Gå til innhold

rosteez

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rosteez

  1. Har singlet ut denne selv. Ser at det er nå 1200,- i forskjell på i3 og i5-varianten hos komplett (6300 vs. 7500). i5 har også 8-cellers batteri, vs. 6-cellers på i3. Kommer ikke til å spille mye på den - det vil hovedsakelig være surfing, tekstbehandling, film og musikk - men alltids fint om den kjører eksempelvis FM bra.

     

    Er det verdt å punge ut 1200 ekstra for i5? Andre erfaringer fra dere som har kjøpt den?

  2.  

     

    Jeg gikk inn på denne http://www.htc.com/n...83&act=sd&cat=2 og lastet ned derifra. Alt gikk smurt.

     

    Har du ringt og klaget på skjermen din? Jeg har samme problem med min skjerm. (Skjedde når jeg flasha ett XDA-rom. Jeg synest den har blitt bedre med stock rom, men er litt usikker.

     

    Sammer her!

     

     

    Jeg har ikke ringt/klaget enda, men vurderer det. Har lyst til å teste 2.1 officcial før jeg gjør no med det. Noen som vet hva som EGENTLIG er problemet i disse tilfellene ?

     

     

    Jeg har samme problemet. Jeg vet ikke hva problemet er, men skjermen har vært tilnærmet umulig å bruke de siste to-tre månedene. Lite responsiv rundt kantene av skjermen og null respons nederst på skjermen.

     

    Er for tiden i Australia, så har ikke fått gjort noe med det. Noen som vet hvordan reglene er for reklamasjon i forhold til tid? Har ikke noen ytre skader på skjermen.

     

    Kjøpte forøvrig mobilen på MPX.no i august 2009.

     

    akkurat samme med kantene og nederst på skjermen. jeg leste meg også fram til at htc fikser det.

     

    har forsøkt med stock 2.1 taiwan-versjon eller hva det heter og modaco 3.2. like dårlig skjerm på begge.

     

    forsøker linken din nå, håper det funker. har forsøkt sikkert 5-6 forskjellige RUU's, men ingen av de har fungert

  3. hei

     

    skjermen min har plutselig blitt stadig mindre følsom, og med jevne mellomrom går den helt bananas i nedre del av bildet. får ikke trykket på noe i menylinjen nederst (phone, all programs og add widget), uten intens trykking.

     

    antar at dette er reklamasjonssak - og trenger derfor å unroote.

     

    har fulgt oppskriften til the unlockr, men ingen av RUU'ene fungerer.

     

    noen andre som har fått til å unroote? hva gjorde dere i så tilfelle?

  4. ejensen: Har de også de hurtigknappene for svaring av telefon og styring av musikk som de som følger med har?

     

    jeps , men så skal du vælge den model der hedder S4i. Den koster ca 1000 norske kroner.

     

    Om den virker med Android enheder er jeg ikke klar over, men det virker med Ipod/Iphone og det var den model jeg lige skulle til at købe, inden HTC Hero kom til verden, hvorefter jeg droppede alt hvad der hed Apple og hvad der relatere sig til dem.

     

    Nogen som ved mere om S4i. modellen og hvordan den fungere sammen med Android?

     

    Synes det er praktisk med høyttaleren og sang-skip-funksjonen på de medfølgende, så det hadde vært gull om de virket på Hero også. Ellers så de fine ut, bra omtale rundt omkring

     

    Edit: fant disse, da kan alle hodetelefoner ha samme funksjon som de medfølgende. Litt stiv pris, tho

  5. Jeg fikk min idag etter jeg leverte tilbake en acer timeline 3810. Trodde denne asusen skulle være mer lydløs.

     

     

     

    Jeg tok grundig feil.

     

    Vifta suser hele tiden, uansett hvor lite jeg bruker maskinen. Hvis maskinen idler hører jeg den, og det er allerede kommet til det punktet der jeg syns at dette er veldig irriterende. HDDen knitrer også - hele tiden. Dette er også utrolig irriterende, og jeg regner ikke med at jeg kommer til å beholde denne datamaskinen noe stort lenger enn til imorgen.

     

    Dette er virkelig synd, da dette egentlig er en vidunderlig maskin, som takler alt, bortsett fra det å være en lydløs student-pc.

     

    Enten er du veldig var for lyder, eller så har du vært uheldig med maskinen. Min er tilnærmet lydløs. Noe knitring kan forekomme, ved oppstart og avslutning, men ellers er maskinens stillegang noe av det jeg er mest fornøyd med! Nå var riktignok min forrige maskin en bråkebøtte av dimensjoner, men likevel

  6. mulig dette har vært tatt opp før, men jeg fant det ikke da jeg gikk gjennom tråden nå. jeg får i alle fall problemer når jeg skal bruke nettleseren (har dolphin browser, men hadde samme problem med den originale) når jeg er koblet til trådløse nettverk. internettet funker på applikasjonene, men ikke når jeg skal bruke nettleseren. er det en innstilling for å fikse dette?

  7. Jeg trenger litt assistanse for å avgjøre hvilken bærbar jeg skal kjøpe. Jeg har lest rundt på diverse fora, men blir likevel ikke helt klok.

    Jeg ønsker meg helst 13,3" og brukbar portabilitet, 4GB RAM og rask prosessor. Vekt og batteritid er viktig, men har ikke førsteprioritet. Jeg vil ha muligheten til å bruke maskinen til enkel spilling, og ellers surf, musikk og skole.

     

    Jeg hadde egentlig bestemt meg for en asus ul30vt, men så kom det for en dag at den ikke har cd-rom. I motsetning har acer timeline 3810 eller 4810 det, i tilleg har den mulighet til å bygge ut til 8GB RAM. Samtidig har vel den dårligere grafikkort, samt har jeg lest noe om at batteritiden har gått på bekostning av annen ytelse?

     

    Hva mener de kyndige, hvilken skal jeg velge? Eksisterer det evt. noen andre gode alternativer? Prisen bør helst ligge i underkant av 7000.

  8. er det andre som har problemer med det mobile nettverket? noen ganger fungerer det å slå på, andre ganger står det "frakoblet fordi tjenesten er utilgjengelig". det gode, gamle start-på-nytt-trikset fungerer naturligvis, men telefonen bruker tross alt ganske lang tid på en restart, så det hadde vært gunstig med en annen løsning.

     

     

    Jeg har også problemer, men det hjelper ikke med en reset. Kommer tilbake av seg selv etterhvert... Du har ikke tilfeldigvis Chess?

     

    jo, har faktisk det. kanskje det er de som er kilden til problemene. mulig det kommer tilbake etter hvert hos meg også, det har jeg ikke hatt tålmodighet til å sjekke :)

  9. er det andre som har problemer med det mobile nettverket? noen ganger fungerer det å slå på, andre ganger står det "frakoblet fordi tjenesten er utilgjengelig". det gode, gamle start-på-nytt-trikset fungerer naturligvis, men telefonen bruker tross alt ganske lang tid på en restart, så det hadde vært gunstig med en annen løsning.

×
×
  • Opprett ny...