Gå til innhold

sprette

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sprette

  1. Hei.

     

    Formaterte C: tidligere i dag og innstallerte inn Vista på nytt. Etter formatering da jeg kom inn i Windows og skulle starte med de aktuelle driver installeringen fikk jeg voldsomme problemer da jeg lastet ned skjermkortdrivern fra nvidia.com f.eks. Windows fortalte meg at jeg ikke hadde gyldige driver sertifikater. Samme skjedde også generellt med alle .exe filer jeg lastet ned som f.eks Mozilla firefox. Dette endte med da jeg skulle kjøre Firefox at jeg måtte "Allow" den, etterpå fikk jeg det at det hadde oppstått en feil med installasjonen. Jeg har prøvd og kjøre den i Administrator, men funket heller dårlig.

     

    Så jeg fant ut istedenfor og dvele noe mer ved probleme fant jeg frem den gamle XP cd'en min. Etter komplett formatering og kopiering av filene fra CD-romen til hardisken og skulle boote for å starte installasjonen frøys datan ved "Enter a key to contiune" bildet og plutselig ble det mange store pixler med forskjellige farger og tegn. Jeg prøvde også å reboote igjen uten CD'en i, men da står det bare en bindestrek oppe i venstrehjørne og blinker.

     

    Jeg kjører begge WINXP 64bit og kjørte WINVista 64bit.

     

    Når det gjelder systeminformasjonen min, kjører jeg følgende:

     

    WD Raptor 10K RPM Systemdisk

    2x WD 500 GB lagringsdisk

    Asus Striker Extreme HK

    4 GB Corsair Dominator RAM

    Geforce 8800 GTX

    Intel Core2Duo 2,67ghz

     

    På forhånd stor takk!

    Kenneth

  2. Beklar det upassende emne. Men fant ingen annen passende tittel kl kvart på 7 til morningen. Jeg har prøvd litt av det dere nevnte nå. Jeg har nå deaktivert den 500 GB disken, i BIOS. Men ingen hell med det, så nå holder jeg på og reinstallere Vista for 2 gang, i håp om det fungerer.

     

    Jeg er ikke veldig spesiell flink med drivere o.l

     

    Kan noen fortelle meg de CD'ene som blir levert med hovedkortet, er no ekstremt nyttig. Er chipset drivere nødvendig? Og hvor kan jeg evt laste ned Chipset drivere til Asus Strike Extrme hovedkort om dette er nødvendig. For jeg har kjøpt nytt lydkort eksternt, og den lille tiden jeg var i Windows fungerte nettverkstilkoblingen så den trenger jeg ikke installere?

     

    Igjen takker for svar

     

    Mvh Kenneth

  3. God Morgen.

     

    Om mandag bestillte jeg meg splitter ny data fra komplett, på tirsdag var jeg og hentet pakken i Sandefjord. Da jeg kom hjem staret jeg og bygge, etter et par timers arbeid var jeg til slutt ferdig. Og beistet var klar for oppstart. Følgende spesifikasjoner;

     

    Asus Striker Extreme

    Corsair Dominator 2 x 1GB RAM

    Intel Core 2 Duo 2,67 GHZ

    Creaive Fatal1ty Lydkort

    Seasonic 600 W Strømforsyner

    Geforce GTX 8800

    og Windows Vista 32 bit Ultimate versjon til odel og eie.

    WD 150 GB Raptor 10 000 RPM 16 MB Cache

    Samsung 500 GB Disk

     

    Etter jeg kjørte i gang Vista første gangen, tok det meg drøye 20 minutter før jeg var i Windows. Jeg innstallerte Vista på raptor disken for best ytelese.

     

    Gleden var stor, jeg satt i Asus CD'en som fulgte med hovedkotet og skulle til å installere diverse drivere som fulgte med der.

     

    Etter installerte drivere tok jeg og restartet dataen, siden dette var et krav. Jeg restartet og til min store forskrekkelse kom "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK" Første gang da jeg hadde ASUS CD'en inn, boota den og jeg fikk 3 valg i NVIDIA IMAGE COPY, og en annen ting som jeg virkelig ikke husker og jeg kunne gå inn i CMD.

