Gå til innhold

yokko

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yokko

  1. Hei, må si at det er en del skeptikkere her;) Dermed har jeg lagd en liten påminnelsesliste som får dere skeptikkere til å tenke litt klarere i denne mobilkåte tråden.

     

    - Er det noen som har hørt om Paypal som betalingsmetode? Dette funker fett og er enkelt å bruke. Ofte foretrekker selger å bruke denne metoden. Rask og sikker metode.

     

    - Å be selger om å skrive pakkeverdi til 30 dollar har en nytteverdi i form av sparte penger. Men medaljen har sin bakside, skjer det noe kødd/uhell ved frak vil man uheldigvis bare få igjen det som er pakkens verdi fra fraktselskapet. Og da nytter det ikke å klage til selger da han faktisk også taper penger på dette. Ergo vil man få igjen 30 dollar. Og da kan du likegodt be selger om å sende det som et "sample". Da blir det null toll.

     

    - De aller fleste stor selgere(Power seller)på ebay er pålitelige folk. Tviler sterkt på at de får flere tusen til å gi de gode feedbacks hvis realiteten viser til noe annet. Dette er tross alt levebrødet deres. Jeg har hvertfall tvilen til gode hos disse selgerne, da jeg kun har gode erfaringer ved å kjøpe på ebay. Og når de skriver at det er et års garanti, så er det et års garanti! Skjer det noe kødd med tlf, så er jeg nesten sikker på at i 95% av tilfellene er det ofte bare en software oppgradering som skal til for å få løst problemet. Poenget mitt er uansett at jeg ser på tlfen som en forbruksvare, når tlfen er et år gammel har den sannelig gjort jobben! Resultatet av dette er at du havner i akkurat samme situasjon som du står i nå. Du henger over PC-en og googler intenst over den feteste telefonen på markedet. Ergo er det ikke noe vits med lengre enn et års garanti.

     

    - Når det kommer til firmware er det noen datanisser som fikser detta, eller man kan gjøre det selv. Jeg har ikke peil, men etter å ha lest noen innlegg ser det ikke ut som om man trenger å være rakettforsker for å klare det. Jeg kommer sikkert til å spørre selv om detta og da er problemet mest sannsynligvis løst. I verstefall kan jeg leve med engelsk språkpakke da jeg har en grei forståelse for verdens mest brukte språk.

     

    Konklusjonen er: Tør du ikke dette får du vente til over nyttår og kjøpe den med mva. til 6200nok (av disse pengene er 200kr til Eli Hagens sydentur). Derimot hvis du tør, får du en tipptopp tlf til den nette sum av 4000 nok, som i mine øyne er en liten investering i forhold til bruken av tlfen.

     

    Lykke til folkens!

  2. Da har jeg bestilt 1stk Nokia N95 8GB til den nette sum av 4148kr inkl. frakt fra importgsm.com. Leveringstid: 1 til 2 dager :)

     

    Yokko,

    1. Den bruker helt vanlig Nokia strømkabel.

    2. Engelsk språk men kan endres til Norsk med NSS og NSU

    3. Samme som på N95. Du må betale dersom du bruker Nokia sin GPS løsning ("Maps").

    4. Utvilsomt.

     

    Hva er NSS og NSU? er det ting som eksisterer i dag? Eller må man vente til selve tlf. er lansert i Norge? Og eventuelt, hvordan fikser jeg det? laste ned fra nett?

  3. Fikk N95 8Gb (og N81) idag, men dessverre starter den ikke (stopper på 'NOKIA'-logoen under start). Den nye N95 er en meget bra mobil, men for meg personlig er design veldig viktig og jeg synes ikke den er like lekker som den gamle N95. Jeg synes også det er kjekt med linsedeksel (noe den nye ikke har).

     

    Har bestilt meg denne dingsebomsen på ebay. Jeg har noen spørsmål angående denne tlfen.

     

    1. Hva slags strømtilførsel har den? (må jeg kjøpe en ny lader?)

    2. Språk? Må jeg endre software på den?

    3. Ligger alle gpstjenestene inne? eller må jeg betale for nedlastede kart?

    4. Er denne tlfen digg?

     

    Mvh. Yokko

  4. Hvorfor må du ha dell? Jeg har hatt to xpser og må si at min acer ferrari har gjort mer nytte enn xpsene...Jeg var hvertfall ikke fornøyd!

     

    -yokko-

    5802126[/snapback]

     

    Jeg har hatt Ferrari 4005 og nå har jeg M170, å må si Dell'n har gjort meg 10x mer fornøyd!

     

    Folk må bare se på hva de skal bruke maskinen til å velge deretter

    5803781[/snapback]

    Godt da er vi enig.... smaken er som baken! Delt i to! Lykke til!

  5. Hvorfor må du ha dell? Jeg har hatt to xpser og må si at min acer ferrari har gjort mer nytte enn xpsene...Jeg var hvertfall ikke fornøyd! Du får jo kjøpt acer travlemate 8202 for 16000! Den har core duo og ati x1600! I tillegg har du muligheten for å oppgradere den med 4g ram!!

