Gå til innhold

Abbono

Medlemmer
  • Innlegg

    230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Abbono

  1. Hoya

    Kom opp i lys og farger, ikke akkurat fav tema, men tenkte å få 5-6er på den.

    Har tenkt å prate om disse temaene, og lurer på om det er noen flere som er viktig og ha;

    Teoretisk:

    -Farger

    -Speil m/ innfallslodd/vinkel og refleksjonsvinkel

    -Konvekse/Konkave speil

    -Øyet

    -Optiske fibre

    -Forstørrelsesglass m/brennvidde

     

    Praktisk:

    -Konveks og Konkave linser m/ Teori

    -Lysbryting m/Teori

     

    Med praktisk mener jeg at jeg utfører små forsøk på selve eksamenen.

    All hjelp er huge thanks, skal opp i morgen så må komme asap om de skal være til hjelp.

  2. Beklager å bryte inn i o'store ipod touchverden med et så simpelt spørsmål, men jeg får ikke bilder eller film inn på touchen min? Det gikk helt fint da jeg hadde nanoer, da var det egne mapper på iTunes som het så mye som bilder f.eks. Men det eksisterer altså ikke nå. Jeg prøvde også å legge inn en episode av viva la bam, men den begynte å konvertere også sluttet den aldri! Jeg har heller ingen egen mappe som heter video, bare tv-serier eller hva det nå enn het igjen. Siden folk her har peiling på så usannsynlig mye når det gjelder touch, håper jeg dere kan hjelpe meg :)

     

    edit: det går ikke an å legge inn video under serier, fordi det ikke er en serie

    For meg går det om jeg legger de under filmer, rett under eller over serier.

    ---------

    Har da jailbreaka og er en del applikasjoner på innstaller jeg får error når jeg henter. Er det noen måte og fikse dette eller er det iphone elns?

  3. Har da skaffet meg ipod touch 32 GB og vurderer å ta et jailbreak.

    Saken er at jeg er litt nervørs da det er første gang jeg gjør noe lignende. Dvs jeg har eksprimentert veldig basis med egen pc etc, og da har jo formatering vært en ting som "alltid" løser problemet. Det jeg lurer på er om iTunes restoren(med home og lock knapp) er lik her? Er det noen i det hele tatt som har hatt problemer da? Og sett at ipoden din blir herpa er det mulig å få restora den da så de ikke ser du har jailbreak? Spørs sikkert hva slags skade, men er det noe du kan gjøre om du ikke får liv i den at all eller er garantien gone da? Og hvis jeg tar jailbreak så restorer kan de da finne utat jeg har hatt jailbreak?

    Sett at mesteparten av spørsmåla mine over får positivt utfall, noen som har en veldig lett guide til 32GB jailbreaking? Gidder ikke google siden jeg er litt redd for at det skal ligge noe piss der som innvolverer mer risiko enn nødvendig.

    På forhånd takk,

    Abbono

  4. Heisann

    Har hatt pcen min 6 måneder eller noe sånt og lite har vært endret.

    Jeg tenkte så at jeg skulle freshe opp xp designet litt og lasta ned emergedesktop, et tweakprogram. Dette krevde restart for å virke, og jeg tenkte at jeg tok det etterpå. Jeg lot så pcen stå på, urestarta i 2 dager eller noe pga opp og nedlasting. Når jeg så starta photoshop klarte ikke programmet å funke ordentlig, dvs jeg fikk ikke stilt inn pixler(dette er ikke noe jeg lasta ned og ps fungerte lenge). Så jeg rsa pcen og håpet på det beste. Etter RS ble startlinja mi borte, dvs det ser ut som om den er forskyvet under oppstarten, så tray ikona er øverst til venstre i skjermen og resten ser jeg ikkke. Etter pcen har stått på noen minutter blir den helt borte. Noen som har noe peil på hvordan jeg skal få gjort systemgjenoppretting uten startmenyen eller lignende? Eventuell annen løsning på problemet.

    Edit: Har forresten prøvd å slette Emergedesktop og sjekke om explorer.exe kjører. Det er ikke i gang fra start av pcen og når jeg kjører det kommer jeg bare inn i My documents.

