Gå til innhold

Hmm1

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hmm1

  1. Tenkte det kunne vært morsomt med en tråd der vi som jobber på havet kunne utvekslet lønnen vår. Den varierer jo svært mye ut fra hvilken fart en er i, samt hvilket rederi.

    Kan jo starte med meg selv: 🙂

     

    Overstyrmann med 5 års erfaring på norsk lastebåt. 1/1 system og 84 timers uke.

    65 000 i måneden.

  2. Min moped rundet akkurat 30 000. Den starter på første tråkket hver gang, ja kan til og med starte den med ei hånd. Det eneste som har vært galt med den er at en simmering rauk slik at olja for avgårde og clutchlagaret gikk tørt, og at et hjullager rauk. Bytta forresten stempelringer på ca. 15, og stempelel og sylinder ser enda nesten nytt ut. Er snakk om en Tempo Corvette her forresten ;)

  3. Kan du gi litt info om z-5500?

    Da mener jeg erfaringer som man ikke kan få fra tester o.l.

    Hvordan er lyden, spiller de høyt, er lydbildet bra, er suben sterk og villig til å gå dypt? Hvordan var det første gang? Positivt eller negativt overrasket? Hva bruker du det til? Hvorfor kan det ikke brukes til musikk? Har ting ramlet ned fra hyller o.l.? Rister huset (eller rommet :p ) Hvordan er de i forhold til et *billiganlegg* til PC? Orker u å svare på dette blir jeg veldig gled ettersom jeg sikler etter z-5500 :love:. Hehe...

  4. Du kan være GLAD du ikke gikk for det phillips anlegget. Broren din vile ledd seg skakk :p . Fikk dette som en erstatningsvare for et spreng x-620 fra logitech, og det er forferdelig bass. Subben er så liten i dette at den ikke greier å produsere god bass under 100hz. Men oppover derfra er det go lyd.

    Men det var alikevel ikke et direkte "bra" valg.

    Du kunne fått Logitech z-2300 for 1300 kr på komplett.no.

    MASSE bedre. Det knuser det du valgte for å si det sånn.

    Men nå skal jeg ikke bli for sur heller. Har selv hatt et ganske likt, og har det ennå.

    Klager ikke på lyden. Faktisk ganske bra. Det er vel bare volumet det går på :p

  5. Har nok tenkt på analogt.

    Har jo ikke all verdens med penger heller så noe annet blir ikke aktuelt for øyeblikket. :dontgetit: Kjøper jo z-5500 mest for å plage nabolaget så kvalitet er ikke det første som slår meg ;)

    Dessuten har jeg også et integrert lydkort for dere som mener at analogt ikke er noe valg :p hehe.

    Er det ikke slikt at man bare får 2.0 lyd hvis man benytter optisk?

    Og hva med coax?

  6. 
    

    Overfører du lyd digitalt fra lydkortet vil du bare få lyd i 2 kanaler, med unntak av DVDer med Dolby Digital eller DTS lydspor og spill med innebygd DD encoder.

    hmm :hrm:

    Sitter og lurer på om jeg skal ha vanlig 3,5mm. minijack, coax eller fibroptisk.

    Vil ha 5.1 lyd. Skal forresten kjøpe meg Logitech z-5500. Hva anbefales til dette. av kabler og lydkort? Har ikke all verdens med penger ettersom jeg bare er 15 år :yes: Håper i hvertfal det blir kickass lyd.

    Noen som har dette og er villige til å gi en aldri så liten sammenligning mellom dette og et standard PC-anlegg i 1000kr-klassen med 25w sub osv....???

×
×
  • Opprett ny...