    Jeg hadde hvertfall ikke vært i tvil! Dessuten er en 15.4 tommers pc ti ganger mer hendig enn en 17 tommer! Jeg får sikkert mange dell fan på nakken nå, men det er hvertfall det jeg har erfart med mine lapptopp kjøp!

     

    Uansett lykke til!

     

    -yokko-

  6. Altså det der svarte ikke på spørsmålet mitt, spør om hvor mange mAh det batteriet som sitter standard er på jeg....... kan også lese på alle sider som det står noe om Ferrari at det er 2-5 - 3 timer som jeg posta med 1. posten.

    Kan du være så snill å se hva som står på batteriet ditt yokko, antageligvis står det på den siden av batteriet som peker inn i maskina sånn at du må ta ut batteriet  :thumbup:

     

    Hvor mange mAh.........

    5510468[/snapback]

    Heheh sorry... Jeg levde meg inn i min egen verden. Men det er ofte en forskjell hva leverandøren oppgir som leve tid og hva vi brukere oppfatter batterilevetiden....

    Nok om det, det er 4800 mAh...

    yokko

  7. Lurer litt på hvor mange mAh batteriene på Acer Ferrari 4000 modellene er, anslått batterilevetid er 2,5-3,0 timer, men det finnes ekstra batteri, så spørsmåalet er om disse er større eller ikke.

    Lurer på å skaffe en ferrari, men skal bruke den på skolen også så batterilevetid er viktig.

    Så derfor, kan en som har en 4000 se på batteriet sitt å se hvor mange mAh det er.....

     

    På forhånd takk    :thumbup:

    5505688[/snapback]

    Jeg har en 4005, den summer og går i over to timer... men kan ikke si at jeg er imponert over batteriet! Og den støyer igrunn mye iforhold til en centrino maskin. Men derimot er den super stabil og god pc. Jeg er ellers kjempefornøyd. Jeg har enda ikke oppgradert biosen, den skal gjøre maskinen stillere... (Litt usikker med tanke på flashing osv.)

    Lykke til

  8. Hei, som overskriften sier. Jeg vil helst ha PCMCIA kort, men er åpen for usb 2 eller firewire. Jeg finner bare to kort på prisguiden som har PCMCIA grensesnitt, er det noen som har erfaring med disse kortene? Jeg kjøpte forøverig et tvkort på elkjøp, men det var skikkelig møkk! Bildet flimret og jeg har sett det samme kortet mye billigere på nettet.(Pinnacle PCTV USB2).

     

    Takk yokko

  9. Det tilbudet høres greit ut, men du kan bare slappe helt av... Dell har slike tilbud hele tida. Det er nesten tilbud uke fra uke. De har bare forskjellige kombinasjoner. Noen uker får du gratis printer, usb minnepinne, dobbelt med ram osv. Hvis du klarer å vente og får dobbelt opp med minne og gratis frakt er kanskje det den mest gunstige tilbudet. Jeg hadde hvertfall ventet...

     

    Til det trådløsekortet er jeg enig drunk in public, jeg hadde selv en xps. Jeg mistet konstant kontakt med nettet og måtte aktivere/deaktivere kortet hele tiden. (Kanskje jeg var ekstremt uheldig). Jeg har hvertfall byttet pcen til en Acer Ferrari. Den har ikke hoppet av en gang!!! :tease:

     

    Men uansett, lykke til!

     

    yokko

  10. har titta litt i notebookforum... Det er ikke bare jeg som er misfornøyd. Så jeg vet ikke om det er en produksjonsfeil. Men det er merkelig at den støyer slik. I testen på dinside fikk maskinen8/10 på støy (full journalist).Da har han virkelig ikke tasta på en ordentlig centrino maskin. Jeg hadde en xps før, på støy var den helt konge...i forhold...

     

    Er det noen som vet om noen forhandlere av ferrari i oslo? for da kunne jeg eventuelt ta med maskinen og sammenliknet med en annen maskin...

     

    Men takk skal du ha effikan

     

    yokko

  11. Cs funker fint her med høyeste oppløsning. Battlefield 2 går helt greit, med middels oppløsning og details..Men det er verre med den støyen maskinen lager...Viftene går jo konstant! Hvis denne maskinen får 7/10 på støy i de fleste testene, burde xpsen fått 11/10!

     

    Noen som vet om noen tiltak?

     

    yokko

    5294061[/snapback]

     

     

    Når du sier at vifta går konstant - gjelder dette kun når du spiller eller alltid?

     

    jobbet med en Ferrari 3400 for noen uker siden - der manglet AMD driveren for å få CPU til å gå ned - den gikk alltid på full rulle og vifta gikk alltid. Eieren ble veldig fornøyd da jeg fikk rettet på dette.

