Gå til innhold

dandy

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dandy

  1. Hei!

     

    Jeg opererte fremre korsbånd 11.februar, opptreningen har gått veldig bra egentlig. Hadde veldig lite smerter og hevelse etter operasjon, og kunne starte med balansetrening rundt 1 uke etter operasjonen. Er nå i uke 11 og holder nå på med endel markløft, knebøy osv. Har også så smått begynt med litt rolig jogging på tredemølle uten at jeg kjenner noe særlig i kneet.

     

    Men det eneste jeg har slitt med i opptreningen er hamstringen. Fysioen min sier at hamstringscenen er strekt og at det er mye av grunnen til at jeg kjenner et ekstremt ubehag i hamstringen. Dette oppstod første gang 3 uker inn i opptreningen. Da fikk jeg det som føltes som en alvorlig strekk på baksiden av låret, ganske langt ned mot kneet. Fysioen sa at dette er relativt vanlig og at dette ville bli bedre med trening. Men i forrige uke så smalt det på nytt i hamstringen under markløft (med veldig lav vekt). Så det jeg lurer på er om det er flere som har slitt med hamstring i etterkant av operasjon/opptrening?

     

    Jeg ble forøvrig operert på ringvoll-klinikken i Hobøl. Anbefaler denne klinikken til alle som skal operere korsbånd. Veldig mange flinke spesialister her. 

  2. Hei! Har problemer med å spille av videoklipp fra tv2 sine sider. Feks: tv2sumo og tv2sporten. Når jeg prøver å spille av videoer fra tv2sumo kommer bare denne feilkoden:

     

    "Kan ikke spille av filen fordi det oppstod en nettverksfeil. Det kan hende at serveren er utilgjengelig. Kontroller at du er koblet til nettverket, og at proxy-innstillingene er riktige (C00D11B3)

     

    Windows Media Player klarte ikke å spille av videoen og rapporterte feilmeldingen over.

     

    I vårt hjelpesenter kan du få mer informasjon og hjelp til å løse problemet.

     

    Er det noen som vet grunnen til dette? Har tilbragt mye tid på å finne en løsning, men til ingen nytte. Håper at noen av dere har en løsning på dette.

  3. Har tenkt å kjøpe de nye Puma velocity 08 skoa på nettet, men er litt skeptisk med tanke på om jeg greier å handle riktig størrelse. Bruker til vanlig størrelse 45, og hadde størrelse 44 1/2 i de forrige nike air legend sko mine som nå er for små. Er det noen som vet hvordan Puma størrelsen er i forhold til Nike sin? Kanskje er det også noen som kan anbefale hvilken størrelse jeg bør ha? På forhånd takk :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...