Gå til innhold

vegard_S

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vegard_S

  1. ot: hehe skal ikke se bort ifra at han gjør det ^^

     

    først og fremst en sjukt bra episode, som vanlig. tenker litt før jeg setter meg ned "hmm orker jeg se hele episoden nå..?^o)" men etter å ha sett'n hver gang er jeg helt skjelven. er noe magisk med prison break spørru meg, spenning hele veien!

     

    er nok sant som flere sier her, abruzzi, t-bag og brødrene er nok de som kommer til å bli med videre.. men hvem tror dere blir ofra når flyet kommer? (et fly jeg syns så ut som mye større enn et med 3 ekstra seter, var tross alt en learjet eller no)..

  2. Du skal ikke få deg vinge på bilen snart? Det gjør mye med formen på bilen og er et absolutt must synes nå jeg! enten en diskre sak som denne, eller siden du har fått deg carbonpanser nå så kunne du vært steintøff og kjørt denne carbon vingen. :green:

     

    også synes jeg det begynner og bli på høy tid og bytte baklykta snart. ;)

    de to tingene er nå det jeg ville gjort hvis jeg hadde din bil.

     

    andre småting kan jo være og fjerne kroken, med mindre du bruker den, og få deg noen fetere enderør og kanskje bytta speil!

    6010945[/snapback]

     

    OT: håper du kødder? man setter da ikke karbonvinge på en golf mk3 !

     

    marvil; som de andre sier, det holder nå:p for et utseende, rå bil!

  3. Lillestrøm må være norges svar på arsenal; Kan stille en start-11'er med kun utlendinger, og i tillegg har de en ufyselig utenlandsk trener...

    5949539[/snapback]

     

    Asbjørnsen og moe var ute og gikk tur. Så ropte Moe: "Hoho asbjørnsen!" Asbjørnsen svarte: "hoHO MOe!"

     

    den vitsen er ca like teit som innlegget ditt. :thumbdown:

  4. episode 19

     

     

    Hvordan skal dette ende? Hoho dette begynner å bli fryktelig spennende! Han wannabe-gangster fyren (nei jeg husker ikke navnet hans:p) skal jo alltid avsløre alt mulig til Bellick, blir så frustrert! Samtidig skaper det jo enormt mye spenning da :)

    Så at en over skrev at Burrows ble reddet av faren fra agenten.. Det var vel heller politiet som kom og tok han foran snuta på agenten.. Burrows sa jo til faren at han bare skulle dra uten han..

    Forholdet mellom advokaten og abruzzi blir spennende å følge med på :)

     

     

  5. Her var det mange spoilers, tørr ikke lese mer. Beklager vist sprøsmålet har blitt stilt før men er det sagt noe om hvor mange sesonger det blir av PB?

    5947696[/snapback]

     

    de har visst planene klare for 5 sesonger. mange som har slutta å se på både lost og prison break fordi de har røpa antall sesonger(kanskje ikke formelt bekrefta det, rykteflom hvem vet?)..

  6. Rundt 4-5 kan du regne med å få den servert til deg.

    5939829[/snapback]

     

    OT: mye tidligere, forrige uke var den ute 02.46 på den siden jeg bruker.

     

     

    on topic: håper denne episoden blir knall, bryr meg fint lite om det skal være 5 sesonger eller ikke, for det er fortsatt uhyre spennende og jeg ser ingen tegn til at det kan bli kjedelig! :D

     

     

    edit; en over her skrev at ET så gikk den 8pm. Om du mener europeisk tid tar du helt feil, og det er uansett CET (central european time) som er forkortelsen for europeisk. Sentral amerikansk tid = episoden sendes 8 p.m.

  7. - The Godfather (alle egentlig)

    - Pirates Of The Carribean

    5939396[/snapback]

     

    Er med på de, men må legge til noen fler som:

     

    - Ringenes Herre triologien er også et MUST for alle :D

     

     

    5939432[/snapback]

     

    hehe ja selvfølgelig, men ringenes herre er over alle filmer! alltid med selv om den ikke står nevnt :p

  8. Kia lager ikke pene biler spørru meg, men allikevel bør de ha såpass respekt for lagkameraten.. Fins andre ting å bruke penga på enn bil (selv om ikke alle de skjønner det..)

×
×
  • Opprett ny...