Gå til innhold

[FS]Inhumanzer

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av [FS]Inhumanzer

  1. ikke kjøp MSI K7t266 Pro hk, det har kommet ut at GF4 brikkene ikke fungerer på dem! Abit eller Asus har gode hk. P4NW veit jeg ikke så mye om, men jeg tror at du burde velge 1,8 GHz hvis du vil ha noe av det råeste nå! (hvis jeg har hørt riktig har denne en klokke frekvens på 2666MHz?)

    Vannkjøling får du kjøpt hos http://www.3dfxcool.no intel pro waterkit. Men jeg anbefaler deg å vente med å kjøpe PC nå, om litt kommer AMD Sledgehammer osv. de er IKKE treige! les artiklene som står om den, du finner den her på ok.no!

    men for all del, kjøp det som passer deg, Sledgehammer kommer til å bli dyr tror jeg!

     

    Mvh

    Andreas

     

    [ Denne Melding var redigert av: [FS]Inhumanzer på 2002-03-12 20:45 ]

  2. hva er VIA 4in1?? må jeg fikse noe nytt i BIOS etter jeg har installert de nye driverne? hva er egentlig å flashe BIOS? jeg skjønner ikke helt meningen! er det viktig? trenger jeg å flashe bios eller er det bare kødde greier!? -Set BIOS setup "Wakeup On PME" as disabled skal jeg gjøre dette med den nye BIOS driveren?!

  3. Quote:


    On 2002-03-11 18:40, milkwood skrev:

    Har en AMD XP 1700+ på en Soyo Dragon plus

    Nok vifter og temperaturen holder seg på 37grader(vanlig kjøring) når jeg klokker den til 1540 (11x140)..


    1. Når jeg prøver å øke klokkefrekvensen er det av og til den ikke vil starte.... Noen ganger starter den ikke på 140, en annen gang jeg satt den til det ville den ikke vise noe på skjermen. En annen gang prøvde jeg 145 og funka annen gang prøvde jeg 145 igjen og funka ikke... Dette er kun rett etter at jeg har stilt på det. Funker det å starte en gang med instillingen funker det alltid (til jeg stiller igjen)


    Noen som vet hva som kan være galt? Burde jeg stille på volt'en?


    2. Når jeg kjører SmartGuardian (soyo sin motherboard monitor) beeper den innimellom på at current volt -5: går opp til 5.50.. ligger jevnt som regel på 5,45, men hopper litt opp på 5.50 og sier ifra at noe ikke er som det skal.. Hva kan jeg gjøre med dette? er det noe å gjøre med det i det hele tatt?


    3. Jeg har opplevd mange fine win2k bluescreens etter jeg fikk den nye maskina, pleier maskiner å gjøre mye software errors oftere når man overklokker liksom eller er det bare at den booter og henger seg litt

    oftere?


    4. Og noen som har Soyo Dragon+ som kan si meg hvordan minne oppsettet i bios skal stå (har 512DRR- RAM)


    -mjølk


     

    litt ustabilt kanskje??

  4. Quote:


    On 2002-03-10 14:21, HoVeSkOt skrev:

    Les makinvarene mine nedenfor og vurder hvor mye jeg kan overklokke denne med standard kjøling......






     

    850 MHz kanskje? prøv deg med fsb klokking. men husk, lav økning! ikke gå for raskt til nye høyder..

     

    1-2MHz om gangen.

  5. er det sånn jeg overklokker RAM`en? stiller på den samme FSB`en som til CPU?? wtf!?? jeg har fått min fsb opp til 150, men da stalla pc`en siden jeg har for rævva kjøling! den var laaangt over XP2000+! ****, 3dfxcool bruker lang tid på å få varene de har bestilt opp til meg.. jeg har venta nå i 10 dager, 10 dager igjen før jeg får vannkjølinga :sad: kjipern den! jeg sjekka på CPUen min for litt siden, ikke **** om jeg vil låse opp L1 broene osv eller hva det nå heter, de er superkrympa små jo!