    Mvh Abbono.

  5. Floppy har jeg bestilt så den kommer forhåpentligvis snart(Netshop).

    Alt + f2 har jeg prøvd.

    Ang den andre linken så er ikke mitt problem at den fryser under nedflashing, men at den ikke vil starte nedflashing. Etter å ha sitti mye på asus forumene fant jeg denne tråden: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=200...SLanguage=en-us

    Hvor det informeres om at du kun kan ta nedflashing med AfuDOS. I manualen står det at du skal starte PC-en opp i DOS mode når du gjør dette, noe jeg ikke har peiling på hvordan man gjør. Noen forslag? :)

    Det står også at jeg trenger å lage en 'bootable floppy', stemmer det at jeg må gjøre noe ala dette da?

  6. Hei!

    Tenkte at jeg for 2 dager siden skulle gjøre noe jeg ikke pleier å gjøre- å oppdatere bios. Jeg lasta da ned nyeste BIOS'en til mitt hovedkort og når jeg skulle starte den igjen i går bugger PC-en. Ingen tunge program som spill fungerer (får f.eks. hl2.exe error). I tillegg skrur PC-en seg plutselig av og på. Når jeg prøver å bytte bios med EZ flash 2 eller Asus Update får jeg beskjed om at biosen jeg vil bruke er eldre og at den dermed ikke vil "oppdatere".

    Hardware:

    Asus P5W DH Deluxe[LGA775]

    Intel c2d e6850

    4GB Corsair ram.

     

    Har ikke hatt noen problemer før denne bios oppdateringen så angrer bra nå. Noen måte og "unngjøre" den på? Jeg har prøvd med CMOS resetting, men dette funket ikke. Har og prøv å få flashet biosen ved å lagre bios fila på nytt så den virker eldre, dette får meg et stepp videre, men da svarer den "boot block error" eller noe sånt. Så det er vel egentlig 2 step tilbake og.

    Noen som har noen ide? Viktig at jeg får hjelp fort da jeg har en stor oppgave på PC-en som jeg må ha til skolen snart.

  7. .... får jeg denne erroren: Setup could not find any discs blabla. BIOS registrerer harddisken  .... Er btw en Raptor 150 gb det er snakk om ...

    9267630[/snapback]

    SATA-harddisker trenger egne drivere på enkelte hovedkort. Normalt forventes det et driverne er tilgjenglig på diskett. Installasjonen vil be deg taste F6 for å laste inne scsi-drivere. Det er på dette punktet SATA-driverne legges inn.

    9268200[/snapback]

    Takker, skal få prøvd dette. Har ikke diskettstasjon akkurat nå.

  8. Heisann!

    Jeg har en harddisk det allerede er lagt inn xp på, men denne harddisken skal jeg flytte over til en annen pc( dvs pcen den stod på er ødlagt og kan ikke brukes lenger)

    Her kommer selv problemet: Når jeg velger og innstallere xp får jeg denne erroren: Setup could not find any discs blabla. BIOS registrerer harddisken så jeg tviler på at det er noe galt med den. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Evt en måte og få sletta innholdet på harddisken på? Kan ikke koble den til en pc og slette det manuelt derfra grunnet at jeg ikke har tilgang til flere pcer.

    På forhånd, takk!

    Er btw en Raptor 150 gb det er snakk om(den med vinduet, vet det er harry)

  9. Hei!

    Har akkurat det samme hovedkortet og problemet selv, fryktelig irriterende.

    Her er noe som kan fungere som en midlertidlig løsning( har sliti så mye med dette at jeg endte opp med nytt hk, men her skal du i allefall komme deg inn i windows):

    1 Kjøp et nytt batteri. Fåes på Clas Ohlson til 20kr ca.

    2 Sett inn batteriet og fyr opp pcen. Gå inn i bios og kom deg bort til Exit menyen, der velger du Load default settings og trykker f10( du må trolig og stille klokka).

    3 Flash BIOSen din med onlineprogrammet, når jeg flashet med noe annet fikk jeg feil meldingen: Fatal error! System intruded blabla.

