Gå til innhold

JimDandy

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JimDandy

  1. Jeg har altså et Logitech Z-5300 lydanlegg hvor bakhøytalerne sine kabler var noe kort. Hadde tenkt å forlenge disse ved å kjøpe 2 stk RCA kabler med "hun" og "han" på hver kabel. Det jeg lurte på er om det er noe lydtap å tenke på hvis man gjør slikt med ordinære kabler, eller trenger man gullbelagt ditt og datt for 3-400 kroner? Setter også pris på tips om hvor man kan kjøpte det nødvendige online. Sjekket Komplett, men de hadde bare kabelen med par i hver ende og de var gjennom en felles kabel slik at de ikke kunne deles. Elkjøp her har ikke disse heller.

     

    Takk

     

    Jimmern

  2. Meh, økonomien strekker bare ikke til per dags dato. Her må jeg ty til litt gamle ting. En vakker dag blir det vannkjøling av state-of-the-art pcutstyr, men den dagen er ikke her enda :no:

     

    Takker for vifte tipset!

  3. Har noen en formening om hvilken "lydløs" kjøling jeg bør sette på en slik CPU? Det skal være til en spillserver som skal stå på 24/7 og da er det greit uten et knyst i fra den.

    Link til CPUen - her står et review av noen som synes den bråker mye, det er derfor jeg spør. Jeg bryr meg ikke om den bråker bare litt heller, bråk er bråk. Vil ikke ha det. :no:

     

    Tenkte forresten på å kjøpe dette hovedkortet til den også. Opinions? :huh:

     

    JimDandy

  4. Har selv Gainward 6600GT på en av mine maskiner, og er veldig fornøyd med det. Om du vil spare litt penger, kan du jo kjøpe 2 6600 kort, skifte kjøler og klokke de opp :thumbup:

    Er det stillegående?

     

    Aner for tiden ikke hvilke kjølere som kan anbefales for disse. Det kan jo bli aktuelt med kjølere på Gainward-kort om jeg kjøper to slike og de bråker for mye.

     

    Skal se om jeg finner ut hva som er forskjellene på 6600 og 6600 GT next, med mindre noen vil briefe med sine kunnskaper for meg.

  5. Lavt lydnivå er meget viktig. Jeg har altfor god hørsel. Har et Antec Sonata kabinett nå og det er meget bra når det gjelder støy. GeForce kortet jeg har nå har jeg satt en annen vifte på, så det hører jeg ikke. PCen min er bokstavelig talt lydløs og slik tenkter jeg å holde det. Den andre PCen som trenger skjermkort skal også ha et svart Antec Sonata kabinett (kona elsker ting som matcher også ;)).

  6. 6600 GT frister bra. XFX's sitt ser ut til å bråke mye, mens Gainward og MSI har lydløse. Liker Gainward jeg. Hva tror dere, blir jo kapt 4000 i stedet for 3000, da. Men men, får ikke i pose og sekk.

     

    PCene brukes til CS: Source (noe de fungerer helt fint til allerede) og Neverwinter Nights (mye bygging i "Toolset"et og spilling).

  7. Heisann.

     

    Jeg tenker på å kjøpe 2 grafikk kort til 2 PCer. De er ikke verdens beste PCer, bruker GeForce 3 kort nå. Jeg ønsker nye GeForce kort, og vil kjøpe dem begge for en rundt 3000 kroner. Må ha nVidia, takler bare ikke ATI :tease:

    Begger PCene har 1 GB RAM og 1.8 Ghz CPUer, med Asus A7N8X-E Deluxe som hovedkort. Disse PCene skal brukes i 1 1/2 år til. Viktig at skjermkortene ikke bråker!

     

    Tips please :)

     

    Jim

  8. Jeg trenger å kjøpe en fargeskriver for å skrive ut en del skjermbilder (som skal fungere som kart av en rollespill verden) og også for skriving av cover til CD/DVD plater. Har surfet litt, men finner alltid noe negativt med de skriverne jeg ser. Er det folk der ute med gode tips til kjøp av farge skriver?

     

    -JimDandy

  9. Jeppers, det er litt rart hvordan det funker. Kunder oppfordres slik sett til å handle mer enn man trenger, slik at det liksom skal være verdt det. Jeg biter bare i det sure eple og bestiller som nomalt. Jeg har ikke penger til å forhåndsbetale med akkurat nå, og selv om 45 kroner er bedre enn ingenting, så er det beløpet på nærmere 80 kroner som er "killern". Skjønner ikke hvorfor de ikke kan sende det i en "paddet" konvolutt. Mener det koster en 20 kroner... :hrm:

     

    Jim

  10. Flere som synes dette er litt drøyt?

     

    gebyrmannskit.jpg

     

    Snakket med dem på telefonen nettopp. Da kunne jeg sende en mail å si at jeg ønsker å forhåndsbetale - sparer 45 kroner på det. Wtf is this country coming to? [sukk]

    Det blir snart som med romfart; det koster så mye å sende det at sluttbeløpet øker ikke betydelig ved å inkludere verdens dyreste champagne eller kaviar.

     

    Microplex, om dere hører meg nå: Legg med en 7Up og en Snickers, eller?

