ser at den spør om et passord men klarer ikke å finne utav hvilket passord den spør etter, noen som har en idè ?

     

    På forhånd takk

  3. Jeg har et spørsmål som sikkert sier seg selv men har ikke klart å gripe fatt i svaret enda. Spørsmålet deier seg om antall atomer av stoffer i bindinger.

    Feks:

    Mg + O2 --> MgO.

     

    Viss vi ser vekk i fra den balanserte reaksjonlikninger lurer jeg på hvorfor Mg + O2 --> MgO og ikke bare at Mg + O --> MgO?

     

    Ble litt tullete forklart men enkelt sagt lurer jeg på hvordan man kan finne utav at foreksempel O må være i ett molekyl med 2 O atomer for å kunne reagere med Mg?

  4. Jeg har akkuratt kjøpt meg en ny pc med windows vista, etter jeg hadde koplet den opp og fikk tilgang til nettverket prøvde jeg meg på internett. Første siden jeg besøkte var startsiden.no som jeg klarte å laste inn men etter hvert som jeg søkte videre og skulle prøve komme inn på google, myspace, youtube wikipedia osv klarte eg ikke laste ned. Noen som har forslag til hvordan dette kan løses?

     

    Takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...