Gå til innhold

cloud_strife

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cloud_strife

  1. Hie! Fikk meg min nye Nexus i dag etter at jeg ble lei min Xperia Z1 etter to knuste skjermer. (skjermen knuste latterlig lett etter min mening). Nå sitter jeg med ny telefon, men med et nytt problem. Nettilgangen er ekstremt ustabil både på wifi og 3g. Det hopper inn og ut hele tiden. Står at jeg har god dekning men allikevel fungerer det ikke som det skal. Plutselig har jeg 20 sekunder nettilgang, så hopper den ut kanskje et helt minutt. Ekstremt slitsomt! Noen som har en ide hva dette kan skyldes. Lest litt i diverse forumer men ikke funnet noen som har samme problem som meg. Kan jeg rett og slett ha fått en telefon hvor det er noe galt med hardwaren?

  2. Hei! Har et problem når jeg skal se på film/spille på min 720p TV som er koblet opp med HDMI fra skjemkortet på min PC. Alt ser tilsynelatende greit ut, men skjermbildet går utenfor kantene på TVen, slik at jeg må justere skjermoppløsningen via nvidia controlpanel til 1228x690 for å få bildet til å passe. Kjenner noen til hva jeg kan gjøre enten med TV eller PC for å løse dette problemet?

     

    På forhånd takk

  3. Hei. Har siden jeg monterte min PC, for noen måneder siden, hatt problemer med en klikkelyd som kan sammenlignes med knitringen fra en vinylspiller. Lyden kommer med ujevne mellomrom og er meget irriterende. Kommer uansett om jeg spiller film, musikk eller spill. Bruker vanlig jackutgang fra hovedkort, Gigabyte GA-990FXA-UD3. Har prøvd å reinstallere lyddriverne, men det hjalp ikke. Har noen noen andre tips til hva som kan forårsake dette problemet?

  4. Sjekk ut denne siden: http://www.playteconline.com/ps2.htm. Her chipper de maskinen din for 650,-.

    Leverte min PS2 i dag, og fikk beskjed om at den var klar på fredag, og det er jo ikke ille. Han skulle visst også montere en laserbeskytter eller noe sånt. Fyren virka hyggelig og gir 1 års garanti på chip og arbeid. Spillet skaffer du fra www.cduniverse.com, www.dvdboxoffice.com, eller andre amerikanske nettbutikker. Gleder meg selv veldig til fredag når maskinen er klar, og spillet i hus. Blir nok ikke fylla på meg denne helgen gitt...

  5. Det nærmer seg release av FF XII i USA og jeg har store planer om å skaffe meg spillet og spille det ved hjelp av bootdisc. Men lurer på hvilken butikk som er best å bestille fra i utlandet. Det jeg bryr meg mest om er leveringstid, men det hadde jo også vært en stor fordel å slippe å betale moms på spillet. Dette unngås ved at nettbutikken ikke klistrer prisen på varen utenpå konvolutten. Så hvis noen har tips som en bra side, som er rask billig, og uten prisetikett hadde det vært strålende!

  6. Har ikke prøvd demoen enda, men har et spørsmål til dere som har det... I fjor var jo x-box versjonen genial, tidenes dagen derpå spill vil jeg si. Dermed gledet jeg meg som et barn til 360 versjonen, men sjelden har skuffelsen vært så stor! Det mest irriterende var at booste knappen var plassert helt feil slik at man nesten spille med kontrollen opp ned for å få det til. Så derfor lurer jeg på om det er en booste funksjon i årets spill? Og evt hvordan denne fungerer denne?

  7. Ja dette blir villt! 3ern var jo ultrabra! Håper bare at de får rettet opp de små problene som var... F. eks at det godt kunne ta fyr i nabobygningen til prefecture, fordi ruten tilfeldigvis ikke gikk der. Var småirriterende det ja... Håper også på litt mer avansert kriging og trading. Får de til dette skal jeg nok sitte maaaaaaaange timer med dette!

  8. Hei.

    Har det siste året ødelagt 2 telefoner ved å bare ha den i lomma og få displayet knust uten at jeg merker det. Begge tilfeller har riktignok blitt dekket av forsikringen, men fortsatt ganske irriterende og måtte betale masse i egenandel.

    Så lurer på om det finnes et produkt som beskytter displayet på en k750i, og da mener jeg ikke sånne etuier man putter hele telefonen .

    På forhånd takk for hjelpen!!

  9. Du blir nok skuffet hvis du har spillt mye MGS2  MGS3 har helt forferdelig kameravinkel. Sitter og spiller MGS: Substistence for tiden, og det er virkelig som et helt nytt spill  Bedre kamerakontroll skal du lete lenge etter.

     

    Såvidt jeg husker er faktisk kamerasystemet til MGS 2 og MGS 3 nesten helt likt bortsett fra at man i 3'ern kan se litt mer ut i kantene ved å bruke høyre stikke.

    Så det argumentet kjøper jeg ikke... Men hvor har du skaffa subsistence? Er meget klar for å prøve det ettersom jeg syntes orginalen var kanskje fjorårets beste spill.

    Syntes forøvrig traileren fra E3 imponerte veldig. Satt også med frysninger på slutten der. Og dette er bekreftet fra Kojima selv at er in game graphics. Er bare å glede seg nå!!

  10. Får å slå et slag for spillbutikkene, (jeg jobber i en selv) kan jeg opplyse om at spillene er blitt dyrere i innkjøp. Dette fører jo selvsagt til litt høyere priser, men er enig i at 799 for et spill er for dyrt. Husk på kjære gamere at marginene til spillbutikker faktisk er veldig lave sammenlignet med de fleste andre bransjer. I klesbutikker setter man gjerne priser etter 3 gangern i forhold til innkjøpspris, samme med sportsbutikker og jernvarehandler. Kan jo røpe at i min butikk ligger vi langt under 2 gangern i påslag. Så folk må nok i fremtiden regne med å betale litt mer for spillene sine. Selv elkjøp/lefdal, expert osv, er nødt til å øke prisene etterhvert, det blir en umulighet å holde dem på forrige generasjons nivå. Går du inn i disse butikkene og ser på spillene de IKKE har reklamert for i brosjyrer etc ser man jo også at de ikke er noe særlig billigere enn faghandler. Så stått opp om de ekte gamersjappene folkens! Vi trenger dere alle! :thumbup:

  11. Dette er garantert det mest off topic emnet noen har sett i sin historie på gamer.no, men jeg kan ikke la vær å falle for fristelsen.... La oss hylle norges største idrettsutøver gjennom tidene! Javel, Dæhlie har flere gull, samme med Alsgaard, Koss etc, men mannen vi hyller her i dag har faktisk tatt gull med 14 års mellomrom i samme disiplin. La oss kort nevne at han i mellomtiden har rukket 2 Ol gull, brukket beinet og blitt far til lille Emilie. Han forsvarer altså gullet for 4år siden. Det er en prestesjon ingen her egentlig kan fatte. Vi snakker tross alt om den idrettgrenen i OL der konkurransen er hardest, nemlig alpint. Så hyll mannen!!! Og la for all del denne posten stå! Off topic eller ikke. Mannen fortjener hyllest i alle forum verden over!!

×
×
  • Opprett ny...