    Dette var så langt jeg kom i mitt forsøk på å redde hket. Har hørt om flere med dette hket som har samme problemet så kan vel nesten garantere at hket er problemet ditt.

    Lykke til!

  10. Heisann!

    Skal ha meg en ny psu jeg da.

    Maskinen den skal dra er følgende:

    Asus 32N SLI Deluxe - s939

    AMD Athlon 4000+ - s939(overklokker littebittegranne)

    2xGB Corsair minne

    1x ATI x1800xt 512mb

    1x Raptor 150gb 10000rpm

    2DVD brennere

    5 Vifter + CPU/GPU kjøler

    3 katoder.

    1Bærbar harddisk(tar strøm rett fra pcen).

    Headsett, mus, tastatur og den slags ofc.

    Dataen brukes til spill.

    Strømforsyneren skal være uten altfor mye jalladill, ala strømper i grønn og vifter med rødt hvit og blått lys. Skal det være noe som helst lys i PSUen skal det være blått og veldig cleant utført. Den skal helst ha strømper og de skal være svarte eller blå(uv er care;)). Om den er på endel w mer enn jeg trenger er det kjekt så jeg kan bygge på litt utstyr.

    Maks pris 1000kr.

    Tar den så billig som mulig selvfølgelig, men det er viktig for meg at den ikke ser ut som en alienbase eller at den går i stykker og atombomber resten av pcen etter uke 2 om dere skjønner.

    Har sett litt på denne: https://prisguiden.no/product.php?productId=46950

    Grunnen til at jeg lurer litt er vel det at en kompis av meg hadde en hiper som ødla hovedkort og cpu, så jeg hadde likt noen erfaringer om det er noen som har noen.

    Edit: ATX er størrelsen.

  11. Hei!

    Jeg har et stort problem som begynte og komme etter en harddisk oppgradering, fra en gammel WD på 80gb til en WD RaptorX 10000rpm 150gb. Hovedkortet jeg har er Asus A8N32-SLI DELUXE. Problemet er det at jeg en gang i blandt må bytte batteriet på hovedkortet( det lille flate 3Voltet). Dette må nå byttes med ca 8-9 dagers mellomrom, hvis det ikke byttes står maskinen og durer fult med vifter og alt under oppstarten og kommer seg ikke videre. Restarter jeg da CMOS skjer det samme hver gang jeg starter pcen til jeg får denne erroren: "Chassis Intruded!, FATAL ERROR" før den stopper opp der. Jeg har ingen anelse om hva som er problemet, om hovedkort eller hdd er defekt eller om de bare bugger sammen. På forhånd takk.

  12. Hei og hopp.. Jeg har frigjort Cape Dun, Ardea og har tenkt til og frigjøre Silden, men Umbrak eller hva han heter sa noe om at morras gjør oppgjør. Og dette syns jeg er litt rart da dette blir den 3 byen jeg skal prøve og overta. Jeg har også vært innom Montera, men der drepte jeg rebels i stedenfor. Og en ting til, er den rebelcampen i nordmarpasset fra silden Okara? Om ikke kan noen ta et bilde og "painte" hvor det er ?

  13. Ok.. noen lyse hoder på forumet opplyser visst om muligheten for å ta ut brikkene og komme inn i bios uten. En mulighet for evt å finne ut hva slags komponenter det kan være feil på?

    6445512[/snapback]

    Hei!

    Beklager at jeg ikke har fått svart, men har vært uten nett leeeeeeenge. Hvordan gjør man dette? Når jeg skal starte pcen uten minne stopper den på cpu located etter diagnostics led og har svart skjerm.

  14. Det kan være du allerede har prøvd dette for ca et halvt år siden, men.. :blush:

    Ta ut rambrikkene og resett cmos.

    Sett brikkene tilbake og se om den tar dem.

    Hvis det ikke går, ta ut brikkene og resett cmos

    Hiv inn en 400-brikke med 2.5 latens og se om du ihvertfall får opp bios?

    6423866[/snapback]

    Takk for at dere prøver og hjelpe meg i allefall.Men det funket desverre ikke.

×
×
  • Opprett ny...