Gå til innhold

Trazzer89

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Trazzer89

  1. Jeg er bare dønn ærlig, i motsetning til mange. Skriver ikke kommentarer her for å få likes, slik som mange andre :)

     

    Fint å du er ærlig, men syns ofte du kommer med negative kommentarer til anmeldere og spill. 

     

    Er selv ingen Kojima fan, aldri spilt Metal Gear Solid. Mer intressert i hypen rundt Death Stranding. Folk har forskjellige meninger. Så anmeldelsen til Rune fra Level Up, han ga spillet 6/10 og han er fan av Kojima. 

    • Liker 5
  2. Til dere som har spilt det, er det verdt å kjøpe det nå eller kan jeg like gjerne vente på steam versjonen som kommer i desember en gang?

     

    Jeg hadde tenkt å kjøpe det på Steam. Men på grunn av pre-order content, og at special edition var 150kr billigere hoss Rockstar i forhold til Epic. Så endte jeg opp med å kjøpe det nå. Man fikk jo 50 Gold bars (verdi ca 180kr) Som kan vere fint å ha viss man skal spille online. Pluss at man fikk med 2 gratis spill.

     

    Tror nokk det tar gnaske lang tid før spillet kommer på salg, og at man må kanskje bruke Rockstar Game Launcher uansett.

    Så syns ikke det var noen grunn til å vente. Problemene som oppstår blir nokk fiska fort. Har selv ikke hatt problemer enda.

  3. Får starta det,men ytelsen er så som så. Spiller i 2k med meste på high og noen ultra. Fikk 48fps gjennomsnittelig på benchmark

    Har ryzen 2700x og 2080rtx så føler jeg burde hatt 60 hvertfall.

    Har og 2700x og RTX2080. Hadde hadde vell 60fps i snitt på benchmark. Da var det stilt inn på ultra/high. Bruker du Vulkan? Bytta selv til directx12.

     

    Har ingen problemer i spillet, flyter bra i 144fps, og buker ca 50% av kapasitet på både GPU og CPU. Men kan vere det kjører litt lettere i starten av spillet, og vil bli tyngre når verden åpnes litt mere? Er fortsatt i startområdet.

     

    Edit: Spillet kjører ikke i 144fps på Ultra/high. Har fps teller på skjemen og den funk under benchmark, men tok ny benchmark på ultra settings, og ser at telleren ikke funker... Funker som den skal i andre spill. Men her ser det ut til å vere noe som "tuller" med telleren slik at den er  stuck på 144

  4. Vet du materialene i veggene? fordi wifi signal blir dårligere jo tykkere veggen er om det er betong eller type tre.

     

    Det med opplasting er mer med at du bruker wifi og det blir som regel 1/3 av hastigheten ish...

    Har du mulighet for å ta routeren i gangåpning for å teste for signaler og eller om du får bedre opplasting.

    Gå for driver først og se om du finner ut av det.

     

    Det er laftet hus, ved det er ulempe med tanke på trådløst. Fant ut på HP-Support Assistant at signalstyrke ligger mellom 85-95%. Så har godt signal. Testa ping med en bærebar og var ikke så stor forskjell kablet vs trådløst. 7ms kablet - 11ms trådløst.

     

    Ang. opplastning så ligger den på ca 5mbit, men på mobilen kan den vere opp i 90mbit. Vet at man ca får 1/3 av det testene viser viss det var det du tenkte på.

     

    Har sendt feil-rapport til HP, så satser på at det bare er en driverfeil som snart blir rettet

  5. Hva er henholdsvis nærme router da?

    Hvor lenge har du brukt wifi adapter på stasjonære din da?

    Er det en billig pcie wifi adapter?

