Gå til innhold

Hitman2k

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hitman2k

  1. Hei folkens

     

    Jeg skal brenne ut en film som er på 10.2 gb. Hørt at man kan bruke dvdshrink til og komprimere filmen så den blir til en vanlig dvd plate på 4.7 gb. Hvordan gjør man det ? altså brenning av video_ts filer i dvd shrink ?

     

    Lurer også på hvordan brenne prog dere vill anbefalle til og brenne ut dvd med ? Hørt også at man kan bruke nero til dvd shrink ?

     

    Takk for alle svar :)

  2. Jeg liker det egentlig ikke når folk prøver å prakke på andre en annen nettleser når noen har et problem eller spørsmål vedrørende IE, men siden du har fått svar på ditt opprinnelige spørsmål gjør jeg det alikevel. Opera har i sin nyeste utgave innført et synkroniseringssystem som heter Opera Link. Det går ut på at du oppretter en brukerkonto hos Opera som gjennom nettleseren vil synkronisere favorittene dine til din Opera Link bruker og dermed trenger man ikke tenke på å ta backup av sine favoritter lenger når man f. eks. skal legge inn Windows på nytt. Jeg bruker samme systemet på laptoppen min, så bokmerkene mine blir synkronisert mellom de to maskinene mine. Ganske så kjekt.

     

    Hmm Ja det var da ikke en dum ide det altså :D får kjøre på med opera da :)! Unasett takk for hjelpen folkens :)!

  3. Hei folkens

     

    Jeg har fått virus på pcen min. Skal slette hardisken og installere vista på nytt. Men så lurer jeg på hvordan jeg kan få lagret alle nettsidene mine som jeg har lagret på favoritter på explorer. Og få dem over på en minne penn eller noe hvis det går ?

     

    Vet ikke helt om dette her er riktig sted og poste det her. Beklager hvis det er feil sted.

     

    Men takk for alle svar

     

    Mvh Hitman

  4. Hmm..

     

    Har fått en lignende melding mange ganger før. Løsningen da er å stå der det er bedre dekning. Er du tilkoblet WiFi, skal ikke dette problemet forekomme.

     

    Men sånn ellers vet jeg ikke hva problemet kan være.

     

    Jeg har prøvd og koble meg på WiFi men den vill ikke koble seg på. Har tråløst nett her hjemme men finner ikke nette her.

     

    Du vet ikke om noe jeg kan gjøre inne på innstillinger eller noe, for og få fikset det ?

     

    Takk for hjelpen foresten :)

  5. Det er ikke mulig å avinstallere programmer som kom med Windows Mobile, siden disse er låst til ROM'en. Men last ned den versjonen fra nettsiden jeg oppga og prøv. Er mulig den overskriver den gamle, ellers må du nok leve med to Live Messengers på telefonen.

     

    En ting du kan gjøre er å gå inn på Filbehandleren, inn på "Windows" mappen, skrolle ned til "Start Meny"--> "Programmer" og slett "Messenger.ink". Dette er snarveisfilen til Messenger. Sletter du denne, så vil ikke Messenger vises i Program-mappen. Dette kan rettes opp igjen senere hvis du vil ha den tilbake igjen.

     

     

    Jeg prøvde og innstallere det igen på nytt Og nå plusslig fungerte det. Men nå kom det opp et annet problem her da. Når jeg skal gå inn på windows liven. Så får jeg opp følgenede meling: Windows live kan ikke opprette en internett tilkobling. Kontroller internett-innstillingene, og kontroller at du har tilgang til datatjenester i henhold til avtalen. Hvis du trenger hjelp,kontakter du leverandøren av mobiltjenesten. Har du noe peil her hvordan jeg fikser det ?

  6. Prøvde og innstallere det nå. Lasta ned fra den siden du sa. Og la zip fila inn på en mappe som het arbeid. Vet ikke om det er riktig lagt inn ? Men værtfall jeg kom til at det begynte og installere seg. Så fikk jeg opp en meling om at det (kunne ikke installere.programet eller instillingen kan ikke installeres,fordi det/den ikke har tilstrekkelige rettigheter til system. ) Er det for at jeg ikke har installert di gammle versionene eller hvordan er det ?

  7. Hola!

     

    Dette med at MSN kontaktene legges automatisk i kontaktene er en bug. Det ligger en fix for dette ute på nettet. Som du selv sier, så er du nybegynner på Windows Mobile, så jeg skal være grei å linke deg til siden ;) Gå inn her les litt igjennom, og last ned. Overfør til telefonen din, og installer fra Fil Utforskeren på mobilen.

     

    For å fjerne MSN greiene på Today-Screen, går du inn på "Innstillinger-->I Dag-->Elementer--> Og kryss av Windows Live.

     

    For å legge til ny kontakter i telefonminnet, så må de lagres som Outlook-kontakt.

     

    Det at det står at den er koblet til trådløs eller WiFi, som det heter, så betaler du 0kr for å være tilkoblet. Det er gratis så lenge du er i en trådløs sone. Men det kan være en idé å koble seg av når du ikke er på nett slik at batteriet ikke tømmes unødig fort. For å gjøre det så går du inn på "Comm Manager", eller hva det nå heter, og slår den av.

