Gå til innhold

dag128

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dag128

  1. Ikke rygg med KV-5. Øverste del av ræva på KV-5 kan nesten hva som helst skyte gjennom. Når folk skyter deg i R2-D2 på fronten dauer radiomannen. Når folk skyter deg i ræva tar du fyr...

     

    Eneste tilfellene jeg har hatt suksess med dette er mot lavere tier tanks, spesielt på litt avstand. Mye viktigere og konstant være i bevegelse og bevege turret. R2D2en er en stor weakspot, men det skal ikke store bommen til før kula flyr av. Tok meg mange kamper og få dreisen på denne maskina, men gud bedre så gøy det er når du bouncer skudd fra alle kanter.

     

    Var en kamp der jeg hadde 62 hits recieved, men hadde fortsatt ca 500 hp igjen :)

  2. Hadde bytta strømforsyning til en Corsair HX eller AX serie, er litt dyrere men med såpass dyre komponenter hadde jeg ikke spart på den som skal forsyne alt med strøm. Hadde også bytta ssd til en fra samsung eller intel da disse har bedre rykte på seg anngående driftsikkerhet. Ellers så ser det bra ut, xfx skjermkortet funker greit, men som de har sagt tidligere her så har de ikke de mest støysvake eller effektive kjølerene.

  3. Av og til føles det som det ikke nytter når du møter folk som kun kjører med premium ammo, men som regel så går det greit, så lenge en angler så bounces det en del premium også.

     

    Hender ofte også at de som skyter premium ikke tar seg tid til og sikte weakspots for de tror det går igjennom uansett, og da er de liksom like langt. Hjelper ikke med 50 mer pen. når det skyter der armoren er tykkest for de ikke gidder og sikte.

  4. Jeg fikk kjøpt meg Tiger i helga, og hittil har jeg gjort meg tre observasjoner:

    Det er svært få som bruker den kompetent.

    Selv om den er bygd som en kasse er panseret tykt nok til å sprette av en del skudd fra tier 7 og lavere om du posisjonerer deg riktig vinkelmessig.

    88L71-kanonen er fantastisk på tier 7.

     

    Hvis Tiger II er bedre for sin tier må den ligge på grensa mot OP, hvorfor i alle dager får Tiger så mye hat?

     

    Tror hovedgrunnen er at veldig mange spiller dette spillet med Tiger som hovedmål, og når den ikke knuser alt i sin vei blir de skuffa. Likte Tigeren min veldig godt.

  5. Hei

     

    Har 2 stk Msi Radeon HD7950 som ble kjøpt inn med planen om vannkjøling, men det kom en uventa skattesmell så det prosjektet er lagt på is.

     

    Problemet da er at disse korta kjører referansekjøler som ikke akkurat er stillegående så jeg vil selge de og invistere i noe mer stilegående.

     

    Spørsmålet da er jo hva tar man for slikt? Nypris var 4400,- i desember 2012, har aldri vert overclocket om det har noe og si. Følger med orginalembalasje og cfx broer + alle kabler. Kjørt på en HX850.

     

    Takk på forhånd.

  6. http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1232682&su=CF110CCC-DE07-4568-AD3A-986A8669CDEF

     

    Kom 10 kr over, men satser på det går :)

     

    I en budsjett pc er den cpuen bra, tok også med en bedre kjøler så den kan overclockes. Bra skjermkort og 500 gb hdd. 24 tommers skjerm og ett rimelig gaming headset med mic.

     

    Vil kjøre alle spill med brukendes grafikk, medium på de mest krevende og high på resten sånn omtrent.

  7. :hmm: vel når han skal kunn SURFE og se FILMER...så er det bare lattterlig å bruke 9-10 000 kroner på en laptop. finnes sikkert lekre pc til 4-5000 kr som er et betre kjøp.

     

    Joda, og du trenger ikke en iphone heller, en billig nokia kan jo ringe den og. Sier ikke at ditt råd er feil, men det går ann og svare på spørsmålet i tillegg til og informere om mulighetene. Vil påstå at de aller fleste som kjøper ultrabooks ikke nødvendigvis er folk som stadig er på farten, men heller de som setter pris på god byggekvalitet og design.

  8. Kan jo hende han faktisk har lyst på en lekker pc da. Jeg hadde ikke noe spesielt behov for en ultrabook, men endte med og kjøpe den for det.

     

    Dersom spilling ikke er noe du kommer til og bruke pcen til, kan du like godt velge den billigste av de to der. Vil ikke merke stor forskjell i ytelse til den bruken du har listet opp. Dersom spilling er noe du vurderer er nok ikke ultrabook veien og gå.

  9. Var CD-brenner så dyrt i 1998? I mitt hode var brenner helt normalt på det tidspunktet. Ville tro at 4x brenner var vanlig for hw.no folk da, men jeg kan selvsagt bomme litt på årstalla....
    Hmm, fattern kjøpte en pakke til meg som bestod av: 4x cd-rom, sound blaster awe 32, mikrofon og høyttalere. Kostet 5000. Mener det var i 95-96... fikk med encarta 95 etc.

     

    Husker meg og broderen greide og grine oss til og få den samme pakken som julepresang ett år. Fant den pakken i ett eller annet datablad. En av de beste julegavene jeg noen gang har fått :)

×
×
  • Opprett ny...