Gå til innhold

CCola

Medlemmer
  • Innlegg

    4 953
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CCola

  1. Noen som har opplevd samme problem? Jeg la inn teams og logget meg på jobb-eposten, og måtte da godkjenne noe greier - som bla innebar at jeg måtte endre PIN på PCen min. I tillegg til dette får jeg ikke T-rex til å fungere. Det KAN være en helt vill tilfeldighet, men tror ikke det. Får opp følgende feilmelding;

    "'t-rex.exe' is not recognized as an internal or external command operable program or batch file." når jeg kjører ETH.bat-filen i T-rex mappen.

     

    Googling har sagt jeg må endre path-navn til t-rex, men jeg skjønner ærlig talt ikke hva de prater om da det ikke er en .exe-fil i mappen i det hele tatt.

  2. Hei! 

    Barnet mitt ønsker seg stjernekikkert, hun har tydeligvis fått inspirasjon fra Karsten og Petra. Dette syntes jo pappa var utrolig morsom da jeg er over gjennomsnittet interessert i stjernehimmelen, så jeg kommer nok til å bruke den endel jeg også. Men jeg har liten kunnskap om selve kikkerten, om hvor kraftig osv. Regner med den blir lite brukt, så vi tenkte i prissjiket 1-2k. Vil gjerne klare å se Saturn-ringer på en klar dag om det er mulig i dette sjiktet av pris.

     

    Har sett på denne; https://no.coolshop.com/produkt/celestron-cometron-firstscope/2367G5/?utm_medium=affiliate&utm_source=salestring&utm_campaign=Prisguide.no, om den kan være noe?

     

    Takk!

    JonJ

  3. Hei! Jeg er ganske ny med Binance og deres Trust Wallet - og derunder Pancakeswap. Prøver meg på noen Moonshots, men jeg sliter litt med å fortså hele greia med v1 og v2-liquidity på noen av de forskjellige valutaene. 

    Eksempel, jeg satte noen lapper på SafeIcarius. Den hukte av på de fleste av punktene på checklisten min mtp Moonshots. Men jeg kjøpte på v2-markede på Pancakeswap. Har dette noe å si for verdien av disse? Om plutselig SafeIcarus eksploderer i v1, har jeg mindre verdi siden jeg kjøpte i v2? Explain like I'm 5 please :)

     

    PS! Og annet spørsmål i samme slengen. Har også kjøpt endel andre som jeg ikke får verdien opp på i appen (Trust Wallet), bare hvor mange jeg har av de forskjellige, er dette fordi de ikke ligger i Coinmarketcap enda? 

     

    Takker!

  4. Hei!

    Er fullstendig nybegynner på mining, men jeg har ett 3080-kort, og en kald kjeller, så jeg tenkte jeg skulle gunne på, og det har stått på i par dager nå.

    Siden jeg er fullstendig noob, googlet jeg meg frem til "Cudo Miner" som så enkel og grei ut. Og på halvannen dag har jeg minet  "0.01141816709969935" ethereum. Monthly potential: 216.44 euro. 

    Så kjiker jeg over litt stats. Max temp på skjermkort: 37 grader. Power usage: 330W max. Hvorfor maxer han ikke ut skjermkortet?
    Og så virker det som at CPU miner "monero" i tillegg.

    Noen som har vært borti Cudo Miner før? Og kan fortelle meg litt tips og triks? Evt en annen grei måte å mine på?

  5. Merko. skrev (20 timer siden):

    harddisk og OS skal ikke ha noe å si siden man likevel ikke får opp bilde.

    Skal fint kunne skru på en PC med bilde uten harddisk.

    dere setter skjermkortet i det øverste PCI sporet på hovedkortet? Dersom det er flere. evt bytt så se.

    Det er kun en PCI spor på kortet. Kan prøve å koble ut diskene, og se om det hjelper på. 

  6. JetzBullet skrev (17 minutter siden):

    Prøvd DDU?