  6. hei, jeg lurer på 2 ting:

     

    hvordan overklokker jeg ram? jeg har 256MB TwinMos DDR (HK= K7T266 Pro2-RU) jeg har også thermaltake ramkjøler med vifte på.

     

    jeg lurer også på hvor mye jeg kan få overklokka min XP1800+ med amd pro waterkit uten å låse den opp?? maksimalt!! kan jeg komme oppunder 2ghz, eller er det å drømme?? jeg mener fsb klokking! skal også kjøpe en chipsett kjøler på HK.. veit at det blir litt varmt der også! :smile:

     

    takk for alle svar!

  7. De vifte er utrolig dårlige. PASP er mye bedrede. Jeg har 2 stk 120mm som jeg ønsker og selge. Vis du er interessert kan jeg ta dem med på TG.

     

    hei, hvor mye skal du ha for de 2 viftene?? hva vil du h for dem da? helst ikke over 300! (for begge) PS, jeg skal IKKE på TG, så du må i tilfelle sende dem til meg! /me betaler frakt.

  8. Quote:


    On 2002-03-08 19:51, CannoliBoy skrev:

    2x XP1800+ på Asus A7M266-D fungerer i alle fall ypperlig for meg.



    oxboot.jpg



    _________________

    Lars Bjerke

    Ansvarlig leder og redaktør,



    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: CannoliBoy på 2002-03-08 19:53 ]</font>


     

    http://www.overklokking.no/prosjekter/ox/d...pics/oxboot.jpg

    du er helt vill!.. det var dyr PC!! 512 ddr, 2x MP1800+! sinnsykt. vell, jeg har XP, det holder for meg!

  9. hehe, jeg har en liten cpu, kjøler og den er på 35 grader idle!! det er bra på min XP1800+.. arg, vannkjølinga er forsinka..!! MEN, fy **** så høy temp du har da! brodern har silent viking + xp1800+ og den ligger på maks 40 grader full load! og 30 grader idle..! PS, han bruker artic silver II. merkelig, jeg testa artic silver III på min cpu, og den funka dårligere enn artic silver II! strange.

  10. hei, brodern kjøpte nettopp silent viking til sin XP1800+. den kjøler VELDIG bra!! den gikk ned fra 45 grader til 35 idle! og sank nesten 6 grader full load.. han hadde en gammel Zalman CNPS5000 som sucker ass..! :grin: han er veldig fornøyd!! silent viking er også veldig lett og da på og av, trenger ikke å skru ut hk engang!! JA, den passer i dragon bigtower til de som lurer...

     

    [ Denne Melding var redigert av: [FS]Inhumanzer på 2002-03-08 15:55 ]

  11. hmm, vanskelig å forklare!

     

    hvis du ser på den blå saken, ribba. så ser du at det er 11 hull i den. kapper jeg vekk ca 2-3 cm av disse på annhver side, inni, slik at vannet går i bølgebevelgese nesten. samme måte som vannet går i en giant radiator.. skjønner? så setter jeg på plexiglass på hver side av "veggene" så vannet ikke renner ut! jeg tror dette hadde blitt kult! jeg sa det var vanskelig å forklare!!! den egnes egentlig jævlig bra til dette! :smile:

     

    hva er mailen din, så kan jeg sikkert sende deg en illustrasjon om hva jeg mener..

     

    Mvh

    Andreas

  12. kjøp heller en "ultimat harddrive cooler" fra 3dfxcool.no ellerno.. den har 2 40x40mm vifter og en feit kjøleribbe (denne er til harddisker) men den kan du kjøpe plexi til og lage en perfekt vannkjølt harddisk blokk!! har tenkt på dette selv, men er litt blakk for tiden, og den jeg har vil jeg ikke ødelegge helt ennå! :wink: bare ett lite tips. prisen er også ganske lav! jeg kjøpte min for 350,-!

×
×
  • Opprett ny...