Gå til innhold

Haku

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haku

  1. Hei, jeg har akkurat fått ny TV og når jeg kobler den til pcn og kjører video full screen on secondary device får jeg en 2-3 tommers stripe nederst som er lik sensurering av ansikt i nyhetssendinger.

     

    Har ett nvidia geforce 4 4200 skjermkort med nyeste driverne fra www.nvidia.com og koblet en funai lcd tv til denne.

     

    Har prøvd å se film med både vlc og wmp og stripen er der med begge.

    Prøvde sette TV som primary og skjerm som secondary og sette fullscreen video på primary men stripen er der da og.

     

    Den eneste måten jeg har fått video til å bli bra på tvn er hvis jeg har TV som secondary setter video fullscreen på primary og navigerer meg på TV til å sette på fullscreen der. Da vises videoen helt fint på min tv.

     

    Skulle jeg prøve kjøre film på tv via dvi utgangen gjennom en dvi til hdmi adapter eller er bare det desperat forsøk som ikke vil hjelpe ?

  2. Det er noen erfaringer folk ikke skjønner.

     

    Noen cloth set er for forskjellige klasser, devout er for prester, ingen andre klasser har bruk for devout pre-end-game. Orker ikke gå sammen med klasser som roller på ting dem kommer til å bytte ut med en gang demmes eget sett dropper. Unntaket er dreadmist som er det beste pvp caster settet bortsett fra pvp settet som krever litt mer å få

     

    Prester er ikke ressurecting\heal\fortitude bots når dem grinder, dette drar oss ned den allerede sakte grindetiden sinnsykt, mages gir ikke vann\intellect til alle som spør, locks gir ikke bort healthstones og summons til alle som spør.

     

    Prester blir spurt om groups 24\7, noen er faktisk ferdig med ubrs\scholo\dm\strat for 2 mndr siden ... vi har faktisk rett til å si nei til å groupe med deg hvis du er i fjortissguilden eller ninjaguilden på servern, det er ett MMO og ryktet du har er alt.

     

    Priests gjør ingenting annet i groups enn å ligge bak og supporte gruppen vi ser hva som fungerer og ikke fungerer siden vi ikke har så mye annet å gjøre.

  3. Du trenger to tranq shot som hunters skyter på Magma når han går frenzy, bruk shadow protection som priests gir deg for å kanskje forhindre fear. Det er også noen som burde ha en addon som forteller deg når han fearer slik at de fleste kan komme seg unna i tide. Gl

    tok ham med en hunter i raid \o/ vet guilds har tatt ham med ingen huntere it's all good

  4. vi har en mt som har aggro ....

    så har vi noen huntere som har tranq shot ...

    Priestene våre healer tanken og dps ...

    når magmadar går i frenzy så bruker hunterne tranq shot...

    Dps driver å slår å sånn på magmadar ...

    tilslutt dør magmadar og vi får epix

     

    profilen min er ikke oppdatert men jeg har pants of prophecy nå \o/

  5. Hm, vil si at rogue, som jeg spiller selv er/var enkelt. Men om du ikke vil bli eid av alle nytter det ikke å bare sitte og spamme "222222, eviscerate (regner med at de fleste har SS på 2-tasten)". Så opp til level 30 kreves det ingen nevneverdige skills for å spille rogue.

    Hmm jeg har rogue alt nå lvl 32 .... jeg begynner få veldig vondt i venstre arm og fingrene begynner bli ganske stive ... noe tps for å få bindi ss til høyre museknapp ? jeg har spilt diablo 2 så det burde gå ganske bra ....

  6. hallo er du jente er alle classene easymode

    bare få henne til å velge charname "wowgirlXX" (xx = alder) og hun vil alltid bli forfulgt av 4 lvl 60 som passer på henne

     

    Edit hvis jeg skal være litt seriøs har jeg prøvd 2 andre klasser over lvl 30, mage og rogue, og vil anbefale rogue rett og slett fordi det er så utrolig mange måter å slippe unna på, 1 add no biggie .. 2 adds evasion .. 3 sprint .. 4 adds vanish

  7. Eneste forskjellen jeg kan komme på er vel at det dropper mye mer epics i MC enn ZG ...En guild som kjører MC 1 gang i uken får mye mer epics enn en guild som kjører ZG 2 ganger i uken.

