Gå til innhold

Ebola_4_U

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ebola_4_U

  1. Jeg har vært medlem i nesten 2 år også (Film24.no). De siste 3-4 månedene har det vært utrolig sen levering av filmer - og ingen svar å få på responsskjema. Hva de driver med er uforståelig. Så snart abonnementet er over skal jeg holde meg langt unna Film24.no. Sist gang tok det nesten 3 uker før jeg fikk filmen etter at jeg hadde fått epost at den var sendt. Selv med 18 filmer på listen, noen med kort leveringstid, leveres det ikke samme dag de registrerer inn filmene.

     

    Jeg har også levert filmene til deres postboks i Oslo, og det går dager før de registrerer filmene inn. :thumbdown:

     

    Hold deg unna!

  2. Etter å ha ringt D-link i USA som selvsagt ikke ville hjelpe meg da jeg bodde i Norge (og i Norge har vi jo ikke 24/7 telefonsupport) så sjekket jeg om garanti e.l. ville bli rammet av en firmware oppdatering. Etter å ha oppdatert ruteren med den siste firmware'en v1.11EU så fungerer det. Ruteren og modemet snakker nå sammen. Takk og lov. Jeg har til og med fått fikset det så mitt Grandstream VoIP fungerer også. Da er helgen reddet.

  3. Jeg klarer ikke å koble opp min splitter nye DIR-655 D-link router til mitt Speedtouch 510i modem. Når jeg kobler nettverkskabelen fra modemet til routeren så lyser ikke lampen (WAN) på hverken modemet eller på routeren. Fra før har jeg en D-link DI-524 router som fungere helt fint. Det skal derfor ikke være noe i veien med kabel eller bredbåndsmodemet. Er min nye DIR-655 router ødelagt? Er det noe jeg kan gjøre for å fikse dette eller for å identifisere feilen?

     

    Tips mottas med takk.

  4. Har nylig blitt medlem selv. I løpet av tre uker fikk eg tilsendt til sammen 4 filmer(2 filmers abonement). Dette gikk så kjapt som eg kan forvente(vi snakker faktisk om posten og her, Film24 skal ikke ha all skylden).

    Vel, Film24 skal vel ikke ha all skyld.

     

    MEN, når Film24 sender meg filmen har jeg den som regel dagen etter eller 2 dager etter. Men, når jeg sender inn filmen så tar det fort 4 dager før den er registrert.

     

    Når jeg så har en avtale i bygget hvor de har postboks, gir konvolutten til postmannen i kjelleren kl. 09:30 på en mandag morgen, og filmen ikke blir registrert mottatt før onsdag kveld - så lukter det at Film24 bevist bruker tid på å registrere filmen.

     

    Vel, når jeg en gang får svar fra Film24 skal jeg åpne abonnementet og gjøre noen tester ved å levere konvolutten i postboksen (ikke bare til mannen på postkontoret). Så får vi se om hypotesen min holder vann ...

  5. Film24 sier du skal ha minst 10 filmer. Jeg har hatt 10-12 filmer i nesten ett år og det har gått bra. Men i slutten av mars var det 14 dager før jeg fikk tilsendt filmer. Da sendte jeg flere meldinger fra responsskjemaet på siden. Det tok mange henvendelser før jeg fikk svar. Jeg fikk da 14 dager lagt til på mitt abonnement. Så da var jeg forsåvidt fornøyd. Og betalte da for en ny 3mnd avtale.

     

    I dag satte jeg abonnementet mitt i pause fordi jeg ikke får svar eller får tilsendt filmer. Mens jeg satt her rev meg i håret kom jeg på at jeg leverte en film på Solli plass i slutten av juni. Denne leverte jeg kl. 09:30 nede på postkontoret. Filmen ble ikke registrert mottatt før 2 dager senere, på kvelden. Dette betyr at Film24.no legger til minst 1 dag på din levering, kanskje til og med to dager dersom du er en som ser mye film.

     

    Aarrrg. Det mest irriterende er jo at en ikke får svar. Virker som det er ferie, og den eneste som er ansatt er i utlandet uten internettilgang.

  6. Det har nå gått mer enn 3 uker fra de mottok filmene mine og jeg har fremdeles ikke fått tilsendt noen nye (jeg har 14 filmer på listen). Vel, det er jo sommer, men Film24 har vel ikke sommerferie?

     

    Jeg har vært medlem hos Film24 flere ganger, og for meg virker det som om de er flinke i begynnelsen av abonnementsperioden. Da får jeg tilsendt filmer rimelig raskt, ca. 3 filmer i uken i snitt. Men så etterhvert blir de tregere og tregere. Jeg har hatt 5-6 filmer på toppen av listen min i mer enn 8 måneder og får dem ikke tilsendt. Det er nå så, jeg er vel uheldig.