     

    Har du flere spørsmål, så er det bare å spørre :)

     

     

     

    ÅÅ tusen takk mister. Du er en engel hehe. fant ut hvordan jeg fjerna msn greine fra skjermen. Men skal prøve og få fjerna msn lista fra telefon boka med den linken du ga meg. takk takk. ha en fin dag videre . :)

  8. Hei folkens

     

    Har akuratt kjøpt meg ny mobil. En samsung 1780. Har aldri vært borti en mob med windows før så dette her er ganske nytt for meg. Det som er probe mitt nå er at jeg gikk inn på msn på den. Så plusslig fikk jeg alle msn kontaktene mine inn på telefon lista mi. Hvordan fjerner jeg det ?. Jeg har også et annet spørsmål her. Når jeg gikk inn på msn, så fikk selve msnen. Med bilde og e-post greine på hovedskjermen (der kl er osv.) Hvordan fjerner jeg det ?

     

    Når man skal legge til kontakter . Er det sånn at man ikke får lagt inn på selve telefonen. For når jeg skal legge til et nytt nr så får jeg tre valg enten legge inn i outlock e-post greine,sim korte eller i windows live. Jeg har lagt inn alle på windows live etter at sim korte er fult. Men for vær gang jeg skal legge inn nr på windows live der så får jeg spørsmål også om jeg vill lagere det på msn lista mi. Så trykker jeg nei. Så kobler den seg opp på nett ser det ut som. Og det får jeg ikke fjerna. Vill det da si at jeg må være kobla på nett for hvergang jeg skal legge til en ny kontakt der ? for jeg får opp 2 sånne 3g bilder og det pleier og kun være et på skjermen . Og på den ene står det tilkoblet tråløsbeh ? er den inne på nett hele tia da ?. For hvis den er det blir vel telefon reininga mi dyr :p

     

    Takk for alle svar

     

    Mvh Hitman2k

  9. Var hos kompisen min istad og spilte litt PES08. Før jeg dro satt han inn GTA IV, han fikk spilt i ca 15 min og da låste spillet seg. Han slo av konsollen og slo den på igjen. Denne gangen klarte ikke PS3'en hans å leste GTA IV disken. Vi prøvde PES8 siden vi nettopp hadde spilt det, men neida, konsollen ville ikke lese den heller eller de andre spillene hans. Vi prøvde t.o.m ps2 spill og dvd filmer, men ps3'en klarte ikke å lese noen av dem. Kompisen min er jævla forbanna nå! Hva skjer Rockstar!?!?! Tar nesten ikke sjansen å spille GTA IV på min konsoll pga dette...

     

     

    Har samme problem selv. Skulle spille det her om dagen. Så kom den på loading siden. Bare sto og loada hele tia starta ikke. Skrudde maskina av og på. Prøvde på nytt men samme prob kom da og. Prøvd dvd film og et annet spill det funka. Rare greir ... :S Må jeg slette hele hardisken da for at gta skal fungere igen ?

     

    Ps: har en 60 gb ps3

  10. Det har med skyggene på søylene å gjøre. Du skal gå inn i de som har skyggen mot midten eller omvendt, husker ikke helt. En av de to i alle fall, du finner fort ut hvilken som er feil.

     

    Ok jeg gikk der det var skygger som ser ut som 2 buer (rett fram ved søylen) . Så kom jeg tilbake til starten ved døra der jeg kom inn ved starten når du går igenom den kirka der. Skal jeg gå rett fram igen da eller til venstere eller høyere eller tilbake ?

  11. Hei folkens

     

    Jeg har kommet til level 13 lost woods der jeg må gå igenom sånne rosa tåke greir . Har komme til der jeg kan velge vei enten og gå til venster , høyre ,rett fram eller tilbake. Så står det hva veien vill gjøre eller noe sånt på di tavle greine ved statuen der. Men hvordan skal jeg gå i rekke følge for og komme til riktig vei ? Eller er det riktig sted og gå ?

     

    Takk for alle svar Hitman2k

  12. Nei men fra jeg prøvde 1ern med andre ord så var det kansje ekelt og skummelt var ikke så gammel da. Men kan vel si nå som jeg har blitt eldere så er det ikke sånn som det var en gang i tia. Men som du sier er mere creppy.Så kan vel rette litt på det da :).

     

    Men noen som vet når 5ern kommer ut ?. Hørt noe om at det skal komme i mars/april en gang ?

  13. Hallo folkens

     

    Jeg har et spørsmål anngående resident evil 5. Tror dere det kommer til å bli en like stor slager som 4ern og resten av serien ?. For jeg husker det fik bra terningkast over alt og kan ikke akuratt klage selv når jeg fikk spilt det eller noen av dem andre av re serien. Min menig når det gjelder den sieren der er at det er noe av det beste skrekk og gru som er til ps serien . Har alle resident evil spillene og må si jeg har vært stor fornøyd med både historie og lengde på spillene til nå. Men om 5ern blir det er vel kansje noe jeg lurer på? . Håper ikke det blir skuffenes.Har sett klipp fra spille og det ser ikke dårlig ut. Men så lurer jeg på hva deres menig der ute kommer til å tro hvordan det blir ? Om om det kommer til å slå ann som 4ern og resten av spillene??. Eller om dere vet om hvordan kansje tror historen kommer til bli? Gjerne kom med klipp og info om spille hvis dere vet noe om det ?

     

     

    her er værtfall et par video klipp fra re5:

     

     

    Mvh hitman :)

  14. Assassins cred: 7/10

     

    Call of duty 4: 10/10

     

    Fight night 3: 8/10

     

    Resistance fall of man: 8/10

     

    Motorstorm: 5/10

     

    Juiced 2: 8/10

     

    Devil may cry 4: ?/10 Har ikke spilt det ferdig enda men er stor fornøyd så langt :)

×
×
  • Opprett ny...