Gå til innhold

Zoney

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoney

  1. Jeg har en trapp i sement, denne "flasser" av et lag på 5-10 cm i ett av trappetrinnene. Dette ser veldig stygt ut.

     

    De som bodde her tidligere har kun lagt på et lag med no greier hvert år. Men jeg vil heller fikse dette skikkelig, må jeg da støpe om hele trappa? Evt. hva slags "greier" er best å fylle på med som varer litt lenger?

     

    Alle tips mottas med takk :)

  2. Det blir nok (helt sikkert) Desire på meg. Selv om Legend ser fin ut den (les: utseendemessig). Men jeg vil ha en telefon som kan ta litt av i svingene etter et par SenseUI oppdateringer. Og være på høyde med Nexus One mtp hardware. Jo, jeg gleder meg til jeg kan hente min HTC Desire :)

  3. Ang. Elkjøp snakket så tok de i hvert fall imot min TomTom One 3rd her i Kristiansand, som jeg byttet i en Garmin 255wt heller. TomTomen klarte ikke å koble sammen kartene, Scandinavia og Eastern-Europe. Ville helt klart gått for 250W, evt 255wt (med TMC antenne) som koster 1995 hos elkjøp, ikke mye mer enn 250w. Og skal du ut fra Norge en tur så har Garmin hele Europa, og ikke sånn tull som TomTom at man må kjøpe kart for forskjellige deler av Europa osv.

  4. Nå nærmer Age of Conan seg, og da er det på tide å komme seg vekk fra wow-laptopen :)

    Vil ha en PC som kan stå på lenge om gangen, og da trenger den å være litt stille av seg.

    Jeg skal spille Age of Conan, dille litt i Visual Studio, litt Photoshop, og ellers det vanlige. Derfor vil jeg gå for Intel, pga det ikke bare blir spilling.

    Hovedkort har jeg ikke peiling på, burde jeg gå for et kort med et annet chipset ? Har funnet frem Asus P5K nå..

    Vits med GeForce 9800 GTX? Heller 8800 GT? Prismessig, ikke noe som er dyrere enn 9800 GTX kortene. Men er jo AoC som skal spilles mye, og vil jo at det skal kjøres fint :)

    DVD-rom: Spiller ingen rolle ;)

    Skal ha en HD som jeg kan ha applikasjoner/spill/os på, og en disk som jeg kan ha bare til lagring av filmer/serier o.l. Funker det jeg har valgt nå, en Western Digital Raptor 150 GB og en Seagate Barracuda 7200.11 1 TB

    Jeg har skjerm/tastatur/mus.

     

    Pris skal helst ikke være så alt for mange tusen over 11.

     

    Så langt har jeg kommet frem til denne handlevognen

     

    -Takk :new_woot:

  5. Folk blir hissige av dette spillet.. :yes:

     

    Syns jeg var drøy når jeg skjelte ut TV'en og rev en tilfeldig avis i filler i ren frustrasjon, men en venn av meg tok kaken igår. Like før målstreken på Mario Circuit, skrek han høyt "Kom igjen, kom igjen FOR FAEN!!" spratt ut av sofaen, løp helt inn til TV'en og fortsatte "JA! JA!" ble truffet av et rødt skall to meter fra mål og gikk fra 1. plass til 5. plass "NEEEI! NEEEEI! FAEN FAEN FAEN!!" skrek høyt, smalt kontrollen ned i stengulvet og sparket den hardt i veggen (spaserte så resignert tilbake til sofaen og sa "beklager, skal betale en ny kontoller"). Endte med at naboene klaget (vi spilte i kjelleren på en enebolig, skal godt gjøres at naboene hører noenting). :!:

    Ja, flere ganger når jeg spiller Mario Kart at jeg må ta meg skikkelig sammen og få meg selv til å forstå at det bare er et spill ;)

  6. Liten wall of text ;)

    You said it :) Holder på med det samme på en alt nå, druid, men har en 70 hunter jeg har spilt alt for lenge med, og det samme gjelder nærmest for alle klasser, bare at denne druiden har fått seg questhelper på laget. Min oppskrift: Gå til en questhub, finn alle questene, ha questhelper (addon) inne, og følg "ant-trailsene" mens du ser på en serie på en annen PC eller TV ved siden av :) Helt til du blir 58+, da starter du med instancer også, men før du tar en instance sjekker du wowhead.com om du har alle questene til den instancen, hvis ikke får du tak i alle questene før du stikker i instancen, så slipper du å løpe den instancen så veldig mange ganger :)

  7. Jeg personlig ville også ha venter på 450D, men dette er pga jeg har 400D fra før. Jeg er strålende fornøyd med 400D, man skal vel ikke se bort i fra at det kan bli noen fornøyelige priser på 400D, slik at man kan bruke litt mer på objektivet. Så 400D er ikke et dårlig alternativ heller, men 450D blir da hakket bedre, sikler mest etter live-view når jeg skal ta bilder med stativ :woot:

  8. Jeg har litt problemer med dlinken min DI-624, får ikke til å koble til Wiien min skikkelig, så tenkte jeg skulle prøve å gjøre det som står på denne siden

    Solution 4: (thanks Sasa)

     

    I love my Wii. The only thing I hated initially was the network setup. I kept getting the error code 52030. I have a DLink 624 router (hardware reversion C). I fixed my Wii connection problem by upgrading my firmware to 2.76 and setting the wireless router setting to SuperG without Turbo on Channel 11.

    Men på dlink.no finnes kun firmware v. 2.75, men på dlink.com finnes den nevnte firmware versjonen, 2.76. Noen som har testet med firmware 2.76 på router kjøpt i norge ? Om det kjedelige vil skje, og firmwaren vil kræsje dlinken min, mulig da å legge inn 2.75 igjen ?

     

    2.76 firmware (dlink.com)

    2.75 firmware (dlink.no)

     

    Sendt mail til dlink, men kjedelig å vente ;)

  9. jupp, som Bradbury sier, åpne opp "SD-slotten", trykke på den rød knappen, og trykke på den rød knappen ved batteriet på wiimoten. Fikk meg Wii i går, og ble litt stressa siden de fire lysa bare blinka på min andre Wiimote :) Men nå er alt bare fryd å gammen, dama klarer ikke å legge fra seg Wii-en, tørr jeg si [borat]great success[/borat] :)

×
×
  • Opprett ny...