Gå til innhold

gard.

Medlemmer
  • Innlegg

    2 700
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gard.

  1. Hei!

     

    Har en PC stående hjemme som stort sett kun blir brukt i ferier o.l. Har ikke brukt den siden påsken, men etter at jeg kom hjem til sommeren opplever jeg at den skrur seg av selv hele tiden. Det skjer som regel 20-30 min. etter at jeg har slått den på, og det spiller ingen rolle om jeg spiller eller surfer verdensveven – den skrur seg av uansett. Og det går alltid like fint å skru den på igjen etterpå!

    Mistenkte først at det var strømforsyninga som var problemet, så jeg kvittet meg med min 7 år gamle Corsair TX750W og stappet inn en EVGA Supernova 750 G2 i stedet. Men fortsatt skrur PC-en seg av som den vil. Har prøvd å resette overklokkinga på CPU, men det hjalp heller ikke. Noen som har forslag til hva som kan være galt? Evt. måter jeg kan finne ut av det på?

     

    På forhånd, takk!

     

    Maskinvaren min er som følger:

    • Intel 4770k @ 4,2GHz
    • Asus Z87-Pro
    • Sapphire Tri-X R9 290X (stock)
    • Samsung 840 Pro 256GB
    • Corsair Vengeance 8GB @ 1600MHz
    • (+ noen flere HDD-er og et DVD-rom)

    (Alt er kjøpt i løpet av de siste 2 åra)

     

    – Gard

  2. De skrev ikke ned da jeg spurte sist gang. Pakken ble sendt med DHL og jeg fikk vel et gebyr på 500-og-noe kr, som forventet. (Var et par Loake Pimlico til fullpris.) For øvrig var det superrask levering, og ellers bra service fra alle hold.

    • Liker 1
  3. Anbefaler å sjekke ut butikker som Centre Commercial og Balibaris. Begge ligger i Rue de Marseille ved St. Martins-kanalen. Det er også en koselig APC-butikk i samme gate, og noen andre små kule forretninger som jeg ikke kommer på i farten. Også har du Slowear (ligger i Le Marais-området), som fører Incotex og Zanone blant annet.

    Av kjøpesentre/varemagasiner er Printemps og Galeries Lafayette verdt å sjekke ut, da begge ligger så å si vegg i vegg langs Boulevard Haussmann (Uniqlo er også i umiddelbar nærhet). Personlig synes jeg Le Bon Marché, Som ligger i St. Germain er bedre enn begge, og det er et koseligere område generelt. Har lest at å besøke konseptbutikken/-restauranten Merci er en opplevelse i seg selv, selv om man kanskje ikke ender opp med å handle noe.

     

    Én ting er sikkert: det er bare å holde seg unna Champs-Elysses når det kommer til shopping.

  4. Jeg er på jakt etter en høyhalset ullgenser og en eller flere flanellskjorter.

     

    Kan noen anbefale spesifikke plagg eller merker?

    Av høyhalset genser antar jeg at du mener turtlenecks. Og i så fall ville jeg ha sjekket ut Berg & Berg sine. De koster bare 600,- (før toll), er rimelig enkle og sikkert av ok kvalitet. Lurer på om jeg skal prøve en selv. Ellers er jo John Smedley sine virkelig gode, men mer enn dobbelt så dyre. Tror du får de hos blant annet Høyer i Norge. Kan skrive under på at kvaliteten på de er fantastiske.

  5. 72 hour briefcase ser fantastisk ut - tror du kommer til å bli veldig fornøyd. En ting jeg misliker med min 257 er at skulderreima pleier å skli litt ned fra skuldra, grunnet lite friksjon. Ser for meg at skulderreim i stoff sitter bedre sånn sett. Håper du vil dele erfaringer/bilder når du får brukt den litt!

  6.  

    "Filson 257 i Otter green"

     

     

    Hadde ikke vært mulig å fått et bilde av den mens du har den på skulderen? Har i lengre tid vurdert å kjøpe meg en 257 eller 258, men synes det virker som om den kanskje er litt vel stor? Sliter ihvertfall litt med å finne gode bilder der folk faktisk går med den på skulderen (nesten utelukkende bilder av bagen liggende, eller bilder av folk som hodler den uten å bruke skulderstroppene). Beste hadde selvfølgelig vært å prøve den selv, men er vel ikke tilgjengelig i Norge?

     

    Sjekk bildetråden! Om du vil prøve i Norge, så fører mener jeg Høyer fører Filson i Oslo (?). Her i Trondheim har har man Retro og Livid Jeans som begge fører Filson. Usikker på 257, men i alle fall 256 og 258 hos Retro.

×
×
  • Opprett ny...