    5353137[/snapback]

    Jeg merker at viftene går enda mer intenst når jeg spiller.... Når jeg bare surfer, eller bruker den til lette programmer går viftene konstant. På min kjærestes HP maskin bråker ikke viftene slik det gjør på min ferrari. Og hun har en jallaballa pc til 6000kr. Det er en sampron 2800 prosessor som står i hennes. Og ja jeg vet at grafikkortet bruker endel fan kraft, men uansett.... Det snakk om en pc som er nesten 3 ganger dyrere... Jeg nekter å tro at denne maskinen skal være slik....

    Men takk...

  12. Drivere til Cool'n'Quiet kan lastes ned her: hjemmesiden til AMD. (hvis det ikke følgte med maskinen)

    5353433[/snapback]

    Ja, men spørsmålet mitt er følgende: Hvilken ac de driverene er det?? Ser at det finnes en cool`n quiet... Men det er til linux, jeg har bare xp home.

    Ser også at det er AMD Opteron™ Processor PowerNow! Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ... Men er ikke det den vanlige driveren da? Føler hvertfall ikke det hjelper en dritt... Jeg finner ingen cool`n quiet... for windows xp....

     

    Og de driverene jeg har lagt inn, hjelper ikke.

     

    Takk

     

     

    yokko

  13. Stemmer det ja!...

    Men viften skal ikke gå HELE tiden... så hvis du har sjekket at nyeste programvare til CPU og HK er lagt inn, ikke virus, spyware osv... så skal den ikke gå hele tiden. Har jo selv den eldre modellen, og den bråker jo bare når jeg kjører tyngre programmer. Hvordan er den når du kjører på batteri?

    5379254[/snapback]

    Det er konstant viftedur.... Den går hele tida.. Jeg har ikke lagt inn de nyeste driverene du snakka om... jeg vet ikke helt hvordan jeg gjør det... Kan du gi meg bruksanvisning? :blush: hehe Og gjerne en link jeg kan laste det ned fra..

     

    Takk

  14. Ferrari er jo en kongemaskin! Litt bråk må vi jo tåle... (litt kjedelig i lesesaler da) Men ellers så finnes det nok av tveaker, slik at du kan få ned lyden hvis du virkelig går inn for det.

    5376829[/snapback]

    Det finnes sikkert, men det burde være helt unødvendig spør du meg....

     

    men men life is a bitch!

    Takk uansett

  15. Turion er AMD's svar på Pentium M og skal derfor yte ca det samme og produsere tilsvarende mindre varme. Trolig er det grafikkløsningen i kombinasjon med prosessor hasigheten som gjør at PC får behov for lufting = støy fra vifte.

     

    Ellers skal vel Ferrari bråke - er vel gjort med overlegg  :p

    5375768[/snapback]

    Ja, men jeg har jo hatt en centrino maskin.. Den bråker ikke på langt nær slik denne amd prosessoren gjør...Jeg hadde en dell xps, all forutsettning tilsier at den maskinen burde bråke omtrent like mye hvis ikke enda mere, men det gjorde den ikke...Nei, men hvis ingen har råd, nytter det ikke å gråte over spilt melk!

     

    Takk uansett..

     

    -yokko-

  16. Ferrari har evne til å bli varm kan man vell mildt si! Menne står den på hele tiden?

    Jeg mener at turion skal bruke mindre strøm, samt produsere mindre varme enn athlon... hva er resten av innholdet i HP maskinen? Dårlig skjermkort?

    5375104[/snapback]

     

    Ja, det er et integrert skjermkort som står i hennes maskin. På min maskin går viften hele tida, da mener jeg hele tida.Slik at det støyer skikkelig.... Men uansett, jeg trodde Ferrarien var en av acer sine flaggskip! Det er skammelig at en slik maskin til den summen skal bråker verre en nielfishen til mor mi! Og når jeg leste tester om den, fikk den 7/10 på støynivå.... Da har de gutta ikke tasta på en ordentlig centrino maskin! Ble skikkelig lurt der!

     

    Jeg har ikke sett en annen ferrari fysisk, skulle gjerne sammenliknet den med en annen for å være sikker på at min er ok, skulle nesten ikke tro det, siden den bråker omtrent like mye som min gamle HP som hadde desktop prosessor pentium 2.66! :cry:

  17. Hei, jeg har en acer ferrari 4005, frøkna mi har en HP maskin. Begge maskinene er relativt nye.

    Sprørsmålet mitt er følgende: Hennes maskin med athlon 2800 bråker ikke noe, mens min turion 64 baserte maskin bråker som et uvær...

    Skal dette være tilfelle, er det noen som har peil?

    Det er snakk om enkel bruk av pcene, når vi bare surfer og bruker word. Hennes maskin får en liten utblåsning i ny og ne, mens min ferrari bråker jevnt hele tida...

     

    Og jeg som trodde Ferrarien var en skikkelig brukervennlig maskin :thumbdown:

    skikkelig misfornøyd med støynivået her ja...

     

    Fint hvis noen vet om noe tilltak, hvis det finnes....

     

    Takk

     

    -Yokko-

×
×
  • Opprett ny...