Gå til innhold

perfr

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av perfr

  1. Hei.

     

    Har litt problemer med at min Dell X1 er lite samarbeidsvillig når det gjelder å kjøre på 1.1GHz selvom jeg har 100% CPU load (Dvs den kjører nedklokket selv ved max load over lengre tid). Dette er irriterende i lengden da resulatet ofte er helt unødvendig sirup..

     

    I BIOS kan man disable Speedstep, men da er default at prosessoren er klokka til minimum så det er jo helt urealistisk. Har hatt bærbare med P-M prosessorer før og da kunne man enkelt og greit enten disable speedstep eller sette visse profiler i power options for å tvinge den til å yte max.

     

    Noen som har erfaringer med dette eller vet hvordan man kan "tvinge" denne maskina til å yte max? Mulig dell har lagt inn noen begrensninger for at den ikke skal bli for varm, men da bør vel de være i sw og kunne slås av?

     

    Anyone?

  2. For de som lurte på summelyden så har jeg ikke kontaktet dell angående dette enda. Sitter fortsatt og vurderer det men lyden har faktisk blitt merkbart svakere de siste par dagene så hvis jeg har veldig flaks så ordner dette seg selv.

     

    Ser det er noen som bekymrer seg for døde pixler og i det henseende så tror jeg ikke det er så mye å bekymre seg over. Jeg trålet en mengde forum før jeg kjøpte skjermen og la ikke merke til et eneste inlegg om døde pixler.

     

    Så etter som lyden forsvinner så blir jeg progressivt mer ekstatisk etter som det ellers er veldig lite å klage på. Eneste måtte være plasseringen av USB hubben når det gjelder å sette skjermen på høykant, hubben roteres nemlig slik den blir stående på toppen :)

     

    Ellers anbefales skjermen på det sterkeste :)

     

    Løp og kjøp,

     

    :thumbup:

  3. Rettelse:

     

    Den plagsomme summelyden forsvinner faktisk hvis man har mer enn 95%+ brightness (lysstyrke) på skjermen. Men da blir man til gjengjeld sveiseblind :p

     

    ArticOC: Har du prøvd å skru brighness helt ned på din skjerm? Hører du summelyden under ett visst nivå?

  4. Nå fikk jeg med denne skjermen i går og da fungerte den perfekt. Jeg må si meg enig i vurderingen av skjermens kvaliteter, har ingenting å klage på. Baklyset var fint, ingen døde pixler og ett jevnt og fint bilde. Kjører på standard D-SUB og det er en såvidt merkbar forskjell til DVI (DVI er bittelitt skarpere, som forventet) men det går altså fint å kjøre denne skjermen på D-SUB( standard VGA).

     

    Men.....

    Til dere andre som har denne skjermen så kan jeg desverre opplyse at "buzzelyden/summelyden" som jeg har lest om på amerikanske fora ikke er begrenset til 110V modellen. I går hørte jeg ingenting til denne lyden selvom jeg brukte skjermen hele dagen men i dag morges så var lyden der i aller høyeste grad. Det er en irriterende høyfrekvent lyd. Lyden varierer med skjermens lysstyrke, justerer man lysstyrken opp så blir lyden sterkere og vica versa. Kommer til å ringe Dell etterhvert og få en erstatning så får man håpe at det går i orden.

     

    Skjermen i seg selv fungerer altså som en drøm, men har man uflaks risikerer man å sende den tilbake ett par ganger før man får en stille modell.

     

    Noen andre som har vært borti denne lyden forresten?

×
×
  • Opprett ny...