Gå til innhold

serrghi

Medlemmer
  • Innlegg

    870
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av serrghi

  1. Tja begge er jo alkoholiserte, og faller i den typiske detektiv kategorien. Begge to er også kvass/frekk i tonen når de snakker med folk, selv om jeg sitter igjen med at Varg veum er noen hakk foran Harry Hole der. Varg har jo barn og ekskone, mens harry hole (tror jeg, har bare lest 2 bøker med harry hole) ikke har barn eller ekskone, men derimot en gammel flamme(?). Varg veum gjør stort sett som han selv vil, og havner ofte i en klein situasjon med politiet. Harry hole derimot er jo politi, men med en mørk fortid (grunnet alkohol problemene som gjorde at han drepte partneren sin i en bilulykke), og har da ikke like "frie tøyler" som Varg har.Kommer sikker på mer, men det er ikke jeg som skal skrive dette.. :p Lykke til!

  2. Ja du er i dårlig form, men du kan trøste deg med at det er enkelt å fikse. Løp noen intervaller i uka, så kommer du fort i god form. 5% stigning, 70% puls på hvileperioder, og 90-95% på løp. 6min oppgvarming, 4min løp, 3min hvile, 4min løp, 3min hvile, 4min løp, 3min hvile, 4min løp, 3min hvile (og avslutt med nedtrapping).

    Du er ikke i SVÆRT dårlig form, men du burde absolutt prøvd å øke kondis nivået ditt. kjør det jeg sa 2-3 ganger i uken. 70% puls er jogging (men du kan fint snakke uten å anstrenge deg), 90-95% er hakket før du får blodsmak i munnen. Lykke til!

    • Liker 1
  3. Trenger ikke være ekstremt for å være fint. Når det er sagt, reklame bannere er som oftest flash ja, her var det snakk om hele sider laget i flash. Du finner flere tutorials på google, du kan bl.a se på w3c sine egne tutorials og/eller se på php.net. HTML5 bringer med seg bl.a nye standarder på hvordan sider skal bli satt opp, samt også litt endringer i syntax og mulighet for videofremvisning (feks måten youtube gjør det på).

  4. Kanskje ikke kjempe konstruktivt men, slutt med flash. Hele sider i flash er litt tabu, ettersom med HTML5 blir flash mindre og mindre attraktivt. Anbefaler deg å heller implementere den i html + php, benytt jQuery om du skal ha de grafiske animasjonene, og se heller etter å være HTML5 forberedt. Ellers var den litt kjedelig å se på, og føles veldig 200(2?) ish. Sistnevnte spørsmål bør du heller vente med til du har en brukermasse, og ikke minst om bedriftene faktisk er interessert i å betale deg for tjenesten.

  5. Heisann, har fått testet S2m litt idag, og så langt kan jeg si at de er over forhåpningene, lydkvaliteten er mer enn god nok, i tillegg til at lydisolasjonen er helt topp (hører faktisk svært lite av omverdenen med disse på). Mic'n fungerer som den skal, og har ikke fått noen klager. Proppene satt utrolig godt i øret, og selv meg med trange øreganger, var disse behagelige og satt som de skulle uten å falle ut. Har kun EN negativ å bemerke, og det er at de stikker på en måte ut av ørene, noe som jeg vil anta kan skape problemer med noe som dekker ørene, feks en lue. Har ikke testet det ut enda, men det var ihvertfall det første som slo meg. Ellers er de helt topp, gir 9/10 (1 trekk for de stakk litt for mye ut).

  6. Web basert: SabNZBD

    GUI basert: LottaNZB (GUI over HellaNZB)

    Kommandolinje basert: HellaNZB

     

     

    Av de 3 kan jeg anbefale de to første. Dersom du skal liste ting fra news grupper vil jeg heller anbefale deg å benytte Thunderbird eller noe. Dersom det er nedlasting du skal til med, så er det de 3 jeg nevnte som regjerer.

  7. Dataroaming må aktiveres når du har abonement hos firmaer som "roamer" i andres nett, dvs så lenge du ikke har Telenor eller Netcom så roamer din leverandør i deres nett. Så siden du har One Call/NWN, så roamer de hos Telenor. MAO, du må ha roaming på for å få tilgang til 3g/2g osv. Kostnadene kommer helt ann på abo ditt. Dersom du skal ha tilgang til datanettet, altså 2g/3g MÅ du ha denne funksjonen på så lenge du ikke har en av de to førstnevnte. Så lenge du skal surfe er det en fordel å benytte en datapakke, ellers blir det fort dyrt, uavhengig av om du roamer eller ikke (det har ikke noe å si for DEG, men måten leverandøren leverer tjenesten sin). Anbefaler deg å ta en prat med One Call eller hvem det er som er din leverandør, slik at de kan hjelpe deg med å finne en fornuftig datapakke til ditt abo. Ellers blir du nødt til å enten betale mye for å benytte datanettverk, eller ikke bruke 2g/3g i det hele tatt.

  8. Sidenotis: for 800 (?) i semesteret kan du få trene i SIB (student samskipnad i bergen) sine lokaler, og har også da mulighet til å delta i studentidretten (karate, Wushu, osv). Anbefaler deg å ta en titt hva de har å tilby før du begynner å bruke 350*12 i året. Det skal være informasjonsstands på studentsenteret på førstkommende tirsdag (17) fra 9-15 tror jeg. Anbefaler deg i det minste å ta en titt.

  9. Så langt jeg kan se er disse de ENESTE aktuelle fordelene med en iphone: Har man mac selv hjemme er det enkelt å synkronisere mot denne. Batteritiden er bedre (Selv om batteritiden til android forbedres hele tiden). AppStore er fortsatt litt større enn market.

     

    Også har en ulempene: vanskelig for utviklerene å utvikle applikasjoner grunnet begrensinger i OS'et, du kjøper en telefon som du strengt tatt ikke "eier" såfremt at du ikke jailbreaker den (men det forekommer også på android, selv om det er telefonprodusenten sin feil, og ikke google sin). Ikke minst, det er en iPhone (hihi, usaklig).

     

    Dette er altså da MIN mening, så får dere krangle dere imellom om hvorfor jeg tar. (Jeg bryr meg helt ærlig ikke). Hadde jeg hatt mac hjemme, så skulle jeg vurdert en iPhone. Men siden jeg er en utvikler og utvikler daglig i Java, og benytter de fleste av Google sine tjenester, passer en Android telefon meg bedre. (Ikke minst pga slideout keyboard).

×
×
  • Opprett ny...