Gå til innhold

mew23

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mew23

  1. Sendt.

     

    Da burde du motta invitasjonen din innen kort tid. Google godkjenner hver eneste invitasjon manuelt, så det er usikkert hvor lang tid det vil ta. Det pleide å ta veldig lang tid, men nå får de fleste invitasjonen sin i løpet av få timer.

     

    NB! 6 invites igjen.

     

    Takker. Blir spennende å prøve

  2. Jupp, det har jeg lasta ned for en uke siden omtrent. Helt vanvittig kart! Bare synd at Norge er så dårlig dekket... Men det er veldig stilig å se rundt i gatene i USA, England og Paris, og å dra på reise i Grand Canyon osv! Anbefales ja :yes:

     

    Edit: Hvor ofte oppdateres kartene forresten?? Det var liksom ikke rush-trafikk utenfor Empire State Building når jeg sjekket i går  :p

    Norge er jo faktisk dekket med nærbilde av Osloområdet + kjent norsk oljeraffineri på vestlandet. Tilfeldig? :no:

  3. Jeg er for pga tollmurene med store deler av Europa hvil bli fjernet. men jeg aner ikke hvordan denne unionen vil bli styrt nå som Eu har så mange medlemmer.

     

    Tollmurene er der for å beskytte blant annet norske arbeidsplasser i industrien og jordbruke. Ved at flere varer produseres i utlandet vil det få konsekvenser for norsk sysselsetting - dvs høyere sosiale utgifter (mer skatt) som følge av arbeidsløshet.

  4. Ved å være medlem i Eu flyttes makt vekk fra Norge og distriktene. Da får både norske riks-politikere og -lokalpolitikere mindre innflytelse på hvordan vi vil ha det i Norge. Mens storpolitikken i Norge idag har sitt hovedsete i på Stortinget, vil man med EU flytte deler av den norske innflytelsen til Brüssel.

     

    Et Norge som er medlem av EØS er ingen unnskyldning for å flytte mer makt ut av landet.

  5. OK, da har jeg litt mer peiling.. må nesten smake det meste her ass! Appelsin+vodka+sprite, den høres god ut, men hvor mye av hver?

    tenker det var snakk om appelsinjuice her. Jeg ville blandet ca. 3 deler vodka, 3 deler appelsinjuice og 4 deler sprite...

    Vil heller si halvparten vodka og halvparten sprite og battey, men da bør man kansje tåle litt mer alkohol.

     

    Alkohol smaker best på tur ned :roll:

×
×
  • Opprett ny...