Gå til innhold

mujahedning

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mujahedning

  1. Noen som vet hvordan jeg får 3 kingston hyper-x ultra low latency brikker til å fungere på dfi-lanparty sli-d ? må jeg kjøre 2 og 2 altså parvis?

    Får kun startet maskinen med 2 brikker, med 3 kommer den gode gamle pipelyden.

    Har prøvd å disable/enable command per clock, men til ingen nytte.

    Synes dette virker rart da det fungerte finfint på mitt a8n-sli som desverre måtte dø

    har siste bios update.

  2. ellers så vil jeg si til dere som leverer inn skrot som e-avfall, værsåsnill tom frityrkokerne og kjøleskapene deres før dere leverer dem.

    5659065[/snapback]

     

    For å ikke snakke om frysere...

    5659209[/snapback]

    haehaehaha, fikk høre en skrekkhistorie om en som ble levert inn full i elgkjøtt, amoniakkstanken var så sterk at folk spydde flere titallsmeter unna. var heldigvis før min tid på bruket

  3. jøsses, så stor interesse for mitt yrke ? realy?

     

    jobber til daglig med elektrogjenvinning og jeg må si at folk kaster mye underlig ja.

    her om dagen fikk vi inn ørten ibm pIII 800ognoemhz pcer, de var så mange at de ikke kunne telles, de stod ute den natten og forsvant.

     

    Ett annet tilfelle jeg kan nevne er en dude som hadde fått seg ny 21" ibm skjerm av den typen som klarer 49504hz i MAX oppløsning, den fikk han ikke til å fungere så han ringte seff sjappa han hadde bestilt den av og de tok han på ordet og sa at han skulle skrote den så skulle de sende han en ny.

    vi testet skjermen og vist faen så fungerte den. (hurray)

     

    man kan gjøre seg mange godbiter på slike plasser, hvis el-bedrifter har reparert elektronikk som ikke har blitt avhentet da skal de nemlig kondemneres i følge loven, elkjøp er en av de bedrifter som følger den regelen med jernhånd

     

    ellers så vil jeg si til dere som leverer inn skrot som e-avfall, værsåsnill tom frityrkokerne og kjøleskapene deres før dere leverer dem.

  4. noen som har erfaringer med dette kortet og kingston hyperx minne ?

     

    byttet til dette hovedkortet etter at mitt a8n-sli tok kveld, og jeg kjørte da med 3x 512mb kingston hyperx, problemet nå er at jeg ikke får startet opp med 3x brikker, kun to. ved tre så lager den beeeep(kort pause)beeeep(kort pause) beeeep

     

    har prøvd alle mulige kombinasjoner av slots

  5. Heihå ærede dfi frender.

     

    nå har det seg slik at jeg nettop har kastet ut ett a8n sli til fordel for ett DFI LANPARTY UT NF4.

    på mitt gamle a8n kjørte jeg 3x 512 kingston hyperx ull uten problem og nå får jeg ikke kommet over 2x 512. (samma hva slags slots jeg bruker)

    hovedkortet vil bare ikke akseptere den siste brikken, jeg vet at det ikke er brikken som er problemet men hovedkortet da jeg har bytta plasser og swithca rundt som en gal.

     

    noen som kan hjelpe meg der ute? hvis ja så er du helten min :w00t:

×
×
  • Opprett ny...