Gå til innhold

Sjelegla

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjelegla

  1. Det er HurrIcane, ikke hurrYcane, spiller ingen rolle om det brukes begge, på org, klistrene står det hurricane, på infoplata, med motorstørrelse og reg. nr står det også hurricane.

    Fins ingen hurricane 400, det er 370 og 470, de er ikke akkurat på målene 370 og 470, men de har brukt et helt tall.

    Her er bilder av min i sommer, holder på å trekke om alt, alt er org. skal også få trykket inn hurricane i forstolene som det er org:)

    post-81906-1169213259_thumb.jpg

    post-81906-1169213270_thumb.jpg

  2. Har selv Rieju RS 2 Matrix 03 mod. Men ville satset på TZR, den har samme ramme som R1 og R6 og er større en Aprilia Rs 125 og Honda NSR 125;) Men vi snakker KRONER hvis du skal kjøpe en sånn en ny eller brukt men sats på brukt, synker alltid så mye når de er nye og da taper du bare mer penger

  3. Har nesten alltid syns at racing mopedene er teite, men det var pga at jeg aldri hadde kjørt en racing før, når jeg satt meg opp på den så følte jeg at jeg var i himmelen, det var så godt å sitte på den og kjøreegenskapene var bare helt topp.

    Jeg har en Tempo som er i daglig bruk og har kjøpt kameraten min sin Rieju RS2 Matrix, Tempoen blir brukt til søndagskjøring og den andre blir brukt til å holde følge og dra forbi kameratene, men hvis du har så pass mye penger som du har der så ville jeg lurt på å kjøpe tzr hvis du skal ha racing eller lett etter en Derbi Senda DRD Black Edition på finn eller noe, Supermotard og cross er jo det du kan bruke mest over alt racing er mer til vei, men når kjører du egentlig midt inni skauen, de fleste pleier å holde seg på veiene men kanskje litt igjennom skogen hvis du skal ta snarveier og der klarer jeg alltid å følge med;)

    Ditt valg ;) Lykke til

×
×
  • Opprett ny...