Gå til innhold

ukjente

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ukjente

  1. Vi var ca. 1600 som rykte inn i luftforsvaret på madla. Jeg var plaga med kneproblem og hadde da også papir på dette. Etter 13 dager var plagene så markante at de sendte meg hjem for godt. Da var der ca 5-600 igjen. Mange gikk til psykolog og andre dro hjem pga kroppslige plager.

     

    Men det som er verdt å merke seg er at de som overdriver blir aldri sendt hjem på trass! En i troppen vår sultestreika i tretten dager. Når han ikke klarte mer ble han tvangsfora på saniteten og sendt tilbake til troppen når han ble ok. Nugatti på ringen fønker ikke lenger.

     

    Det beste er å få gode papirer på rygg/kne/nakke -plager osv. Gjerne med CT/MR undersøkelse (Da bør du nesten ha plager også;).

     

    Ellers kan du kjøpe deg et småbruk med dyr! Da MÅ forsvaret betale avløser til deg det året du er inne (dvs en ekstrautg. på 4-500 000 i året bare på deg!) Da blir du garantert dimmitert på dagen :p

     

    Om ikke, vær en mann om du kan! :p

  2. Absolut Kurant + Cola er en tidløs slager!

    Eller something 40% og appelsinjuice da den fjerner omtrent all smak (Ved blanding 50/50)

     

    Tilføyelse: Evt. Brennevin å kaffi :thumbup: Eller berre brennevin; Sitat frå trøndelag: Ka farsken? E de kaffi i karsken?

  3. Tok et kjapt søk på nettet, og ramlet ikke akkurat over norske utsalgsteder. Du skulle ikke også ha peiling på hvor dere skaffer dette, og varenummer eller lignede? Rotech har mange forskjellige sorter med produkter, etter det jeg kan se.

    Må bare beklage, såg på feil pakke:P Rotech var til trykk på kopper :D ...

    Laserskjortepapiret vårt heter TTC 3.1. TextileLight (MagicTouch). Kan prøve å finne ut hvor de kommer fra..

×
×
  • Opprett ny...