    Også ikke bruk Edge, ta i bruk Firefox som du gjør eller muligens chrome,Opera

    Har du mulighet for å legge opp til en kabel der du bor gjør du det, så lenge det ikke er såpass at du må borre gjennom vegger eller må ha kabel mellom 2 etasjer

    Hvor god dekning har du når du er koblet til trådløst,selv med fiber tilkobling. Eller så kan kanskje Mesh wifi være løsningen til mer stabilt, men det koster jo penger så ikke no vits i å gjøre det enda før vi finner ut om det er software feil eller hardware feil.

    Sjekk også under device manager og der den trådløse adaptern befinner seg hen og se se om det er no gult utropstegn med kode.

    Sitter vel ca 2.5-3m i fra router, men er 2 vegger i mellom, brukt wifi adapter siden midten av mai. Ferdigbygd pc, men ser det koster ca 100kr på ebay (Realtek RTL8822BE 802.11ac). Men skulle nå tro det var bedre/like god som det som sitter i telefonen og den berbare maskina.

     

    Virker som tilkobling til router er fin, satser på problem med driver. Men kan selvsagt vere hardware… Nedlastning er fin nå, men problemer med opplasting. Ligger på ca 5mbit

  6. Oppdater/prøv en ny wifi driver

    Også som nevnt, sjekk ut både 2.4ghz og 5ghz bredden

    Muligens bytt til en annen kanal som er mindre "opptatt"

    Men bytter du til kablet så forsvinner jo alt,trådløs er såpass ustabilt.

    Det at det lagger med trådløst når du spiller har eksistert siden dawn of time omtrent. 

    Det er nok heller ikke noe programmer som forsårsaker det, men muligens driver

    Det er dårlig valg å bruke wifi hvis du har mulighet for å bruke kabel istedenfor.

     

    Spillet fryste i noen sekunder, med jevne mellomrom. Har ikke hatt så store problem tidligere, og det med veldig ustabilt bredbånd frå Telenor ca. 0,7-4mbit ned og 0,2mbit opp. Nå har jeg fiber minimum 50mbit opp/ned opptil 100mbit. Ny pc og Asus RT-AC5300 router. Sitter henholdsvis nærme router. Burde selvsagt gått for kablet internett. Bare litt tungvindt å legge opp, og det funket helt fint på berbare pcen. Men det er nokk størst sjanse for driver feil..

  7. Prøvd både 2.4 og 5 ghz, har godt signal. Det var nokk problemer med driveren til nettverkskortet, nå har det funka ganske stabilt. Bortsett fra nettbank, og opplastningshastigeten er noe lav. Mistenker bakgrunnsprogrammer, svchost.exe bruker en del av internett.

    Skal se om jeg får testa med kable for å se om det er forskjell.

  8. Restartet pcen, og den funker fint. Problemet ser ut til å komme etter at den har vert på en stund.

     

    Men kan nokk hende det er trøbbel med nettverkskort driver. Søkte på nettverkskortet, og det første treffet var en med samme problem.

     

    Var bare mistenksom til all bakgrunnsaktiviteten til Windows, så var sikker på at det var problemet.

     

    Skal se om jeg får oppdatert driver, ellers får jeg prøve kablet nettverk. Bare litt tungvinn plassering av PC forhold til router  :p

  9. Hei!

     

    Sliter med internett koblingen på pcen. Bruker WIFI, og funker feilfritt på andre enheter mobil, tv osv.

    Ganske ny stasjonær pc, mistenker at det er windows som gjør feil.

     

    Stasjonær test på Nettfart.no - Ping:14 Jitter:5 Nedlastning:21.57 Opplastning:2.41

    Mobil test på Nettfart.no - Ping:10 Jitter:5 Nedlastning:89.7 Opplastning:68.6

     

    Merker av og til kutter internett helt ut Spilte litt online nå, og merket at det er noe som ikke stemmer.. kan lagge i 3-4 sekunder før det skjer noe, samme viss jeg tar speedometer test på tek.no, tar noen sekunder på 0.0mbit før den reagerer..