     

    Jim

  11. Heisann. Jeg lurte på hva slags vifte jeg burde få tak i til et Gainward Geforce 3. Den som er nå er ustabil og bråker veldig. Kunne tenkt meg noe som ikke hørtes ut som en TwinOtter ;)

     

    Dette kortet står i en server, så om det er noen andre lure løsninger så peis på. Bruker ikke mere en ett par hundre kroner på dette, kanskje noen har et brukt kort som duger til en server (og er stille)?

     

    Jim

  12. Jeg prøvde å klokke det en gang, men stilte det tilbake til default etterpå. Men siden jeg har hatt litt problemer med det bestemte jeg meg for å sjekke instillingene det's med PowerStrip. Der stod det at det var 250/499 mhz mens det egentlig skal være 250/450. Jeg vil bare ha skjermkortet's chip tilbakestilt så jeg er sikker på at det har sine originale innstillinger. Om det er litt overklokket så kan det være derfor at jeg får disse svarte skjermbildene i blant, samt at systemet henger seg opp.

  13. Jeg plages med grafikk kortet mitt og lurte på om det gikk an å flashe det slik man kan gjøre med hovedkort. Jeg har et Aopen Aeolus ti4200 Geforce 4. Enhver hjelpende hånd blir tatt imot og mest sannsynlig tviholdt. Trenger hjelp sårt!

     

    Jim

  14. Heisann. Jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med PCen min.

    Har følgende hardware:

    1 GB Corsair RAM

    AOpen - Aeolus GeForce4 Ti 4200 skjermkort

    Asus A78NX deluxe hovedkort

    XP 2500 AMD CPU

    120 GB Western Digital, 8MB cache harddisk

    (har jeg glemt noe nå?)

     

    PCen var overklokket, men jeg nullstilte BIOSen etter at jeg la merke til disse problemene, uten at det hjalp noe. Instinktet mitt sier at det er skjermkortet sin feil. Det som skjer er at når jeg ser på mpg filer så noen ganger får jeg en svart blank skjerm først, før det går videre. Det "lagger" hele systemet kraftig mens det skjer. Denne laggen kan jeg få uten sort skjerm også, og uten at det er video filer det er snakk om.

     

    Bare det å komme tilbake til PCen etter middag kan være kjipt. Musa beveger seg, men jeg ser ingen reaksjon på ac det jeg trykker på, ingen feedback fra å holde musa over et ikon på quicklaunch menyen eller lignende. Om jeg har dobbelklikket på noe så tar det en stund før noe skjer. Dette skjer nå hipp som happ.

     

    http://www.hardware.no/tester/skjermkort/a...200/index4.html Dette er skjermkortet jeg har, har også kjøpt den dingsen for å stille ned lyden på vifta. Men selv med vifta på full guffe så den får all kjøling den trenger har jeg fortsatt disse problemene. Jeg prøvde å overklokke skjermkortet tidligere når jeg fikk det, men etter at jeg kjøpte vifte regulatoren var ikke det så lurt å tyne det med mindre kjøling. Så, jeg stilte det tilbake til default. Kan det være at kortet har blitt ødelagt av det eller børe jeg sjekke at det virkelig *er* tilbakestilt? [Rister på hodet] Irriterende er det i hvert fall- håper noen kan hjelpe meg.

     

    Skal prøve med det gamle GeForce3 kortet mitt senere å se om det er noen forskjell. En reformat hjalp ihvertfall ikke, men det var på tide med en uansett ;)

     

    Takk for at du leste

     

    Jim

  15. Ja, $1400 er det kameraet seller for på Sony's USA version av hjemmesiden deres. Jeg har sett det så lavt som $1000, da snakker vi om at kameraet går ned 1/3 i pris i forhold til i Norge. Men om det er mulig å få et PAL kamera til $1000... (skulle da tro det).

     

    Uansett. Kan ikke du legge ut noen videoer da? Er virkelig nysgjerrig på hvilken kvalitet vi snakker om her. Har lest at bildet skal være særdels krispt og klart. Bruker du det i 4:3 eller 16:9 format når du filmer?

     

    Show us something :)

  16. Vil det være umulig å få tak i et PAL kamera av DCR-PC330 typen i USA da? Kan jo være man får kjøpt den versjonen via en website... Da ville det egentlig vært liten tvil om hvilket kamera jeg skulle gått for.

     

    @ Dykkern

    Har lest at du har dette kameraet å liker det godt. Det høres ut som om at jeg vil bli å bruke det på samme måte som deg, men det ville vært godt å ha hatt lengre levetid på batteriet. Har du prøvd/vurdert et nytt batteri fra Sony's accessories avdeling? Jeg er veldig spent på hvor lenge man da kunne filmet. Når man skal ut i naturen er 1 time helt absurd lite da! Jeg håper at det fins en løsning for meg her.

  17. Heisann. Etter at jeg overklokka CPUen fra XP2500 til 3200 så virker det som om den laster Windows XP tregere. I morges så lastes ikke Win XP i det hele tatt så etter å ha ventet en stund uten noe fremgang startet jeg PCen på nytt. Det gikk "tregt", men det kom nå denne gangen. Det er akkurat som om det er lagt til en liten pause som jeg ikke skjønner... Når PCen ikke var overklokket gikk det som smurt, denne "pausen" kom med en gang etter bare litt overklokking.

     

    Er det noen som vet noe om dette?

     

    Jimmer'n

×
×
  • Opprett ny...