    Sett i gammel GPU og kjør DDU. Velg det som er markert rødt på bilde!

    Når dette er gjort setter du inn ny GPU, installer ny driver.

    Det kan prøves. Ser også at han har version 1803 på Windows, og at dette igjen kan ha problemer med 1060, men det var ikke bare bare å oppdaterte fra 1803 til 1809 feks. For jeg fikk rett og slett ikke lov å laste ned nye drivere til 1060 (med det gamle i) pga windowsversionen var feil.

  7. Hei!

    Hjelper en kompis med å bytte skjermkort i sin PC. Han hadde ett 960 før, og har kjøpt ett 1060 nå. 

    Specs:

    - Win10x64 Home
    - Asus B150M Bazooka - hovedkort

    EDIT -500W strømforsyning (det er i minste laget, men skal ifølge internett være nok)

     

    Problem: Svart skjerm. Viftene går rundt på både CPU, GPU. Lys i alt der det skal være lys, både tastatur og mus. Ingen kontakt med skjerm i det hele tatt (orange lys på skjerm). Kommer ett rødt lys på +VGA på hovedkortet, og ifølge manualen finner hovedkortet da ikke GPU, eller den er defekt.

     

    Har prøvd følgende:

    - Testet 1060 i min PC - funker
    - Satt det gamle i hans PC - funker
    - Tatt ut en RAM-brikke.
    - Cleared CMOS
    - Tatt ut batteriet
    - Oppdatert BIOS
    - Koblet fra en harddisk og kun hatt systemdisk.

     

    EDIT2: PCen starter opp når vi plugger skjermen i det integrerte skjermkortet på hovedkortet.

     

    Anyone?

  8. Noen som virkelig tror Kina har fått ned R0 til nærmest null? Virker nesten umulig syntes jeg. Klart de kjører drastiske tiltak  mm, men ikke faen om de har under 100 smittede hver dag. 

    "Norge har blant Europas laveste smittetall ift befolkning". Dette kan være at tiltakene fungerer, men det er også pga vi tester jo nesten ingen. I Lofoten er vi fri for smittetester, og tilogmed helsepersonell sliter med å få testet seg. Regner med det ser likt ut i resten av landet også, det er nok enormt med mørketall.

     

  9. Simen1 skrev (Akkurat nå):

    Det er jo bare å ta worst case minus best case. Best case er at epidemien dabber raskt av pga tiltakene og ingen flere dør. Altså totalt 32 dødsfall. Worst case er en voldsom boom der nesten hele befolkninga blir smittet, helsevesenet kollapser og dødsraten kommer opp i 10%. Da snakker vi om 500 000 dødsfall. Begge deler er helt ekstreme ytterpunkter, men det er uansett greit å ha disse ytre rammene å forholde seg til når man skal beregne hva som er mer sannsynlig. Sannheten ligger jo et sted i mellom, vi vet bare ikke helt hvor. Min personlige spådom er at antall dødsfall totalt ender opp på mellom 500 og 10 000. Det er jeg 90% sikker på.

    Om man tenker på Covid-19 alene ja. Tenker man på alle scenarioer som involverer lockdown mtp mindre bilulykker, arbeidsulykker (og i andre land mister jo folk livet hver dag av forurensing, som de ikke gjør nå) mm, så blir mattestykket komplisert.

    • Liker 2
  10. Kryptodebunker skrev (Akkurat nå):

    Det heter R0 og det varierer etter som forskjellige tiltak. Se denne video for forklaring. 

     

    Ja, selvfølgelig heter det R0, beklager. Ja, har sett en annen variant av det, så det blir vanskelig med et mattestykke å finne ut av det. Det var en som mente at med dagens R0 i Norge ville vi måtte være i isolasjon i 2 år, så lurte på om noen hadde statisikk på hvor lenge vi pdd ligger an til.

×
×
  • Opprett ny...