     

    Tror det skjedde når jeg lasta ned Xbox Game Pass, og måtte oppdatere windows.

    På ressursovervåking - Nettverk så brukte "Error Reporting Service" en del nett, slått av den.

    Men svchost.exe bruker litt nett

    Noen som har en ide på hva det kan vere?

  10.  

    Det er vel en Illithid!?

     

    Eg måtte google litt og vart nysgjerrig. Er du kjent med Forgotten Realms? Er det mogleg å gje ei enkeltsetningsforklaring på kva Forgotten Realms er? Er det noko som helst samanheng mellom dei ulike spelseriane og historiene?

    I rollespillet Dungeons and Dragons har det blitt lagt forskjellige "univers" eller "campaign settings", og den mest populere av de er Forgotten Realms

  11. Om man skulle bruke en film som eksempel på blodsprut. Bør man vel bruke lone wolf and cub.

    Det er tross alt de filmene kill bill har tatt mye av inspirasjonen fra.

    Og de er satt til japan.

     

    Men så er Kill Bill betre kjent Dei fleste har sett den, og huskar blodspruten. Lone Wolf and Cub er mindre kjent, og difor er det ikkje så mange som kan relatere te den filmen.

     

    Syns det var vell masse krittikk i kommentarfeltet her. Tommel opp te anmelder for ein fin anmeldelse :)

    • Liker 2
  12. Dessverre må du påberegne lang tid på verksted, vanligvis mellom 2-4 uker. Er det hardware feil, må den tilbake.

     

    Skjønner at det tar tid på service. Men når de leverer varen tilbake defekt, så bør de gjøre en ekstra innsats ved å prioritere den. Man kan da ikke akseptere og vente 3 uker til.. 

  13. Hei!

     

    Kjøpte ny laptop i slutten av oktober. en HP Omen - dc0850no. Etter kun et par dager så ble skjermen svart, men kom tilbake etter en liten stund. Lukker skjeldent pcen siden den står på samme plass. Etter 3uker, så ble skjermen svart igjen etter å ha lukket pcen… Kontaktet support, og fikk den raskt levert til verksted. 

     

    Det var "lys" på skjermen, men var kun svart, og ingen logo under oppstart. Kobla pcen til TV, og det funka.

     

    Etter 3uker på verksted (inkl. frakttid) fikk jeg den tilbake. Men hadde fortsatt samme feil. Det ble bytta skjerm, og det ser og ut til å vere en svak skade i høyere hjørne. på skjermen etter reperasjon. (lyste mere grønt i hjørnet, "trykkskade"?) Sende pcen i retur samme dag.

     

    Grunnen til at jeg spør her er at jeg ville brukt denne pcen nå, og er redd de gjør en feil på verksted.

    Har kontaktet verksted flere ganger for å få fortgang i saken, uten hjelp... Fikk oppdatering at det hadde bestilt nytt skjermkort.

     

    Spørsmålet mitt er om det kan vere tilfelle at skjermkortet som er problemet? Siden den funker når jeg kobler til TV? 

    Er litt bekymret for at reperasjonen blir enda mere utsatt. Har nå ventet 4uker på å få fiksa en ny pc,

  14. Vurderer å kjøpe Skylanders i bursdagsgave til sønnen min som fyller 6år. Sjekka opp litt og det ser jo ganske artig ut, og det har fått gode anmeldelser.

     

    Ser det er fleire utgaver av spillet. Har Xbox One og 3ds (han får bare bruke Xbox One siden jeg er redd for at han ødelegger 3ds`n :p )

     

    Tenkte på Swap Force, men ser ut som det ikke selges i Norge til Xbox one. Men fant det på Coolshop, er litt usikker på om det er Norsk tale på Xbox One versjonen.. Noen som vet om det er?

     

    Eller burde jeg gå får et av de andre? Trap Team eller Supercharge er vell de som er aktuelle for Xbox One.

×
×
  • Opprett ny...