Gå til innhold

kondra

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kondra

  1. Vil stadig hevde at HP's nc6120 med centrino 2 GHz, 1x512 MB RAM, 80 GB HD, 6-i-1 (praktisk!) minnekortleser, 15" SXGA, Ir, Bluetooth, 4xUSB + seriell og parallell port (for oss litt konservative), DVD-brenner og XP Pro til p.t. ganske nøyaktig 13000 kr er et godt tilbud og vil fylle de aller flestes behov og samtidig gi følelse av brukbar kvalitet - om det er et poeng. For ca. 1000 kr mer kan RAM dobles til 1 GB.

     

    Den kommer med 3 års "business" support og HP er visstnok kjent for noe mer solid sammenskruing enn de fleste blankpolerte økonomi-merkene.

     

    Har kjøpt to slike (dvs. den første med litt lavere spec 1,86 GHz, 2x256MB) i løpet av den siste måneden, så er vel litt biased....

  2. ME109;

     

    Jeg underskriver på det du sier. Kjøpte en nc6120 i begynnelsen av måneden og den mye omtalte viftestøyen må anses å være tema kun for de spesielt interesserte og hyperfølsomme.

     

    Min utgave har centrino 1,86 GHz, 512 MB (2x256?), 60 GB, 6-i-1 minnekortleser, 15" SXGA, Ir, bluetooth, 4xUSB + seriell og parallell port (for oss litt konservative) til 13000 kr. Eneste negative som kan pekes på - ikke DVD-brenner - selv om det er noe undertegnede sannsynligvis ikke vil savne.

     

    Men nå er det observert en ny, noe påplusset utgave av nc6120 med samme grunnspec som over, men med centrino 2 GHz, 80 GB, 1x512 MB, DVD RW+/- til samme pris som det jeg ga for den ovenfor for en liten måned siden: 13000 kr.

     

    Dette må være noe av det beste på pris/ydelse, spesielt når det er 3 års "business" support og at HP's maskiner er kjent for å være mer solid enn de fleste blankpolerte økonomi-merkene, bl.a. med et visstnok mer solid oppheng for stabilt harddisk-leie.

     

    Kondra

    (fornøyd HP-bruker)

  3. Det var da noen merkelige svar ute og gikk her... :mad:

     

    Men det spørs også hva du mener med "uskarp".

     

    Skjerminnstillinger for oppløsning, fontskarphet, fontstørelse, etc. gjør du ved å gå inn i Kontrollpanel / Skjerminnstillinger. Men det er mulig det allerede er forsøkt og at det er innstillinger av type "farge" og "kontrast" du er på jakt etter?

  4. Når en tar opp viftestøy på HP's NC6120 her - hva er det som er referansen, dvs. normal situasjon:

     

    a) Skal i utgangspunktet maskinen gå uten vifte på i det hele tatt, dvs. helt "musestille"? Problem: Viften går kontinuerlig på "nivå 1".

     

    eller

     

    b) Skal det normalt gå en vifte på lavt nivå ("nivå 1") hele tiden (som på min N610c), men som innimellom ved behov går opp i høyere styrke ("nivå 2")? Problem: Viften i NC6120 går på høygear ("nivå 2") det meste av eller hele tiden?

     

     

    Vil gjerne ha en avklaring på dette - hvis mulig - da jeg tenker på å anskaffe en NC6120.

     

    Dersom problemet er som a) dvs. at en regerer på at viften normalt går på lavt nivå og innimellom slår inn nivå 2, er det ikke noen issue for meg.

     

    Dersom problemet er som beskrevet i b) med at viften går på nivå 2 (HØYT nivå) hele tiden, er det ubehaglig.

  5. Har sirklet inn en NC6120 som kandidat for nyanskaffelse.

    Ca. 10 000 fra flere butikker m/ 1,73 GHz, 512 RAM, 15" XGA.

    Primært til arbeidsbruk - store regneark etc. - ikke spill.

    Liker dens ytre design.

     

    Noen med erfaring? Value?

     

    Innspill, innsigelser, motforestillinger, akklamasjoner, anbefalinger - alt verdsettes.

×
×
  • Opprett ny...