     

    Dersom jeg sender Film24 en henvendelse fra deres nettside får jeg sjelden svar. Det må gjerne 3-4 henvendelser til før jeg får svar. Dette er jo ikke god kundeservice.

     

    Når det gjelder kynismen, så bygger jeg på at det for meg ser ut til at Film24 har en form for ranking av sine kunder slik at nye kunder får sine filmer, mens de som har vært med lengst kommer bak i køen. Dette baserer jeg på tre erfaringer (jeg har blitt medlem tre ganger). Hver gang jeg melder meg inn igjen etter et avbrekk så får jeg tilsendt filmer raskt.

     

    Kan det være seg at Film24 med vilje bruker lang tid på noen kunder som ser mye film? For jeg ser filmene mine gjerne samme kveld eller påfølgende kveld. Har Film24 skript som bevist prøver å luke ut dem som er storbrukere av film slik at de kan spare inn på portoutgifter?

     

    Tre uker (21 dager) er vel i meste laget å finne seg i? Finnes det bedre butikker som leier ut filmer (f.eks Brafilm.no)?

  7. Hei

     

    Jeg vurderer ny telefon, og har sett på Qtek S200. Denne mobilen bruker Windows Mobile 5 OS. Men, jeg klarer ikke å finne programvare som kan fungere som telefonsvarer. Til Symbian telefoner kan jeg finne et "perfekt" program som heter "Smart Call Manager". Programmet er en telefonsvarer som lagrer beskjeder lokalt på telefonen. Det er dermed lett å lage en telefonsvarer for hver tenkelige anledning samt egne meldinger til ulike brukergrupper f. eks.

     

    Kjenner noen til om det finnes et tilsvarende program til Windows Mobile 5, eller andre OS (ikke Symbian)? Jeg klarer ikke helt å finne en telefon med Symbian som tilfredsstiller meg.

  8. Jeg ser etter en telefon som har telefonsvarer innebygd slik at når jeg ikke kan ta telefonen så har innringer mulighet til å legge igjen en beskjed.

     

    Kan dette la seg gjøre med en telefon med f.eks Windows Mobile 5? Finnes det programmer som kan styre dette, eller må det ligge i hardware?

     

    Jeg vurderer Qtek S200 som telefon fordi den har gode bruksegeneskaper. Finnes det programmer til denne telefonen som kan fungere som telefonsvarer?

     

    Noen som kjenner til noe?

  9. Nå er det på tide å oppgradere systemet mitt fra en sliten AMD XP2500+ til en Intel CPU. Jeg har vannkjøling og kjører nå min XP2500+ på 2.187 Ghz.

     

    Etter en mange timer med lesing ser det ut til at jeg går for følgende:

     

    Intel Pentium 4 640 3.2 GHz ( 800 MHz )

    ASUS P5LD2

    ASUS GeForce 6600GT 256MB Silencer

    OCZ DDR2 2048MB Value Pro Series

    - PC-4200 2x1024MB 533MHz. (4.4.4.8) - ~1500 kr

    Eller:

    OCZ DDR2 2048MB Dual Channel Gold

    - PC2-4200 2x1024MB 533MHz. (3-3-3-8) ~2400 kr

     

     

    Jeg ønsker selvsagt å bruke minst mulig på deler, og vil derfor ikke betale mer for RAM enn jeg trenger for å overklokke CPUen betraktelig. Har noen forslag til billig DDR2 minne som jeg kan bruke for å overklokke min CPU til 4Ghz+? Jeg vet at denne post kanskje skulle være i "Overklokking av minne", men jeg er primert interessert i å overklokke CPU (men da må jo også minnet overklokkes). Så jeg lar den ligge her.

     

    Noen gode råd? Noen deler som bør byttes ut? (skjermkort beholdes - er ikke interessert i å bruke maskinen til spill, men til bildebehandling, ffdshow m.m)

  10. Du kan kanskje prøve noen proxy-tjenere, men jeg kan ikke garantere at de faller utenfor filteret.

    Vel, problemet ser ut til å fremdeles være et problem selv med proxies:

     

    The page cannot be displayed

    Explanation: The Web server connection was closed.

     

    Dette skyldes sannsynligvis at websiden jeg ønsker tilgang til ikke blir bygget inn i en ny side. Det ser ut til at filteret som brukes nekter sider som inneholder den originale url addressen, f.eks www.hostgator.com.

     

    Når jeg bruker google translate så vises innholdet fordi siden pakkes inn i url'en til google. Problemet med google translate er at bilder og innhold ikke vises slik det er originalt.

