Gå til innhold

Rudi_Boy

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rudi_Boy

  1. WANTED

     

    Wanted er ett nystartet norskt guild på realmen Karazhan. Guildet ble startet av venner som migratet fra Kazzak-PVP. Guildet fikk etterhvert noen fler medlemmer og har begynt og rekruttere for raiding i Wotlk. Guild master har erfaring fra sunwell(pre-nerf). Guildside er oppe men under oppbyggning. http://wanted-guild.guildlaunch.com/ og ventrilo kommer snart!

     

    Hva vi ser etter:

    -Vi ser etter medlemmer som er aktive og gode spillere.

    -Alle forskjellige klasser akkuratt nå.

     

    Krav:

    -Kunne bruke ventrilo og hjemmesiden på ett greit nivå.

    -Være forberedt til raids med consumables etc.

    -Møte opp til raids.

     

    Loot:

    -Vi kommer mest sannyneligvis til og bruke DKP i guildet med forskjellige DKP pools etter hvilket "Tier" raid instance vi er i.

    -DKP priser vil være forhånssatt.

     

    Hvis dette høres interessant ut så kom innom hjemmesiden eller whisper Chamillion in-game.

  2. Hei igjen! fikk pc'en idag og driver med den nå. kommer kanskje til og skrive en liten "test" når jeg har drivet mere med den. men første inntrykket var veldig bra! kjempe design, bra hastighet og skjermen er helt nydelig og se på! (skjermen skal være HD) høytalerne på den er Harman/Kardon og lager bare nydelig lyd i forhold til at det er bærbar. har ikke fått drassa så mye på den enna så jeg kan ikke si så mye om det enna. eneste lille minus hittil er en veldig uvant tastatur oppsett. men er veldig førnøyd til nå. les de andre toshiba qosmio testene her på hardware imens. utseende er veldig likt (om ikke kliss likt) til f30.

  3. noe jeg synes er synd med 1.11 er at all maphack og no-cd cracks er tatt bort og maa oppdateres! + at det ikke gaar an og rushe lenger. buhu. men har sett masser av folk i hell som driver og prover seg med alle disse keys greiene! forstod ikke en dritt! bra at jeg fikk svaret her! men jevlig vanskelig og levle i non-ladder naa ass! starta en ny en og gikk med en venn i cow for litt begynner exp. men fikk circa 1 exp for hver cow han tok! hadde tatt ca 500 cows for en level! fra 1-2! saa jeg tror ikke begynne paa nytt er en god ide! ikke i non ladder iallefall!

  4. du har 478, du kan nesten bare glemme og bruke den prosessoren siden den nesten ikke finnes paa de nyeste hk'ene. 775 har tatt over for P4 siden. men jeg ville satt penga mine i AMD har netopp kjopt nytt skjermkort og HK fra amd og asus. skaff deg 939 settet som skal hvere mer benyttet i fremtiden.

    Playmofetish

    Hvis Ati får noe som helst innslag i markedet med Crossfire-hovedkort/-chipset, tror jeg det blir Socket 939 først og fremst. Kan godt hende det også kommer Socket 775-Crossfire, men der er Intel så dominerende på chipset-siden at jeg tviler litt.

    skrive feil. AMD ikke ATI. :nei:

  5. Halla folkens!

    Har sittet og tenkt paa en ide til ett trekabinett jeg har tenkt paa og lage! det skal hvere nestem som alle andre trekabinetter MEN jeg har tenkt og anskaffe et lianli hovedkortbrett (PGA lite erfaring i kabinettbygging), og feste det i kabinettet. MEN vent jeg skal prove og bruke dor hengsler (saanne som finnes i ikea skap) til og feste dorene med! og dette skal faaregaa pa begge sider. men her kommer den store ideen feste hele hovedkortet i den ene doren saan att naar jeg aapener doren kommer hele hovedkortet ut! har tenkt paa mange losninger for dette og tenki ut en bra en.

     

    grunnen til att dette hadde hvert saa morro er at hoverkortet vil alltid hvere tilgjengelig og mye enklere og jobbe med uten alle paneler og selve kabinettet som stort mye hinder. med dette designet skal jeg feste en eller 2 12mm vifter foran og bak i kabinettet, kutte av den eksisterende viften paa HK-brettet for bedre luftgjennomstromning. den ene siden suger inn den andre ut.

     

    skal gaa til innkjop av litt hardware i morgen i selve dromme land for hardware nemlig taiwan! jeg sitter naa i taiwan og skriver (unnskylder mangler paa bokstaver). skal ogsaa ut med noen bilder fra pc marknadene som finnes her! du faar nesten tak i alt du trenger pa disse marknadene av hardware iallefall!

    :love: Taiwan :love: billig her ass!

     

    har dere noen ideer? eller forslag? hva synes dere?

×
×
  • Opprett ny...