Gå til innhold

*T*

Medlemmer
  • Innlegg

    291
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av *T*

  1. Elkjøp har 30 dagers retur på alt. På programvare og spill, må forseglingen fortsatt være intakt, men ellers gjelder den på alt, også hygieneprodukter. (I praksis blir hygieneprodukter kasert hvis de blir returnert, da man ikke kan selge de på nytt)

     

    Du er ved din fulle rett til å kjøpe en PC for så å levere den tilbake innen 30 dager.

  2. Så konklusjonen din er at ærlighet ikke varer lengst, og du vil prøve å snike til deg ting du ikke har krav på så snart sjansen byr seg?

     

    Så til alle som betaler forsikringen selv: Send en varm tanke til lur? og alle hans ånsfrender hver gang premien går opp.

     

    Det at ærlighet ikke varer lengst er en kjennsgjerning. Jeg lager ikke reglene, jeg bare utnytter svakhetene ved dem. Tror du, helt ærlig, at du kommer noen vei ved å alltid følge alle regler?

     

    Bare sånn at det er sagt, jeg betaler alle mine forsikringer selv!

    Må vel ned til forsikringsselskapet snart å si at mobilen er borte, den bynner å bli gammel.

  3. Jeg vil gjerne la min forsikringspremie gå med til en ny bærbar pc, og bryr meg ikke om at forsikringspremiene fyker i været med jevne mellomrom! :grumpy:

     

    Om ikke du gjør det, så gjør noen andre det.... Sånn er livet, ikke stort du kan gjøre med det. Man kan liksågodt utnytte systemet, siden systemet ALLTID utnytter deg.

     

    Hva er i såfall vitsen med å betale på en forsikring hvis du aldri har tenkt å benytte deg av den? Hvis du praktiserer dette så er du rett og slett dum, unskyld ordbruken.

  4. En slik skade lønner seg absolutt ikke å reparere, så jeg ville latt det gå på reiseforsikringa. Jeg kan ikke tenke med at du ikke har reiseforsikring når du studerer utenlands, i såfall har du lært på den harde måten... :lol:

     

    Ring forsikringsselskapet å si at PC'en ble knust, så får du dekt ny skjerm/ pc/ penger, minus egenandelen.

  5. Neo, Studinc, Starfish;

    Hvis dere tror dere at en bærbar PII-400 maskin går for mellom 500 - 2000kr.... Ja, da har ikke dere mye kontakt med omverdenen. Da er det på tide at dere sjekker bruktmarkedet litt, før dere uttaler dere om priser.

    For 500kr får du knapt en P-133!

     

    Men når det er sagt, hvis en av dere har en bærbar med samme spec, så kjøper jeg det gjerne for 500kr, sånn at jeg kan tjene litt penger på naive folk som tror de kan sammenligne priser på bærbare og stasjonere maskiner....

  6. Okey, frustrasjonsnivået er ubeskrivelig høyt! :grumpy:

     

    Saken er at jeg ikke får liv i maskinen når jeg setter inn det nyinnkjøpte IDE kontroller kortet. (Sunsway Ultra-ATA133 PCI)

     

    Spec:

     

    Asus P4PE Bios v. 1002

    P4 - 2,4/533 (ikke klokket)

    2x Twinmos 512MB PC2700

    Creative TI4200 - 64MB

    Pinnacle PCTV PRO

    Pinnacle DV-kort

    Memorex cdrw (sec. cs)

    IBM 45GB (sec cs)

    Maxtor 80GB (pri. cs)

    WD 80GB (pri. cs)

    Sunsway Ultra-ATA133 PCI

    WD 120GB (pri master på sunsway)

    Aopen CD (pri slave på sunsway)

    Alt dette kjøres på en 350W PSU.

     

    Når jeg plugger i Sunsway kortet, så booter maskina, den finner de enhetene som er tilkoblet, og alt er vel. Så kommer Windows logoen opp i ca 2 sek, deretter blir skjermen svart og diskettstasjonen klikker totalt (hakker konstant, nytter ikke å sette inn en diskett)

     

    Jeg har prøvd å ta ut ALT unntatt en rambrikke, en disk og grafikk kortet. Men Sunswayen ville ikke da heller. Har testet alle pci sporene.

     

    Forslag?

     

    Hater bill akkurat nå... :evil:

  7. Jeg hadde gått tilbake å prøvd en gang til å få det byttet. Hvis de da ikke lar deg bytte det, så stiller du deg rett på utsiden av butikken å forteller alle som går inn hvor elendig service de yter, hvor vanskelig de er, osv.

     

    PS! Det er ingen som kan hindre deg i å si din mening, så lenge du ikke er til offentlig sjenanse. Så når daglig leder/butikksjef kommer bort til deg å ber deg pelle deg av gårde, så kan du be han reise å ryke en viss plass, på en pen måte selvfølgelig. 8)

     

    Hvis eiern av sjappa har litt som surrer og går i toppen, så vet han at butikken taper mindre på å bytte tastaturet du kjøpte.

  8. Jeg skulle postet denne i en annen kategori, men da tar det år og dager før noen leser den og evt kan hjelpe. Derfor prøver jeg her.

     

    Jeg er helt n00b på Photoshop, men må få lagd en logo til et firma. Jeg må sende ett første utkast til dem i kveld. Logoen har jeg tenkt, skal inneholde omtrent samme "effektene" som toppen på hw.no siden (15cm opp på skjermen din :D )

     

    Jeg trenger en guide eller no lignende som forklarer hvordan han går frem og hvilke/hvordan man bruke de funksjonene man trenger. (Btw; Har Photoshop 6.0)

     

    Takker! :woot:

×
×
  • Opprett ny...