     

    Finnes det sider som pakker hele innholdet i en side i en ny URL? Eller er det mulig å gjøre dette selv gjennom et eget domene (nettside)?

  11. Hei

     

    Jeg har et problem at sider blir blokkert i brannmur ved hjelp av et filter. Dette er satt opp for å hindre at ansatte bedriver arbeidstiden med; gambling, porno og vold (de offisielle grunnene). Dette er sider jeg ikke er innom eller benytter meg av. Sider som ikke vises (utilgjengelige) rapporterer jeg videre, f.eks hardware.no. Etter flere uker blir disse sidene gjort tilgjengelige. MEN, jeg vil jo ha informasjonen når jeg trenger den og ikke etter 3 uker. Dersom jeg går på google translate vil jeg jo få opp siden (innholdet vises inne i google linken). Men siden blir oversatt til et annet språk, og bilder vises ikke.

     

    Jeg har en egen hjemmeside. Er det mulig for meg å sette opp min hjemmeside slik at jeg kan få min side til å laste en hvilken som helst side i sin helhet i min side, lignende google translate? Eller finnes det nettsider idag som kan gjøre dette uten å oversette til fransk eller tysk?

     

    Skulle denne posten ikke ligge under sikkerhet så kan den bare flyttes.

     

    På forhånd takk.

  12. En annen ting er at CD'er og DVD'er forvitrer bit for bit, noe ikke harddisker gjør. Der får man klar beskjed med en gang, og kan sende inn disken på reklamasjon/garanti eller kjøpe en ny. Så er det bare å kjøre backup på nytt, noe som er gjort på kort tid, i motsetning til det å brenne ut noen spindler med CD'er eller DVD'er.

    Det er vel litt vanskelig å bare kjøre en backup på en ødelagt harddisk?

     

    Mener du at du tar backup av alle dine filer, vel da skal jeg gjerne se ditt regnestykke ang. pris på lagring av f.eks 300 DVD filmer? Det blir vel noe dyrere enn tre Disc Stakka? Og så kjedelig det er å rippe 300 DVDer da, ikke minst etter en harddisk kræsj...urg

     

    jim

  13. Jeg tolker den i hvertfall som en ekstern lagringsenhet. (Se dette bildet) Den har USB2.0 tilkobling og er ment for tilkobling til en PC fra utsiden. (Skulle likt å sett den PC'en som fikk plass til denne internt :p )

     

    Ikke for å spore av men. I dag så kjøper en altså DVD filmer, spill på CD eller DVD, musikk på CD eller DVD. I tillegg er det mange som tar backup av data på CD og DVD. Det er organisering av disse vi snakker om. En kjøper altså en del CDer og DVDer. Og disse må en jo lagre et sted. Da kan det være kjekt å finne frem CD/DVD'en du trenger når du trenger den, uten å manuelt bla frem og tilbake.

     

    Harddisker er jo kjent for å være upålitelige, og derfor tar en backup av data på en CD eller DVD (eller tape).

     

    Det å kjøpe en harddisk som du så skal kopiere dine CD/DVD'er på etterpå er jo selvsagt en løsning (slitsomt), men CD/DVD'ene dine vil likevel slenge rundt.

     

    jim

  14. 1. Jeg bestiller skjermen.

     

    2. Jeg ringer en kompis som er forhandler, spør han hva en slik skjerm koster.  Han mener det er feilpris, pga den ligger på rundt 30k.

     

    3. Jeg finner prisen til 29.000,- på sidene på etterpå til Dell, som bekrefter at DELL har priset varen FEIL. 

     

     

    Slutt å kveruler da for svarte........        :mad:

    Beklager dersom du føler at jeg kverulerer, det er ikke meningen. Ville bare være sikker på at jeg ikke hadde misforstått hendelsesforløpet.

     

    Det blir spennende å se hva som blir utfallet av denne saken.

  15. Jeg kontaktet en nær venn av meg som driver dataforretning. Han sjekket opp prisen på skjermen da jeg ikke klarte å finne den noen andre steder selv.

    Du fikk altså vite at skjermen var feilpriset fordi du fikk en venn til å sjekke opp prisen? Senere fant du også ut at prisen var feilpriset fordi du besøkte Dell på mandagen etter kjøpet. Regner dermed med at du fikk vennen din til å sjekke opp prisen før du fant ut at varen var feilpriset hos Dell. Ergo - du handlet ikke i god tro, så lar jeg det ligge (hvorfor ville du ellers få en venn til å sjekke ut prisen?).

     

    Spørsmålet er selvsagt, kan du få varen din når du har fått bekreftet ordren, selv om du ikke handlet i god tro. Det er jo hva dette dreier seg om.

