Gå til innhold

mstraum

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mstraum

  1. Hvor jeg har tallene fra?

    - Ca 10,000 diskusjoner på ikke bare dette forumet ang dette.

    - Disse forumene og trådene burde være så lette å finne at jeg ikke orker å finne noen link for deg, beklager.

     

    :)

    8194510[/snapback]

     

    Uansett, de fleste som ikke har problemer med sin 360 lager ikke poster for å si det til resten av verden. På forum leser du om de som har problemer, og ikke om de som ikke har det. Jeg har veldig mange venner som har 360, og jeg er den eneste som fikk et problem med min, og det var i fjor sommer. Den jeg har nå har ikke vært noe problem med!

  2. hei igjen.. detter er min 2 xbox som henger seg o.l. Men når denne henger seg kommer det også mange røde prikker over hele skjermen.. Noen som har samme problemet?

     

    skjedde første gang med geow i dag... Jeg har hatt denne xboxen i ca 6 mnd uten at det har skjedd før.. Prøvde også å spille fear og da kom det samme problemet... Må jeg sende den inn igjen?! :(

  3. Er det noen som vet om det er mulig å lage custom cup i fifa 2007 på 360? Jeg skjønner ikke helt det "lounge" opplegget..

    7174046[/snapback]

     

    Jeg finner det heller ikke ut, og tror ikke at man kan lage egne cuper, men man kan bruke det lounge opplegget. Er ikke helt sikker på hva det egentlig er, men jeg og 3 kompiser spilte det i går, og vi hadde mye morro med det. :)

  4. Hei.

     

    Skaffet meg fifa 07 for noen dager siden. Har også xbox 360, og en kontroller med ledning (usb). Jeg har instalert driver for den til pcn for en stund siden, og kontrollen funker til nfmw men ikke til fifa. Og nå finner jeg heller ikke cd'n me driveren på så får ikke instalert den på nytt heller. Noen som vet om løsning?

     

    Takk for svar!

  5. Dette med å score fantastiske mål er like latterlig som før, man kan altså lobbe over keeper fra rett utenfor 16meteren når keeper står på streken...

     

    7014411[/snapback]

     

    Har spilt fifa siden fifa 96, og aldri kunnet lobbe utenfor 16 meteren og keeperen står på streken... Litt å ta i kanskje? :hmm:

     

    Har ikke lastet ned demoen enda, men fullversjonen til pc var faktisk ganske kult, og håper dette blir bra. Jeg har egentlig alltid likt fifa, så kjøper dette, men kommer nok også til å kjøpe PES 6 siden det får så mye skryt. Må teste demoen først når den kommer da :)

  6. 360 eller vanlig xbox? jeg kan være england :p

    6439086[/snapback]

     

    Som det står i topic... 360..men det går vel kanskje ann å bruk xbox1 også på live.. spillet finnes vel der også, og kan møte folk med xbox360?? eller tar jeg feil`?

    hva er gamertagen din da?

    6439101[/snapback]

     

    det er jeg som er alias89... tredje eller no som meldte seg på. ;)

     

    når blir d?

  7. Ringte MS og sa hva som var feil med min 360, så fikk jeg en pappeske 1-2 dager etter for å ha 360'n i. Jeg ringte UPS og de var her en eller to dager etter å hentet den. Så tok det dem mindre enn ei uke å få den tilbake til meg. Fikk en helt ny på veldig kort tid, så synes synd på dere!! :S

     

    360 FTW :)

  8. Det stod 250V på den. noen som kan se hva det står på den riktige kabelen? :)

    6299086[/snapback]

     

    Jeg tror at på min 360 strøm kabel sto det 80V, så er ikke helt sikker på om den på 250V er så veldig lurt å bruke. :p Men ditt valg ;)

  9. har xbox 360 å er veldig fornøyd ;) GRAW, Fifa WC, PGR3 og har også Halo 2. Halo 3 er nesten en egen grunn for å skaffe seg 360, de tidligere er kanskje noen av de beste spillene som er laget. Se på lista av 360 spill som kommer, mange ekstremt gode spill som kommer! :D Gleder meg som en unge til halo 3 hvertall <3

  10. 6-10 virkedager sier de... i realiteten ca 2uker etter at ups henter den :ermm:

    savner boxen min også nå, hehe hadde samme symptomer som deg og den var heller ikke til og redde :cry:

    5948024[/snapback]

     

    hva er ups? min 360 henger seg opp i GRAW, på det gamet jeg har kommet lengst på, men ikke de andre (har ikke spilt så mye på de andre). Den henger seg heller ikke opp på halo 2. Noen som vet hva problemet her, må jeg også sende inn min 360? Hvor finner jeg nr til support?

×
×
  • Opprett ny...