     

    Men syns nesten ikke itemsene skulle vært bedre enn MC drops iogmed 40 vs 20 har helt andre utfordringer enn bare å drepe mobben.

     

    Når guildene begynner beherske encounterne så blir dette latterlig enkelt for guilds som har gjort MC lenge ...

  8. Jeg er en av lederne i Nexus på Burning Blade. Det viktigste for oss er det sosiale; ikke phat loot. Det er viktig å få i gang det sosiale, og å holde guild chatten i gang, er nesten alltid noe morsomt som foregår i vår guild chat. I tillegg er det viktig at alle føler de er en del av Nexus, ikke bare at de er med i en guild for å være med. Nå når vi i tillegg har startet med molten core runs så sier det seg selv at Nexus er en av de beste guildene på serveren (altså; det sosiale kommer først, deretter instances osv). Det er jo selvfølgelig smak og behag hva som er viktigst; det sosiale eller phat loot?

     

    Men det er ofte slik at det er core-medlemmene som drar lasset. Heldigvis har vi fått inn en god del nye medlemmer som er kjempehyggelige, i tillegg til en del som ikke tar så veldig del i det sosiale. Det kommer alltid til å være slik at noen er mye mer med på det sosiale, mens andre ikke er det; det viktigste er at alle føler de kjenner mange andre i guilden godt, og derfor får lyst til å være med mer. Det hender jo at noen bare tar en /gquit uten og si et ord, men det er ofte like greit, fordi da har de ingen interesse i det hele tatt i det sosiale.

     

    Det viktigste er at alle føler de hører til og blir satt pris på :)

     

    For eksempel så var det bare tilfeldigheter som gjorde at jeg i det hele tatt ble med i Nexus, jeg møtte på GM'en i Nexus i Tanaris, da bestod guilden bare av lowbies. Vi har blitt større og større etter som tiden har gått, det gjelder bare å holde ut og skape godt samhold i guilden så går resten av seg selv egentlig; vi har hatt både oppturer og nedturer, men core-medlemmene (ca. 7-10 personer, noen som har spilt SWG/CoH sammen tidligere) har ikke gitt opp, og det er slik vi har kommet dit vi er i dag.

    Som spiller på Burning blade, vil jeg si at selv om Nexus i mine øyne er en respektert guild av mange ikke er blandt de beste ;)

    Dere kan ha det beste sosiale communitye det vet jeg desverre ingenting om, men når det kommer til pvp og pve når dere ikke helt opp til de beste ...

  9. Glemmer dere Mage? Fireball+ Fireball+ POM Pyroblast + Fireblast

     

    Det kan fort bli 5000 dmg eller mer om du er heldig. Og på den tiden dette tar, så har ikke warrioren fått slått et eneste slag på deg!

     

    Edit: Dette tar ca 6 sekunder, hvilken annen klasse klarer minimum 833dps de første 6 sekundene i combat?

    jeg elsker folk som deg, hvis jeg er i områder der jeg kan støte på firemages eller dueller mot mages har jeg lett 140 fire res, kan sitte renewe meg selv på dpsn deres xP

  10. faktisk siste 2 gangene var det TBC som tok han kl 04 om natten (meget portugisisk dominert sammen med epho og dem har ferie i portugal om dagen) og ephorate som tok han kl 2 ioverigår

     

    Og før du flamer Fly så har han sinnsyk god peil på WoW, en av de få druids jeg vet om som kan mer om defence\armor\dps enn tanks og rogues

     

    edit : wooo endelig oppdatert profil >.< sweet sweet staff xD imorra blir det + 20 spi på den xD

×
×
  • Opprett ny...