Gå til innhold

Bøtta

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bøtta

  1. Her synes jeg at vi skal få muligheten til å legge inn sanger fra band som kanskje er lokale eller som dere veit om.

     

    Da kan jeg starte, jeg vil benytte anledningen til å annbefale det nå oppløste bandet Homer fra Drammen. De er utrolig bra. Kjenner gitaristen der. Grunnen er at den andre gitaristen døde i trafikkulykke. Utrolig trist. Men de holder på med et nytt band nå.

     

    http://www11.nrk.no/urort/user/?id=38044

     

    Legg gjerne til link eller en fil :)

  2. Head er bare dritten hvis du liker å hoppe, head er mer power. Og du xerminx, du driter deg jo selvfølgelig ut når du sier at Burton er oppskrytt crap. Jævli rart at verdens beste snowboardere kjører Burton da? Vil gjerne høre hva du kjører med?

     

    Og bare se deg rundt på www.burton.no så finner du sikkert noe som faller i smak hos deg :)

  3. Noe av det dummeste jeg har gjort var å skrive en melding til lærern min der hvor jeg skreiv at det var lesbetreff på club 4 i Trondheim og masse dritt. Hun er lesbisk og tok dette ganske innpå seg, så når jeg måtte i møte så nekta jeg min skyld og måtte da lese det jeg hadde skrivd. Med min dårlige humor begynte jeg å le, jeg ser da bort på den lesbiske læreren min og finner ut at hun griner. Lo litt fortsatt faktisk. Var ganske dumt gjort. Tror foressten at hu hater meg fortsatt :p

  4. Jeg kommer ikke inn på torrentscan sin side. Men faen, Kardus. Tenkte jeg skulle spytte ut noen kroner ekstra for å kjøpe meg den, den kostet 85kr. Tenkte, ja men for faen den må vel være god. Etter jeg åpnet boksen og begynte å bake merket jeg at den var veldig hard, den var hard når jeg hadde den i leppa også. Den smakte jo som prisen synes jeg, men er det noen andre som har merket at den er hard? Syns det var jævlig kjipt. Menmen..

  5. Du kan jo be han møte deg et bestemt sted til bestemt tid. Så kan du ringe politet på forhånd og be dem komme dit på den tiden eller seinere. Veit ikke om det går ann men. Det jeg ville gjort var å bare sett hva som skjedde, om jeg hadde blitt banka opp hadde det vært greit nok. Da er man ihvertfall ferdig med det. Jaja, bare gjør det du føler er rett!

×
×
  • Opprett ny...