Gå til innhold

yomann

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yomann

  1. Jøss! La merke til en med Canon. Brukte noen sortkantede briller og sto til høyre for scenen opp i høyttaleren og pådro meg temprorær hørselsskade. Vanskelig å fotografere Hot Organ, er vanlig at de bruker mindre lys på supportacten så det blir en slags wow-faktor på headlineren. Kjipt :p Ble filmen bra? Vet de er veldig spent på den (var hvertfall)

     

    Sannsynligvis en dritings fyr som kasta stativet på sjøen ;)

     

    Og fortsatt til EndeligVinter: sats på Sigma 30mm :)

     

     

    Filmen ble vel ok forholdene tatt i betraktning. Vi filmet konserten først og fremst til et musikkprogram vi lager for TVNT som kommer på nyåret. Vi skal mest sansynlig opp og gjøre et intervju med de på onsdag eller torsdag. Vi prøvde å få de til å guffe på med mer lys, men det hjalp visst ikke. Bare 3 kamera og det trange lokalet gjorde klippejobben litt kjip, så vi klippet bare sammen hele konserten rimelig kjapt og brutalt. Får heller finpusse på det som skal med i programmet.

     

    Er redd stativet er tapt for godt, ja :ermm:

  2. Nå skal det sies at vår venn har D40 som alle vet ikke har fokusmotor. (det betyr at du kan bare bruke nikonoptikk som har egenskapen "af-s" og sigma med "hsm") Men frykt ikke, Sigma 30mm f1.4 skal være flott. Vil ikke påstå at det er for vidt.(!) Bruker selv ofte 12-24mm zoom. Ellers bruker jeg 50mm f1.4 og også 80-200mm hvis det er en stor scene med proff produksjon, men det er jo heller sjeldent.

     

    Du eksponerer rett, du mangler bare ekstra lysstyrket i linsa du bruker. Anbefaler sterkt å prøve Sigma 30mm f1.4. Den er helt rett for deg.

     

    Her kan du se mine konsertbilder tatt med Tokina 12-24mm. Bare for å motbevise påstanden om at vidvinkel ikke fungerer på konsert. De fleste er på 12mm. Her er forsåvidt mine med 50mm, som er litt mer trangt enn 30mm. Kunne godt tenkt meg et videre rask fastobjektiv enn 50mm. (jeg fotograferer vanligvis på små scener)

     

     

    Hey, ser du har bilder fra Hot Organ og Moving Oos fra 24. Syns jeg husker en kar med Nikon der ;) Vi var der for å filme Hot Organ, så jeg knipset litt selv. Bl.a. med en Sigma 30mm 1.4. Ble ikke noe særlig brukbare bilder. Trangeste lokalet i manns minne ;)

     

    EDIT: Du har vel ikke tilfeldigvis sett en video tripod med HiNT-merking i Namsostraktene etter den konserten? Vi mistet en den kvelden :blush:

  3. Hei,

     

    For noen uker siden oppgraderte jeg harddisken i min Acer Travelmate 8103 fra en 80gb 4200rpm til en 100gb 7200rpm. Jeg trodde dette skulle gå greit, og det har det gjort i noen uker med vanlig bruk. Men i dag skulle jeg spille litt for en gangs skyld, og maskinen slo seg av 3 ganger under bf2 spilling. Jeg regner med det var fordi den ble for varm. Etter hvert prøvde jeg å sette pcen på noen greier og satt en liten bordvifte til å blåse under maskinen for ekstra kjøling. Da så det ut til å fungere greit.

    Er det noen her som bruker 7200rpm disker i Acer sin 8100 serie, eller har lignende erfaringer med andre maskiner? Noen som vet om dette kan løses på noen måte?

    Jeg oppgraderte fra 1,2 til 2gb ram samtidig også hvis det skulle ha noe å si.

     

    Jeg vurderer å kjøpe en dockingstasjon til maskinen, og denne har en egen strømforsyning til usb/firewire osv... Tror dere dette kan hjelpe til å få en litt kjøligere maskin?

     

    På forhånd takk!

    ;)

  4. Hei,

     

    Jeg har en Acer Travelmate 8103, som kommer med Win XP Pro. Dette var ferdig installert, og jeg har klistremerke med serienr. under maskinen. Jeg har nå tenkt å oppgradere til en kjappere harddisk og trenger derfor å installere XP på nytt. Problemet er at jeg ikke finner XP cden hvis den i det hele tatt fulgte med. Det er med recovery cd'er, så disse inneholder sansynligvis xp, men da blir det ikke vanlig installasjon. Da blir bare maskinen gjenopprettet slik den var når jeg fikk den.

    Planen er når jeg får den nye harddisken at jeg skal ha 2 win installasjoner. En til internett, skoleting og denslags og en strippet versjon for musikk med Cubase osv.

     

    Så da lurer jeg på om det er vanlig å levere maskiner som kommer med windows, uten cd'en, eller er det bare jeg som har rotet den vekk? Kan ikke huske å ha sett en windows cd når jeg fikk maskinen for et år siden.

     

    Dersom ikke, kan jeg bruke en annen windows cd og mitt serienummer?

