Gå til innhold

LGND

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LGND

  1. Halla!

     

    Jeg lurer på om det er stress å få satt inn ekstra ram på en bærbar pc? Er like før jeg går til innkjøp av denne kameraten her nå.

    Skulle så gjerne ha hatt det dobbelte med ram. Hadde også vært kurrant om noen kunne ha sett om dette er en god maskin, eller om dette holder for mitt bruksområde. Den kommer til å bli brukt en hel del til bildebehandling og kanskje noe filmredigering, men ikke annet enn små snutter. Spill blir det minimalt av, er vel eneste FM som får komme inn der. Som jeg kan se så virker denne maskinen til å være et godt kjøp for pengene, men vennligst rett meg om jeg tar feil her.

     

     

    Takker på forhånd! -LGND

  2. En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler. Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

     

    (Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget.)

    Eg skrattar! Hva vil du jeg skal skrive? :w00t:

  3. Programmet starta med en feilmelding, og når jeg skulle overføre fikk jeg også en feilmelding. "Not enogh room to transfer this" eller hva *** det stod. Ble også litt skremt da jeg så den "iPoden" på bildet til programmet, så ikke helt pro. ut.

     

    Ingen som har forslag til hvordan jeg kan fikse iTunes?

  4. Ok, takker for den. Må vel få testa ut det programmet også da. Hvordan er det på organisering og slikt?

     

    Grunnen til at jeg bruker iTunes er at det var det som fulgte med, og jeg har i tillegg hørt masse positivt om det. Skulle gjerne ha sett noen løsninger på å fikse dette problemet.

  5. Beklager om dette måtte være en feilposting. Men jeg er ganske ny her, så det kommer seg vel!

     

    Når jeg skal overføre låter til den flunkende nye iPoden min, så vil ikke iTunes alltid henge med.

    iTunes fungerte fint rett etter installasjonen, men ikke da jeg åpnet programmet for 2. gang. Det samme skjedde etter jeg oppdaterte og installerte den siste versjonen av iTunes. Det fungerte altså flott de første gangene etter installsjonen, men ikke deretter. Er det noen som kan ha en anelse om hva dette kan være? Hvorfor vil ikke iTunes starte? Hadde vært fint å sluppet denne (av)installeringen hele tiden.

     

    Er meget taknemlig for svar.

×
×
  • Opprett ny...