Gå til innhold

vong10

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vong10

  1. Må bare nevne at jeg er veldig skuffet over videokameraet på telefonen.

     

    Bildene blir forsåvidt grei (ikke like bra som på min KU990, men helt grei)

     

    Men videoopptakeren er jo helt håpløs.. Elendig oppløsning, og lyden blir helt "metallisk" Filmet da en kompis ruset en Saab med ødelakt eksosanlegg, og hørte ikke annet enn skurr.. 

     

    Ifølge diverse nettsider så skal den opp video med 720x480 bildepunkter og 30 bilder per sekund.

     

    Jeg får ikke stilt oppløsningen høyere enn 320x240, og det er for dårlig..

     

     

    Jeg bestilt i god tro at den hadde D1 oppløsning på videokameraet. Menmen, mobilen e såpass billig at jeg skal ikke klage så mye på den;), så lenge alt annt går smooth. Men hvordan håndterer mobilen divx/mp4? takler den dvd oppløsning?

  2. steg 1. les bruksanvisningen, hva står det der om å se film?

     

    Det står dessverre ikke noe om dette i bruksanvisningen.

     

    Noen som vet hvordan?

     

     

    Skal du overføre HD film til telefonen. Må du konvertere filmen i MP4 format i 720x406 oppløsning. Er det en dvd rip film, trenger du bare å konverte filmen til mp4 format

     

    Free Video Converter er en fin program til å gjøre dette. Har selv overført noen nedskalerte HD filmer til mobilen og det ser fantastisk ut

  3. Noen som har kjennskap til om det er mulig å kjøpe LG Arena i utenlandsk språkdrakt og få denne endret til norsk seinere. Ser nå at Pixmania i skrivende stund har den til 2.849,- men opplyst å være med meny på engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, portugisisk, turkisk og spansk...

     

    Vil en oppdatering av software/firmware hjelpe på problemet? Noen som har forsøkt seg? Erfaringer?

     

    Takker på forhånd for all tilbakemelding.

     

     

    Jeg kjøpte min i Hong Kong. Og der er det svensk og dansk. Norsk e visst ikke pop nok til å være med i telefonen :p.

     

    Uansett så er det mulig å installere en europeisk firmware på den og dermed bytte språk, tingen er at jeg vet ikke om det innholder norsk språkmeny på dem. Men om det skulle oppstå feil under firmware update eller at du ikke er norsk på den kan du alltid factory reset LG'en slik at den går tilbake til sitt opprinnelig firmware, og så prøve deg fram med en annen firmware ( For det finn en lang liste av dem )

     

    Jeg har selv ikke prøvd dette da jeg ikke vil risikere å miste koreansk og kinesisk tegnsett siden jeg benytter meg av dem.(jeg kan jo alltid kan factory reset den :p)

  4. Hallo folkens.

     

    Jeg har tenkt å anskaffe meg en FUJITSU SIEMENS AMILO DY S3260W 26" (1920x1200) lcd skjerm som skal brukes til dataen og ps3.

     

    Problemet med den skjermen er at den ikke støtter 1:1 pixelmapping. Noe som fører til at bildet blir utvidet på ps3 som bare har 1080p(1920x1080)støtte. Spørsmålet mitt er om hva jeg bruker 720p oppsett på ps3 isteden, vil bildet vises i riktig størrelseforhold da?

  5. Det er er mulig å lage innholdsfortegnelse og slikt på OO, men muligens at det er en annen framgangsmåte å gjøre det på.

     

    Om du er ikke så glad i Toshibaen sin utseende så kan du også ta en titt på MSI Wind eller LG X110. Som har meget flott design og overlegent tastatur iforhold i til de andre mini bærbar der ute.

     

    MSI Wind;

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=113640

     

    LG X110:

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=109668

     

    Men, om du kan vente til midten av januar. Så skal Samsung NC10 komme rundt den tida. Fin design, i tillegg til bakteriedrepende tastatur:p...verdt å ta en titt

     

    Husk at alle mini laptop som er ute så langt har samme spesifikasjon, forskjellen er som oftest design og batterilevetid.

  6. Det burde gå bra å stappe word programmet på usb og kjøre programmet derfra. Jeg tror ikke MS word funker på Linux, du må da bruke Open Office som burde være pre installert på Linux. Den funker minst like bra syns jeg, selv bruker jeg kun OO.

