Gå til innhold

Ubermann

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ubermann

  1. Foreløpig kun 2x250gb harddisker, av typen Western digital et eller annet. Nok en gang pekte du ut en flaw i opsettet mitt :ohmy: Planen var da å kjøpe en raptor disk og en 400gb~ harddisk neste lønningsslip, hm, ser for meg at min 500w PSU ikke vil duge da gitt. Har nå bestemt meg for å gå for DS4 versjonen slik at jeg har SLI støtte for fremtdige oppgraderinger. Og skal se litt etter CL4 RAM, selv om det ikke sier meg noe som helst :D

     

    Tusen hjertelig takk for hjelp! :thumbup:

  2. Godt du minte meg på det der PSU, har en 500W atm. Er dette kraftig nok? Har en del vifter å kjøre, men noen av de er ganske overflødig og kan utelates. Dette mobo-et har nok IKKE SLI, samme kortet med DS4 har dette, men er en del dyrere, rundt 2k. Ser ikke helt for meg at jeg kommer til å kjøpe nok et kort til 4k+ for å ha i SLI, men når du sier det er det kansje greit å ha muligheten til det. For å være helt ærlig er det minnet jeg er veldig usikker på, siden jeg ikke har veldig god peiling på hva man skal se etter på en RAM brikke, så de brikkene der er valgt ganske random. Så bare at det var PC6400, DDR2 og 2gb+ :hmm:

  3. Hei har ett slikt

    Hovedkort.

     

    Har nå kun 4x128 mb pc-2700 RAM. Trenger ny RAM nå for å takle de nye spillene. Jeg bruker nesten bare pcen til spilling. Hadde tenkt meg å bruke ca. 2000 maks.

     

    Noen tips?

     

    Takk på forhånd :thumbup:

     

    Edit: Leif var her..

  4. Har ikke noen gode erfaringer med Dell, Man mä oppgradere og oppgradere hele tiden. Jeg ville solgt/hivd den ut av vinduet og begynnt fra scratch. :hmm:

     

    Er nä bare min ydmyke mening

     

    Angäende hva du kan fä for den, er det med eller uten skjerm? uten skjerm 5000- maks 6000. Med skjerm (kommer selvfölgelig ann pä ässen) kansje 1000-1500 mer.

     

    Dette avhenger selvfölgelig hvem som kjöper. Jeg ville lagt ut pä qxl med minstepris paä 5000kr. Ä häpet pä at noen idioter vil by pä dden :p

  5. Hmmmm :hmm:

    Raptoren kan vaere ganske kjekk naar det kommer til redigering (den korter ned loading paa spill aa aapning av forskjellige filer)

     

    Men paa en annen side saa naar du först bruker saa mye paa ett skjermkort sa kan du like gjerne legge til 1k og faa det beste naa. Det kan virke litt overkill naa, men bare vent. :yes:

     

    Kjöp kortet :thumbup: og vent heller med raptoren. Kjöp den heller senere naar du har $.

    Haaper jeg var til hjelp :)

  6. Etter mye om og men har valget blitt mellom disse to:

     

    http://netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=5188

     

    contra dette:

     

    http://netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=7520

     

    Skal kjöpe AMD Athlon 64 3200+ 2.0 Ghz BOXED "venice"

     

    Har ett geforce 6800 gt klokket til ultra.

     

    Skal kjöpe 2 x http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=118737&cks=PLC

     

    Saa da er spörsmaalet, hvilken av HK'ene? ;)

    (Hadde bestilt dette: http://netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=7520, men fikk kalde föttergrunnet at flere sa det var herk og avbestilte)

     

    Haaper noen kan hjelpe :thumbup:

  7. Hmm. En kamerat av meg skjekket ut dette kortet, han fant fölgende review:

     

    "Well I just installed my DFI NF3 Ultra-D and Venice 3000+. Formatted and ran some benchmarks at stock speed and my score went down 1000 points in 3dmark 2k5! I'm only getting 4000 points with my 3000+ and 6800 NU Unlocked and overclocked to 380/900."

     

    Hmmm... Hörtes ikke helt bra ut :hmm:

×
×
  • Opprett ny...