Jump to content

Snublefot

Medlemmer
 • Content Count

  3769
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Snublefot


 1. Når jeg fylte 17,18,19 så jobbet jeg på selve dagen. På kvelden. Ikke helt det store. Kjipeste var vel min 21 årsdag i år. Da satt jeg i en tom leilighet, på en madrass på gulvet, nysingel og spiste pizza og gråt for meg selv mutters alene.

  • Like 3

 2. Hun ormer seg sånn at hun får tak i det likevel. Heldigvis er det ikke noe hun gjør hele tiden. Jeg får bare prøve å være staere enn henne når hun først gjør det, å nekte å gå videre. Samt komme over at det er bittelittegranne pinlig. Skrike til henne nekter jeg å gjøre, og dra i båndet eller prøve å få det ut av munnen hennes bare gjør at hun tror jeg leker med henne. Øvelse gjør mester :)

  Virker helt klart som du gjør det riktige. Har du holdt på lenge? Det tar nok litt tid før hun tar hintet. ;)

   

  Er bare siste måneden hun har begynt å gjøre det. Så egentlig ikke. Må bare vite jeg er litt på rett spor, for sta kan jeg være også :)


 3. Hun ormer seg sånn at hun får tak i det likevel. Heldigvis er det ikke noe hun gjør hele tiden. Jeg får bare prøve å være staere enn henne når hun først gjør det, å nekte å gå videre. Samt komme over at det er bittelittegranne pinlig. Skrike til henne nekter jeg å gjøre, og dra i båndet eller prøve å få det ut av munnen hennes bare gjør at hun tror jeg leker med henne. Øvelse gjør mester :)


 4. Låner min søster sin hund ganske ofte. En helt nydelig border collie på 7-8 måneder. Når vi går tur i parken, eller er på nye steder går hun strålende. Men rundt der hun bor, og når vi trasker langs veien er hun fæl til å bite og tulle i båndet. Virker som med en gang hun kjeder seg litt så blir båndet hovedaktivitet nr 1.

   

  Noen gode råd? Hittil har jeg prøvd å stoppe helt opp og ikke gå før hun roer seg. Har også prøvd å distrahere henne med en leke.


 5. Jeg er enig med deg om at du har en nabo som virker utrolig slitsom. Men på et generelt grunnlag får jeg litt avsmak av de hundeeierne som tyr til løpestreng osv, i stedet for å gå på tur med hunden selv. Utrolig lettvint å bare binde hunden i hagen. Men hvilke trening og sosialisering er dette? Det er jo superkjedelig.


 6. Vanskelig og vanskelig. Alt er relativt. Men det er en slitsom jobb, mye støy og man er på beina hele dagen. Man bør være rask, positiv, flink til å samarbeide. Det er sikkert forskjellig fra restaurant til restaurant, men jeg har gode erfaringer. Bortsett fra å ha lært utrolig mye, vil jeg si miljøet har vært noe av det bedre. Masse unge mennesker, jobber tett oppi hverandre så man blir godt kjent :)

  • Like 2
×
×
 • Create New...