  7. Hvis du syns det er ille å gå fra xp til vista så kan det hende at det kan bli en utfordring å gå til linux:P. Men distroen som er på Aspire One skal være såpass enkelt at det burde ikke bli no problem.

     

    En annen mini laptop jeg kan anbefale er Toshiba nb100(xp). Meget robust og godt bygd. Den er stillegående og går rimelig kjapt. Batteritida er på 4 timer med 50% lysstyrke. Har ingen problem å se filmer, høre musikk, surfe internettet og taste privat (msn) på den samtidig ;D. I

     

    tillegg er det veldig enkelt å oppgradere fra 1 gb ram til 2 gb ram på den.

  8. Jeg fikk prøve noen forskjellige mini maskiner før jeg

    endte opp med Toshiba NB100.

    Acer Aspire One støyet for mye, Asus eee900 var for treg,

    eee900 hadde for liten harddisk.

    Toshibaen var bra utstyrt, ganske rask og solid.

     

     

    Jeg har også tenkt meg på Toshibaen. Hvordan er varmeutviklingen på den?

  9. Hei,

     

    X og O knapp er vil ikke være et stort problem, heller ikke strømkontakten. Har nok av veldig gode DVD spillere hjemmet, så heller ikke det store behovet der. Blue ray kan også importeres, men mister kanskje norsk teksting for de små. Så hvis prisen er grei så er det vel bare å kjøpe ...

     

    Noen som vet om det er flere versjoner av dem der borte? Eller er det stort sett bare den 80 GB versjonen som selges overalt ?

     

    Hvordan vil nettspilling fungere? Og vil jeg greie å få en engelsk meny ?

     

     

    Usikker om det er flere versjoner. Men når det gjelder meny så er det norsk meny ;)(på min japanske ps3 iallefall). Så lenge du har go nok båndbredde så skal det ikke være noe problem med nettspilling.

     

    Og btw, strømkontakten burde være null problem da den bruker samme type som PC, og det koster maks 50 kr på biltema for en sånn. Og strømforsyningen på PS3 ska være universielt.

  10. Hvis du får det billig der er det bare å kjøp i vei. Jeg kjøpte hvit PS3 i Akihabara da jeg var i Japan i sommer, koster bare 1800 kr, rene røverkjøp. At det er bytta om o og x er ikke no problem for meg da jeg har det på min psp og ps2. + Det er snakk om vanesak

     

    Sone på Blu-ray er ikke noe problem heller, da jeg heller importerer enn å kjøp her hjemme (billigere også). Og av en eller merkelig så har har europa samme sone som Afrika...kan ikke huske jeg har sett no filmer derfra. Ser du mye på asiatiske filmer er det hvertfall ikke no dumt kjøp.

  11. Jeg hadde tilsvarende problem før jeg også. Men løste det ved å fjern all typer av codecer og bruk spillere med innebygget codecs. I midt tilfelle funker KMPlayer best.

     

    Men siden du har testet det opp mot Ubuntu og Vista og fikk det samme resultat så tyder det veldig på et eller form for konflikt mellom hardware.

     

    Sjekk også på enhetsbehandling og gå inn på egenskap på hardisken din, velg "Policyer" fanen og merk "Aktiver skrivebufring på disken".

     

    Håper det hjelper :)

  12. hei,

    vet ikke om det riktig sted å legge dett spm, men jeg har problem med min wind. den er av de første typene som kom ut til salgs. og i går så skulle jeg bruke den, og plutselig får jeg en rar beskjed. legger ved bilde..

     

    problemer er at jeg får ikke tilgang til maskinen. prøve med usb dvd-rom å starte med xp cd, så tenkte jeg i verste fall kunne i det minste installere det på nytt, men ingenting skjer..

     

    Er det eneste jeg kan gjøre å sende den inn til butikken , eller finnes de evt. løsninger til dette?

     

    Prøv å kontakte MSI online customer service. De burde ha peiling på hva som kan være galt.

     

    http://ocss.msi.com.tw/

     

    Du må registrere deg som MSI medlem om du ikke allerede er medlem. Registrere kan du gjøre på denne siden

     

    http://global.msi.com.tw/index.php?func=me...;go=member_home

×
×
  • Opprett ny...