Gå til innhold

leonsquall

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leonsquall

  1. Blir interessant å se hva de kommer med.. Hvis de ikke har tenkt å fortsette med symbian lurer jeg på hva de har tenkt å gjøre med N8, C7 og ikke minst E7 som kom forrige uke. Mange har jo kjøpt de i påvente av PR2.0 og PR3.0 (1.1 i dag).

     

    Honnør til amobil for at de ikke postet denne nyheten med en gang den kom, da sider som *en-av-amobils-fiender* presterte å oversette den ganske så feil. Der kunne d se ut til at Stephen ikke hadde tro på MeeGo heller.. Har lest den opprinnelige teksten og amobils oversettelse er den beste :thumbup:

     

    Nokia kommer ikke til å slutte med software, fordi de ikke kan konkurrere som en ren hardwareprodusent. Tenker da på alle de kinesiske firmaene som spyr ut hardware. MeeGo MÅ ut på markedet, så kan de i tillegg produsere telefoner med for eksempel Windows Phone 7. I tillegg må de endre holdninger. Man kan ikke lenger gi ut 20-30 nye telefoner i året, hvor bare en eller to er myntet på toppsjiktet. Disse telefonene blir da bare en av mange og folk kjøper ikke.

  2. FFXI har den største og mest inholdsrike verden av dem alle. Alltid noe nytt å oppdage :yes:

     

    Stort minus til WoW: Du må laste ned patcher fra internettsider for å oppdatere spillet. lol det er jo skikkelig 90-talls greie. FFXI har eget pol (Play OnLine) system, med mail, chat, osv. Spillene oppdateres automatisk før man starter dem.

    Steam er en etterligning av dette :D

    post-189-1121700850_thumb.jpg

  3. Først vil jeg bare si at FFXI er det ultimate MMORPG :dribble: . Det er vanskelig, men ikke umulig. Det er det eneste MMORPG hvor lagspilling er Alpha-Omega. Mye lønn for strevet, gjør at du vil spille enda mer.

     

    Som forklart tidligere så er WoW altfor lett. Det passer for de som enda synes at spill skal være lette å gjennomføre. Level skal IKKE komme av seg selv, men må jo jobbe lit for dem :roll: Lite valuta for pengene her i forhold til FFXI.

     

    (Off the subject: Star-Wars Galaxies bygger på en genial idè som fungerte i starten, helt til alle ville bli jedi og crew'et lot dem. Galakse med ALTFOR mange jedi, huff :cry: Anarchy Online er utdatert og har ikke lenger noe "spessielt" å tilby spillerne, men bevares det var bra i vell ett år, kansje to)

     

    FFXI er basert på job systemet fra FFV (SNES) for de som husker det, en god del utvidet, men samme idèen (WAR, WHM, BLM, DRG, DRK, PLD, RDM, osv).

    Kampsystemet er IKKE likt noe FF. Når du møter en fiende og har lyst på en kamp, velger man bare "Attack" fra menyen og personen din vil angripe. Altså ingen egen "kampskjerm". Du må etter hvert legge inn såkalte "macro" (snarveier) til de forskjellige "Abillities" for å gjøre det enklere og raskere for deg selv. Disse kan inneholde, kommando til f.eks abillity, info til laget, osv.

     

    Lykke til med FFXI! Vi ses i Vana'diel :yes:

     

    PS: JA! MANGE NORDMENN SPILLER FFXI! HAR SPILLT I 2 ÅR NÅ OG HAR MØTT UTALLIG MANGE! BARE TIL INFO :mad:

×
×
  • Opprett ny...