Gå til innhold

sample

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sample

  1. Hei, det kom vel for noen år siden disse nye leilighets nummerene, f.eks. H05XXX der bokstaven H står for Høyre.

     

    Jeg skal flytte til ny leilighet i Oslo. Leilighetsnr er 517 den er på venstre side. Men hvordan finner man ut hele leilighets nummeren? Jeg skal gi det til Telenor siden skal installere fast tlf. der! Takk på forhånd!

  2. Hei, nettopp kjøpt meg 4 roms fin oppusset leilighet, men skal møblere. Har aldri gjort dette før, og tenker jeg å kjøpe en fin sofa til ca. 10 000 kroner. Men har dere forslag til hvilken? og evt hvordan møblere? har sett på ifi.no sine inspirasjoner, men falt for ingen foreløpig!

     

    Plantegning

     

    Jeg har ikke bestemt noe som helst i stua, veggene er hvite!

     

    Er keen på hvit/lysgrå sofa, turkisfarge gardiner og puter til sofa

  3. Hei, jeg gikk i Elektro GK for 3 år siden, der jeg strøk i en eksamen. Som fortsatt gjenstår... Før jeg kan gå videre. Har prøvd å ta den 3 ganger men klarer bare ikke den.

     

    Noen som har forslag for hvordan jeg kan klare dette? Når har det tross alt gått 2 år siden jeg hadde noe med elektro å gjøre, fordi jeg tok Elektroteknikk i VK1, det visste seg at elektro ikke er noe for meg.

     

    Noen forslag?

     

    Takk på forhånd.

  4. Hei, dette er en litt gammel film som jeg så for ca. 3 år siden Men husker ikke hva den heter:

     

    Det er en by/land/verden der de ikke har lov til å ha følelser, under byen bor det folk som har følelser, som blir hatet av de over. Men så en av de får selv følelser og kjemper for de som lever under byen. Og tar mesteren til slutt. Noen som kommer på det? Takk!

  5. Nokia N95 har absolutt alt det du ønsker, men så er det en smart telefon (uten berøringsskjerm, men allikevel 2.6" skjerm) og ikke en PDA.

    8433666[/snapback]

     

    Det er akkurat PDA jeg ønsker meg og ikke en smart tlf :) ellers hadde jeg valgt N95. Noen flere?

  6. Type: PDA (Håndholdt PC) med Penn altså Ikke Vanlig Mobiltelefon

    Helst Sånne som Qtek

     

    Pris: Ingen betydning

     

     

    Hva er viktig for deg når du skal velge mobiltelefon?

     

    Design og kvalitet: Meget viktig

    Skjerm og brukervennelighet: Viktig

    Minne og ytelse: Meget viktig

    Trådløs teknologi: Meget viktig

    nyttefunksjoner: Meget viktig

    Underholdningsverdi: Lite viktig

    Kamerafunk. Meget viktig

     

     

    Hvilke funksjoner ønsker du?

     

    Kamera

    Wi-Fi

    Minnekort

    Blåtann

    MP3

    3G (evt. HSDPA)

     

    Er Blackberry noe for meg?

  7. Hei!

     

    Har noen spørsmål ang. denne telfonen, noen som har den?

     

    1. Kan du ha MP3 som sms/ringetone?

    2. Kan den vibrere samtidig hører ringetonen?

    3. Er det mulig å deaktivere noen morsomme lyder sånne som åpnening ved slider?

    4. Er det noe mulighet for å bruke en Mini USB til normal USB kabel?

    5. Er det mulig å legge til flere ord til T9(mer enn 1 ord)?

    6. Hvor mange batteri/sginal indikatorer er det på mobilen?

  8. Angrerett (kun privatkunder)

    Angrerettloven gir forbruker en ubetinget rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok hele varen og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte, herunder angrerettskjema. Angreretten utløper senest tre måneder etter at varen er mottatt eller etter 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt. Fristen anses overholdt dersom melding er avsendt innen fristens utløp og på en måte som er forsvarlig etter forholdene. I meldingen skal forbrukeren opplyse hvilken måte varen vil bli returnert på. Ved bruk av angreretten faller partenes plikt til å oppfylle avtalen bort. Dersom noen av partene har oppfylt hele eller deler av avtalen skal det skje en tilbakeføring. Forbruker skal tilbakeføre varen innen rimelig tid. Dette gjelder selv om forbrukeren ikke har fått det han eller hun har krav på å få tilbakelevert fra selgeren. Selger plikter å tilbakebetale det forbrukeren har betalt innen 14 dager fra den dag selger mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til rådighet. Dersom du har postgirokonto eller bankkonto bes kontonummer opplyst. Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av forbrukeren, med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig. Varer som er sendt gjennom posten eller selvstendig fraktfører skal sendes tilbake på samme måte eller leveres selger i originalemballasjen med betalt returfrakt. Forbruker plikter ikke å motta eller innløse en vare før den returneres selger, men kan isteden betale returkostnadene og be den som leverer varen om å returnere varen til selgeren. Det er imidlertid en forutsetning at kjøper gir melding til selger, innen 14 dager, om at angreretten benyttes.

     

    Unntak og begrensninger i angreretten

    Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra kjøpers side. Videre kan angreretten ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogrammer hvor forseglingen er brutt.

     

    http://www.amentio.no/InfoTerms.aspx

×
×
  • Opprett ny...