Gå til innhold

jinx81

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jinx81

  1. Huff så mye å svare på :ohmy: jaja, bare å begynne i en ende ...

     

    TL1000S: Nei jeg ser ikke på video samtidig, det er faktisk ikke mulig ;)

    kristteo: ja

    Nizzen: Det var usannsynlig billig! Men good for you.. og ja det er jo jeg som har skrevet driveren så det er jo min feil.

    antiloop: Heldiggris

    lavizh: Joda jeg skal ikke utnevne meg ekspert, og var kanskje litt forhastet den posten her..

    Zappza: :thumbup: takk for det

    viper44: ok, det visste jeg ikke. Ja det er nok "Bastante og feilaktige" so sue me :yes:

    spurv: sur, ja for fean.. kjøpte ikke det kortet her for å sitte å skrive på forum! da kunne jeg nøyd meg med mitt gamle skjermkort, überkortet fx5200!

    jorn_:-D feilen er nok driveren ja..

    suprsid: huff.... :blush: driti ut jeg da. bare å legge seg flat der ja. jeg ombestemte meg nemlig, da jeg (riktignok forhastet) postet detta... bra du påpeker det..

    Carbonite: jeg skal følge ditt råd fra en annen post der du sier "skru ned hardware acceleration", og klage høyt til nVidia. det suger at det skal være så inni hampen vanskelig å få ordna dette, uten å gjøre grundig research. har allerede brukt sikkert timesvis på dette faenskapet. hadde jeg kjøpt radeon eller ati hadde jeg ikke hatt problemet. det var kanskje det jeg prøvde (uten å lykkes..) å formidle her.

    [GDI]Raptor: nei jeg får stadig ikke color overlay bug'en, så du snakker om noe annet.

    Hans Erling: rart at det funker hos noen da. jeg har ikke sagt noe om ytelsen ellers, eller at kortet er dårlig... men bare at det er problematisk å spille og se video med samme driver til det.

     

    Til slutt i dette lange svaret så må jeg takke Carbonite som er den eneste av dere som har tilføyd noe interessant vedrørende problemet :yes:

     

    Og beklage den "Bastante og feilaktige" posten. Men jeg fikk svar nå da. Når jeg roper :hrm: Fikk ikke så mye hjelp her

     

    *frustrert* Jinx

  2. Det finnes en midlertidig løsning på dette problemet.

     

    For å se video, gå inn på skjerminnstillinger --> innstillinger -->avansert --> feilsøking, og skru av hardware-akselerasjon. Dette fikser problemet frem til nvidia får sendt ut en brukbar driver. Husk å slå på akselerasjon for hver gang dere skal spille igjen.

     

    Edit: Det er mange som sliter med dette problemet, og det blir fikset fortere dess flere som sender mail til nVidia og klager.

    Skal prøve å avinstallere, reinstallere77.77, slå av/på "hardware acceleration" jeg også. Poster hvordan det gikk. Forresten Carbonite, hvor kom du over info om dette? Kan du poste en link? Har ikke funnet noe om det noe sted.

     

    Gjett om jeg skal klage til nVidia ;)

  3. Bare til orientering hvis dere skal kjøpe skjermkort: Du blir sittende med skjegget i postkassa. Umulig å finne driver som går bra med å se video OG spille BF2. Nyeste drivere (alle etter 71.89) tar 100% CPU og maskinen henger *EKSTREMT*... så hvis du BÅDE liker å se video på PC'n og spille nye spill, så gjør deg selv en tjeneste og glem dette kortet.

     

    Jinx

  4. Har nøyaktig samme problemet selv, da jeg også har Leadtek 6600GT kort

     

    Se min post for en tid tilbake. Men problemet er ikke skikkelig løst, fordi BF2 krever ny driver for optimal (god) ytelse. Det er spillbart men ikke bra nok. Selv bruker jeg PC'n minst like mye til videoavspilling som til BF2 og andre "krevende" spill, så jeg kjører nå siste versjon som funker å spille av video med, 71.89....

     

    Det er tragisk at det skal være så JÆVL4 vanskelig - og ikke har jeg hørt noe fra produsenten eller noen andre enn deg faktisk som har samme problem som meg. Jeg har testet mitt kort på Digital Impuls der jeg kjøpte det, så det er ikke hardware relatert...

     

    Er det noen andre som har problemer med å se video med andre skjermkort enn Leadtek 6600GT?

     

    urrrrk. lei.

     

    Hvis noen har løsningen / har hørt noe om dette så gi lyd!

  5. Gikk tilbake til versjon 71.89 (kan lastes ned fra 3DChipset.com) Selv om du sier du har "krafige grafikkfeil" i BF2, har jeg ikke merket dette. Men kanskje du ikke avinstallerte forrige driver godt nok? Jeg leste om at det kan skape problemer av ymse slag, så jeg lastet ned Driver Cleaner og renset .. husk å lese readme.txt!!! Når jeg hadde "renset" med DC og installert 71.89, funka alt som det skulle både i BF2 og ved videoavspilling - hurra! Men det er mulig at jeg ikke får "top of the line" grafikk i BF2, men la ikke merke til noen større feil..

     

    Jinx

  6. Hei

     

    Jeg har nylig skaffet meg nytt skjermkort Leadtek 6600GT WinFast... Er generelt fornøyd med dette kortet til BF2. Problemet er når jeg skal se video (divX,mpg, wmv ...etc). Når jeg prøver å spille av en video i Winamp eller Windows media player, låser nesten pc'n seg helt. All CPU tid blir tildelt programmet som spiller av filmen. Hvis jeg trykker på stopp, tar det noe som 20 sekunder eller mer før avspillingen stopper og CPU bruk går over til idle.. Samme for programmets lukkeknapp. Video-vinduet i spiller'n er svart, men det er lyd.

    Jeg har nylig reinstallert windows xp, og har siste driveren til skjermkortet. Kan noen hjelpe meg? Jeg har søkt, men finner ikke noen løsning... :(

     

    Jinx

×
×
  • Opprett ny...