  16. Jeg kontaktet en nær venn av meg som driver dataforretning. Han sjekket opp prisen på skjermen da jeg ikke klarte å finne den noen andre steder selv.

    Mitt spørsmål blir fremdeles: Hvordan vet du at det var feil pris på Dell sin side som du så ettertrykkelig sier i din første post? Du hadde jo ikke fått noen indikasjoner fra Dell om at prisen var feil?

     

    Hvorfor kontaktet du en venn for å sjekke prisen? Du var jo i god tro? Ingen grunn til å sjekke ut prisen da?

  17. Fungerer som regel dårlig å begynne klagen med løgn Valldemar.
    Klagen går ut på at jeg bestilte et produkt fra internett i god tro om at alt

    var i skjønneste orden. Og at varen var priset korrekt.

    Det der er ren løgn. I første post i denne tråden skriver du:

    Hva er sannsynligheten at jeg får en plasmaskjerm hos Dell for 1229,- ?

    Varen var feilpriset på nettet

    Du begynner å ligne mer og mer på en grådig liten unge, og at du ljuger Dell rett opp i trynet gjør det hvertfall ikke bedre.

    Dette var ETTER at jeg fikk vite at varen var feilpriset og muligens ikke gyldig.

    Når fikk du vite fra Dell at varen var feilpriset?

     

    Dersom du ikke har fått vite fra Dell før din første post at plasmaskjermen var feilpriset - hvordan vet du da at den var feilpriset, som du hentyder i din første post? Ergo, som sagt tror jeg det var noe klønete å poste her før du fikk vite fra Dell at de ikke ønsker å selge deg skjermen til den prisen.

     

    Du klarer ikke å overbevise meg om at du ikke var rimelig sikker på at det må være en feil når du bestilte og håpet i det lengste at dette ville gå din vei. Du må gjerne poste 100 poster hvor du benekter at du ikke var i god tro, men meg vil du ikke overbevise.

     

    Og kanskje klarer du på en moralsk motbydelig måte å få denne skjermen for 2000 kroner. Flott, da er jo samfunnet på riktig vei ...

  18. Må dere være så inn i h.. misunnelige, at dere for f.. ikke klarer å unne noen andre å gjøre seg et godt kjøp?

    Er enig med deg derseom dette var en sak der det var et kjøp foretatt i god tro. Det er det dessverre ikke. Her har en kynisk person sett sitt til å utnytte feil prising til å skaffe seg en vare. Da kan en vel ikke si at det er et godt kjøp, men snarere et forsøk på å utnytte en feil. Så dermed er jeg uenig i misunnelighetsutsagnet ditt. Det er snakk om å støtte uredelighet her, og ikke et godtroende menneske som trodde alt var i skjønneste orden.

  19. Og om jeg visste hva prisnivået er, så er ikke det spørsmålet her.

     

    Jeg bestilte til 1Pris.  Fikk bekreftelse på 1pris.  Forventet å få varen til samme pris som jeg fikk i bekreftelsen på varen min.

    Joda, det er jo litt av spørsmålet her da du har gitt uttrykk for at du hele tiden har vært i god tro. Og det har du jo ikke vært. Ergo faller det jo litt på sin urimelighet at du kan hevde at kjøpet var foretatt i god tro.

  20. Valldemar da. Det er vel ingen her som tror at du var i god tro når du kjøpte varen for 1200 kroner. Jeg tror det beste du kunne ha gjort var å ikke poste din skrytepost her slik at du unngikk å vise at du hadde gjort et "røverkjøp / forsøk på lureri / utnyttelse". Det er ingenting i de tidligere postene dine som tyder på at du her ærlig kan stå inne for dette:

     

    Klagen går ut på at jeg bestilte et produkt fra internett i god tro om at alt

    var i skjønneste orden. Og at varen var priset korrekt.

     

    jim

  21. Ja, det er da godt at vi har slike moralens voktere som deg, som kan redde oss fra umoralske firmaer som ikke direkte plager oss... men det er da så artig å skape kaos og ødeleggelse for andre.

     

    Hvilket ombud bruker jeg når jeg skal klage inn personer som deg?

    Jeg regner med at denne var myntet på meg? Litt pussig at en helt ny bruker lar sine første poster være til forsvar av dette selskapet. Ikke første gang det har skjedd i denne tråden.

     

    La oss holde oss til saken og ikke la dette flyte utover. Føler du at jeg har begått lovbrudd så er du i din fulle rett til å klage meg inn. Jeg påpeker kun at VisionOnline har begått lovbrudd. Jeg er ganske sikker på at de snart får høre fra flere store TV-selskaper også, så får tiden vise om dette useriøse firmaet har livets rett.

×
×
  • Opprett ny...