     

    Jeg har prøvd alt, jeg har fjernet CD-stasjonen fra BOOTdevices, jeg har tatt ut CD'en.. Så ivrig som jeg var til og teste min nye maskin, så formaterte jeg og la inn Vista på nytt. Dette funket greit, når jeg nå la inn ASUS CD'en valgte jeg kun og installere drivere jeg valgte meg ut fra ASUS CD'en som Chipsetdrivere og LAN drivere siden ingenting annet var nødvendig.

     

    Jeg restartet datan og vips, fikk jeg igjen DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK. Nå sitter jeg her ganske så oppgitt, jeg har lest rundt på andre forum og kan virklig ikke finne no løsning på problemet mitt.

     

    Jeg kjører hver av diskene mine i hver sin forskjellig SATA port på hovedkortet.

     

    Jeg håper virkelig noen kan hjelpe meg med mitt problem, dette er sinnsykt frustrerende.

     

    Jeg mistenker kanskje at jeg har innstallert noen raid drivere (jeg er ikke veldig flink med akkurat dette)

     

    For da jeg fikk opp de 3 første valga med CMD og NVIDIA Image Writer (ellerno) og når jeg gikk inn i menyene der virket det som om jeg måtte kopiere RAID driverene til en diskett. Greia er, jeg har ikke floppy disk.

     

    På forhånd stoooooor takk.

     

    Mvh

    Kenneth

  4. For 2 timer siden sånn ca. Via chatteprogrammet mIRC, trykte jeg på en link som skulle løse et spill relatert problem, linken kom fra en person som er meget troverdig, basert på egne erfaringer. Jeg trykker ALDRI på slike linker som kommer opp.

     

    Så over til mitt problem, som har oppstått. Etter jeg trykte på den filen, så får jeg ikke koblet opp mot internett sider. MSN får jeg heller ikke koblet opp mot. Jeg tror ikke det er noe galt med nettverket, siden jeg sitter på PC'en i stua å poster dette.

     

    Den eneste tingen jeg får koblet opp mot er et prateprogram, Ventrilo. Jeg prøvde å finne viruset med Ad-Aware men uten hell.. Jeg hadde heller ikke innstalert Norton Antivirus på dette tidspunktet, kall meg dum. Jeg har aldri hatt problemer med slikt tidligere.

     

    Kan noen være så snill å hjelpe meg?

     

    Mvh Kenneth

  5. Vær så snill å hjelp :)

     

    Etter jeg la inn Windows XP på disken min, har jeg hatt problemer med å spille av filmer i IE, Firefox og Opera. Siden den Windows XP CD'en jeg lånte var det endel modifikasjoner på, så tror jeg dette er feilen.

     

    Jeg har prøvd å laste ned Mediaplayer flere ganger, men det blir nevnt noe om Active X controll ellerno :) Uansett, jeg får ikke spillt av, når den søker etter plugins på Firefox, finner den ingenting. Selvom jeg har lagt inn Mediaplayer 10 på PC'en. Men jeg skjønner fremdeles ikke hva jeg skal gjøre forno.

     

    Vær så snill å hjelp meg :)

     

    Mvh

    Kenneth

     

    Når jeg prøver å trykke på videofilen i Opera får jeg frem at "Du trenger programtilegget Windows Media Player for å se innholdet application/x-mplayer2

    Vil du laste ned programmet nå?" Jeg har jo Windows Media Player

  6. Hadde vært fint! Jeg klarer bare ikke MSN 7.0, altfor mye sikkerhet. F.eks, går ikke ann å sende mp3 filer, uten at dem blir slettet av MSN, og altfor mye jalla! Syntes man kunne hatt muligheter for bytte utseende og sikkerthets innstillinger.

  7. Hey...

     

    Når jeg legger inn MSN 6.2, så får jeg beskjed om at jeg må innstallere og oppgradere til MSN 7.0 (Og siden jeg ikke er noen stor fan av denne versjonen) så har jeg mest lyst til å beholde min 6.2 versjon. Men jeg får ikke logget på, ved unntak av at jeg laster ned den nye versjonen, noen tips om å beholde den gamle versjonen?

