Gå til innhold

Jarl-Håvard

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jarl-Håvard

  1. Heisann!

     

    Bare lurte på en ting... er det noen som vet når sånn ca N91 kommer ut (altås litt mer presist en X.Kvartal)! Merk jeg har ikke lest gjennom hele tråden i et sett så jeg beklager om det er nevnt tidligere. :blush:

     

    Anyway....er det noen der ute som kan bekrefte hastigheten på usb ( til n91 altså) ....blir det en USB2,0...eller ( som enkelte rykter vill ha det) USB1,2...???

     

     

    Mange takk på fohånd.... :thumbup:

    Ingen som vet når den kommer. Nokia sier Fjerde kvartal, noe før er lite sannsynlig.

     

    Den kommer helt sikkert ikke til å få noe dårligere enn USB 2.

  2. Jeg velger å tro at disse prisene ikke blir gitt ut i hytt og pine. Og at de har gått nøye over flere telefoner før de har valgt en vinner. Så det er kanskje ikke hva DE vet om telefonen. Men hva vi IKKE vet. ingen av oss har tross alt rørt denne ennå. Vi har bare sett halvhjerta "previews" det blir lettere å kommentere telefonen når vi får den. Og jeg tipper nok det vil BLI en heftig tråd om det og.

    Kunne ikke vært mer enig! :thumbup:

  3. Nå har endelig noen testet denne mobilen her i norge for fullt, her er testen til Itavisen: http://www.itavisen.no/showArticle.php?articleId=1306850

     

    Kameraet for veldig skryt i denne testen, og jeg synes de bildene som var tatt her så bedre ut enn de som har blitt sammenlignet med K750 og kommet dårlig ut.

    Og ikke minst, video kvaliteten er OVERLEGEN!! :thumbup:

     

    Her er et bilde fra testen:

     

    blomsterpotte3cv.th.jpg

    Legger med en link som viser noe annet enn det du påstår.K750i kick ass

     

    Så det er ikke grunn å hyle at N90 er bedre enn k750i /w800 (på dette punktet), siden det ikke er riktig.

    Det er sammenligning mellom videokvalitet der også, kan vel ikke se at N90 stikker av med noe seier der heller.

     

    :p

    Hvem bryr seg, enten liker man Nokia og kjøper N90. Eller så er SE best, og man kjøper K750. Tror uansett det ikke er så særlig stor forskjell.

  4. ...Nokia N90 har noen negative trekk. Ikke minst det at alle funksjonene og det gode kameraet har gjort denne telefonen til en kjempe i mobilsammenheng.(...)

    Dette har da også satt sitt preg på designet, som er stort og klumpete, i tillegg til lite spenstig. I tillegg koster det riktignok en del (5 500 kroner uten abonnement), (...)

    Nå har også alle funksjonene gjort sitt til å tappe batteriet, som bare varer i drøye tre timer med aktiv tale. Dette er en ulempe, men lader man mobilen hver natt, som man bør, skal ikke det by på noen problemer.

     

    Og så makter de å gi den en 6'er?

     

    At man må lade den hver eneste dag er jo en kjempeulempe som ene og alene bør gi minst ett poeng lavere på terningen. Hva da om man skal et sted uten strøm, en lengre fly/tog/bil/båtreise osv osv?

     

    I tillegg er den stor og dyr.

     

    Nok en gang har itavisen sett på specsa, bestemt terningkastet, for SÅ å "teste" den.

     

    Artikkelen og konklusjonen henger overhodet ikke ihop.

    Tror faktisk at itavisen vet bedre enn deg hva den telefonen er god for. Ikke det at du tar feil på noen måte, men itavisen mener at de positive og negative egenskapene til sammen blir som en sekser. Det er jo tross alt helt frivillig å kjøpe den, selv om noen gir den toppkarakter!

  5. Following a short delay, Nokia today confirmed to infoSync World that the manufacturer begun shipments of its first smartphone to include a 2 Megapixel camera, the N90, in late July. According to Nokia, the delay was caused by the manufacturer's desire to carry out additional work related to quality assurance before the product was shipped to customers.

     

    11. Aug

     

    Kanskje den kommer snart da?

  6. N70 tror jeg kommer ut på høsten en gang. Oktober vil jeg tro. Mulig den kommer i slutten av september og. N91 kommer nok ikke før årsskiftet.

     

    Personlig liker jeg N90 best fordi den har en ganske utrolig skjerm, og delvis pent design. N70 er penest, kanskje litt for lik 6680. N91 er ikke særlig pen, og kommer for sent. For jeg trenger ny telefon nå!

×
×
  • Opprett ny...