Gå til innhold

Steel64

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steel64

  1. Yes, da var intervjuet over og jeg må få si at det ikke var så gale som jeg hadde trodd.

    Møtte opp der (presist) og møtte to hyggelige kvinner som jeg håndhilste på og presenterte meg for.

    Jeg satt meg og tok opp vitnemålet fra grunnskolen som de ville se på, og merket seg at jeg hade lite fravær.

    Et av de første spm jeg fikk var; Fortell om deg selv. Etter jeg hadde fortalte om meg selv fant vi ut av vi hadde bodd på samme sted i Ausrtalia (ganske kult egentlig).

    Også fikk jeg spm om hva jeg viste om bedfiften, hva jeg mente skulle til for å jobbe i Bon appetit, når jeg kunne jobbe, og et spm jeg svei meg litt på, hva hadde jeg gjort dersom en kunde hadde klaget på maten? Jeg svarte med at jeg hadde spurt hva som var i veien med maten, og dersom det ikke var noe i veien med maten så hadde jeg sagt dette høflig til han. Men de andre ville at jeg skull si at jeg måtte bøye meg i støvet uansett, men men, jeg snakket meg unna det. Derreter fikk jeg spm om det gikk greit å jobbe nattevakter ettersom det var midt i byen. Og til slutt fikk jeg stilt noen spørsmål, og dette sa de etterpå var veldig positivt, for det viste at jeg var forbredt, og de sa at nesten ingen andre hadde gjort dette.

     

    Så jeg tror jeg får jobben = ) Takker for tips!

  2. Jeg er innkalt til jobbintervju nå på onsdag for Bon Appetit. Jeg er 16 år (fyller 17 nå i sommer) og søkte på jobben for ca 3 uker siden.

    Jeg er ganske nervøs på tross av at jeg aldri har vært på et jobb intervju før, så jeg lurte på om noen av dere har noen tips til hvordan jeg skal oppføre meg og hva jeg kan forvente og få av spørsmål.

    Ta gjerne å skriv ned noen spørsmål dere har fått eller tror jeg kommer til å få!

×
×
  • Opprett ny...