  5. yomann har et spørsmål til deg. Når kjøpte du mobilen? For hvis du kjøpte en eller to dager før meg, så får jo jeg SIM kortet en eller to dager etter deg. Du bytta også til Tele2 når du kjøpte denne mobilen sammen med det gamle nummeret, eller tok du nytt nummer?

    6536685[/snapback]

     

     

    Jeg kjøpte mobilen på elkjøp på tirsdag, og fikk sim kortet i posten i dag, lørdag. Jeg skal beholde mitt gamle nummer, ja. Jeg tror du får simkortet sammen med telefonen dersom du skal ha nytt nummer.

  6. DigitaL BlasteR og yomann dere vil jo beholde det gamle nummeret deres som meg. Og dere hadde jo et annet abb. først. Jeg kjøpte jo mobilen 1-2 dager etter at dere kjøpte den. Må jeg vente til 1-2 aug da.... ? :hmm:  For på siden til tele2 står det at man må vente i 20 virkedager hvis man skal bytte abb. og i tillegg beholde det gamle nummeret. Hvis det er virkedager så må jeg vente til seint i august :cry:

    6532599[/snapback]

     

    Til meg sa de hvertfall at porteringen ville skje 31.juli. Mulig jeg får simkortet før dette slik at jeg kan få slått på telefonen i det minste. Det tar alltid litt tid å få portert et nummer desverre...

  7. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

     

    Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

     

    (Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

    6533282[/snapback]

     

     

    bare slett i vei.

  8. ring tele 2 flere ganger, kommer bare ann på hvem du snakker med, bare si ifra at du har bundet deg for 12 mnd, jeg og noen kompiser har gjort det før, mange gir deg operatørlås koden viss de ser du er bundet uansett =)

    6527322[/snapback]

     

    takk for tips, men fortsatt ingen kode å få. Har prøvd 2 ganger med forskjellige folk pluss en mail, men de vil ikke gi meg noen kode. De sier at det er så strengt hos de at de ikke kunne gi meg koden!? Prøvde å forklare at jeg er bundet til de og at jeg kommer til å bruke det abonnementet, men til ingen hjelp. Møkk...

  9. Jeg har også Netcom kontantkort som deg, og da er det nesten bedre at jeg får Tele2 pluss som er billigere. Men hvis jeg skal ha det samme tlf. nummeret, skal jeg si i fra i butikken eller ordner jeg det på internett siden til tele 2 ? :hmm:

    6513239[/snapback]

     

    Spørs om du får lov å ordne det selv, siden det er 12 mnd binding. De ordner det i butikken på 1 min. så må du vente i ca 12 dager før nummeret blir overført.

  10. Kanskje, men sånn jeg har forstått det må det mer til enn bare en kode for å låse opp k800i.

    6512615[/snapback]

    Skader ikke å prøve?

    6512632[/snapback]

     

    Hørte med tele2 nå, og de kunne/ville ikke gjøre noe. Siste håp er unlockshop.no som holder til her jeg bor. Hvis ikke han kan gjøre noe får jeg bare smøre meg med tålmodighet.

     

    Uansett, takk for tips ;)

  11. Det jeg gjorde når det skjedde for 2 år siden med meg når jeg hadde netcom og skulle til telenor var å ringe telenor og få koden for å låse den opp fra dem.

    Det kunne kanskje funke i ditt tilfelle også, ring den nye leverandøren

    6512555[/snapback]

     

    Kanskje, men sånn jeg har forstått det må det mer til enn bare en kode for å låse opp k800i.

  12. ...men kan ikke bruke den fordi den er låst :cry:

    Jeg slo til på tilbudet til Elkjøp på 999,- med 12mnd tele2 mobilplus, men siden jeg skulle overføre nummeret mitt fra chess må telefonen ligge å støve til 31. juli. Lite gøy...

     

    Har sett etter opplåsing, men ser ut som du trenger en spesiell kabel for å få det til å funke.

    Elendig opplegg med den låsingen. Jeg synes det burde være nok med at jeg må betale for abonnementet i et år. :thumbdown:

  13. Hei.

     

    Solgte nettop en bærbar med samme specs som deg for 5500kr, tviler på du får 7500kr. Jeg hadde litt bedre skjermkort, + 2år på dagen service.  Teknologien går så fort, at skal man henge med og ikke tape for mye, så man nesten selge etter et havt år.

    6497345[/snapback]

     

    Ja, det er godt mulig. Tror jeg bare beholder den til den ikke er brukbar for meg lenger, med mindre den skulle bli solgt nå. Tror den skal holde i massevis for meg noen år til.

    Mulig jeg bytter ut den ganske treige 4200rpm harddisken med en 7200rpm disk.

  14. Hei!

     

    Du bør ivertfall kunne få 7000 - 8000 kr for den, muligens mer avhengig av stand.

     

    Hilsen,

    efikkan.

    6493117[/snapback]

     

    Hei, og takk for svar!

     

    hm... Da er det kanskje noe å tenke på da. Maskinen er i meget bra stand. Har ikke funnet noen merker eller riper. Én død pixel som har vert der siden jeg kjøpte den, men den er helt nede og sjenerer ikke meg. Den er faktisk usynlig når jeg bruker win98 look på oppgavelinjen.

×
×
  • Opprett ny...