     

    På forhånd takk :)

  8. Er helt enig med deg om det er vel mange som er bortskjemte her i landet, og har fått alt servert på et søvlfat siden de kom til verden. Men det med skolegang, hvis du har påbegynt skolegang ved universiteter \ høyskoler, og får innkalling får du reservert den skoleplassen til du er tilbake. Er sikkert kjedelig å droppe ut 1 år, og glemme endel du har lært. Men du kan også søke skriftelig om utsettelse av verneplikt.

     

    Men som f.eks, det går jo ann å kontakte dem, å spørre om det er mulig å få innkalling til militæret etter du er ferdig med VK2 Allmen f.eks, og spørre om det er mulig å komme inn, for å sleppe å droppe ut etter en viss tid fra høyskole eller universitet. Men det har jo bare noe med å lathet og gjøre :)

  9. Klart, jeg skjønner jo det jeg også. Hvis jeg hadde tatt 2 års utdanning på en skole jeg ville blitt ferdig med, enn å måtte inn i militæret for å avbryte skolegangen. Men det jeg ikke skjønner helt, sett utifra at du gikk allmenn gk, vk1 og vk2. Da er man 18-19 og får innkalling til sesjon, hvorfor ikke bare dra i militæret da? Og så starte å studere ved større skoler når man kommer hjem fra det 1 året i militæret. Og jeg skjønner ikke at folk skal ha det til at det er så forferdelig i militæret, jeg kjenner mange som sier det er det beste året de har vært med på i hele sitt liv.

     

    Folk tenker bare på fysisk aktivitet, at det er så galt. Men skjer jo mye annet i militæret som ikke kun er fysisk, sikkert et knall uteliv, mye venner og bli kjent med, opplevelsen og erfaringen man får etterpå.

     

    Det er en verneplikt vi har her i Norge, som jeg syntes er bra! Hvis du ikke klarer å slippe skjørtekanten til mor når du er 19-20 år har du et problem!

  10. De fleste som drar til militæret har vel knapt fylt 19-20 år? Kommer jo helt ann på. Mange som kommer inn kommer jo rett hjemmenfra hvor de ikke har noe lån, eller årslønn på 300.000. Sånn som meg selv, jeg blir ferdig med lærertiden min som elektriker og fagprøven, før jeg drar til militæret. Og jeg bor hjemme, dvs ingen utgifter, og det er mange som har det som jeg!

     

    Det forteller jo bare hvor late norske folk er, hvis dem ikke klarer å stille 1 år i militæret for å tjene sitt eget fedreland har de et stort problem. Jeg mener har dem ikke fysisk tilstand nok til å krype og kravle i søla kan de gjøre kontor-arbeid som er 10 x kjedeligere enn å skyte med gevær!

     

    Og hva er dårlig tankegang med det jeg skrev, Share the Pain?

  11. Det er jo bare et stort pluss og ha 1 års militær øvelse på din CV. Og det med at jenter skal ha verneplikt blir for dumt, jeg er ingen jente\kvinne diskriminerer, men jeg mener de tøffe jentene som vil inn i militæret søker seg dit, de andre lar vær. Når det kommer til slike ting som dette, er gutter\menn mye bedre egnet til militæret enn nettopp jenter. Sånn er det bare, gutta bytter dekk på bilen, jentene holder huset rent ;)

  12. Skjønner ikke helt hva som er så stort problem med å bruke 1 år i militæret, selv har jeg ikke vært der! Men ifølge mange kompiser av meg, er det det kuleste året de har hatt i hele sitt liv, må ikke kun fokusere på fysiske i militæret, du får masse nye venner, utelivet på de forskjellige plassene er sikkert kanon. Du tjener tross alt ditt eget fedreland, skjønner problemet ditt her at du ikke har lyst til å droppe ut fra studiene dine for å dra til militæret et år. Man kan også ta utdanning i militæret. Men skjønner jo det at det egner seg bra dårlig å snakke om fysisk aktivitet i et data-forum ;)

×
×
  • Opprett ny...