Gå til innhold

Obi-Wan

Medlemmer
  • Innlegg

    449
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Obi-Wan

  1. Nå når Talkmore setter opp prisen på 5-sifrede nummer er det ingen som tilbyr 5-sifrede nummer til under 1,99- Syns det er skammelig at 5-sifrede nummer, som ikke koster tele tilbyderne noe ekstra, ikke er inkludert i månedsprisen.

     

    Som en som betaler flere mobilregninger i måneden er det ikke lett å få alle til å søke opp alternative telefonnummer.

     

    Det kommer opp i media med ujevne mellomrom, men aldri mer en en liten sak om gangen. Selskapene kommer med en løgn om at, joda, det koster dem mer. Journalisten kommer aldri med motsvar og leverandøren puster lettet ut.

  2. Fabtotum har et spennende alternativ. Printer, scanner og mill i ett.
    Prisen er ikke gale heller, 1000 euro, men du kan preordre nå med 175 euro i rabatt.

    http://www.fabtotum.com/

    Når får vi 3d-skrivere som kan skrive 3d-skrivere, det er vel det store spørsmålet.

    På et vis har vi det alt, det er mange rep-rap modeller som kan skrives ut. Selvfølgelig trenger du en del ekstra ting som elektronikk og metall-deler.

  3. Jeg kan ikke Mac, så jeg håper det er noe smartinger her.

    Jeg har en venninne med Mac som har fått et Politi "virus" som vil ha penger. Det er ikke noe virus, alle filene hennes er inntakt i motsetning til det som hevdes.

    Det er rett og slett en ransomware webside med noe fancy javascript som nekter deg å forlate siden. I følge mange sider er det bare å resette safari eller slå av javascript. Problemet er at en pop-up stopper meg fra å resette eller å gå inn på 'valg'.

    Har prøvd å resette Safari manuelt ved å slette filene i Biblotek->Safari mappen, uten hell. Siden er der enda når Safari starter på nytt, selv etter en restart.

    Jeg er tom for ideer... Noen har noen råd? Hvordan man resetter HELE Safari for eksempel?

     

    Løsningen: Koble av internet (ved å stoppe wifi) og starte safari, dermed klarer ikke browseren og navigere til trøbbelsiden og dermed var jeg ikke lengre blokkert fra å resette browseren og fikse problemet.

  4. Jeg ville printet ut kun en av hver først for å se om de passer.

     

    Denne sketchup stl utvidelsen/extension er veldig god: http://extensions.sketchup.com/content/sketchup-stl Den støtter både import og export.

     

    Edit:

    Letteste måte å installere plugins/extensions på er å laste den ned og lagre den på for eksepel skrivebordet. Åpne sketchup
    Window -> Preferences -> Extensions -> 'Install extension'
    Så finne filen du lastet ned.

  5. Skal du ha noe slags glidelag under for å minske friksjonen på sideknappene?

     

    Når det gjelder forsenkningen så tror jeg at jeg ville gjort det litt annerledes. Nå vet jeg ikke hvilken funksjonshemning du har i hånden, men jeg kan ikke tenke meg så veldig mange som vil synes at det er veldig komfortabelt å holde hånda så flatt som det der i lengden.

     

    Litt OT: Har du forresten prøvd ut stemmegjenkjenninga i Windows? Jeg har hatt mye problemer med hendene, så jeg måtte bruke det noen perioder. Med en del trening fungerte det rimelig godt.

     

    Har bestilt filt jeg skal ha i bunnen, så må jeg ha noe halvkule formet under håndmodulen, tenk billiard kule. Noe slikt for eksempel.

     

    Problemet er at fingrene knytter seg. Jeg kan alltids ha en liten bue på hånden, men denne er i utgangspunktet spesifisert for min hånd.

     

    OT: Jeg brukte det før, men programmet ble dummere etterhvert som jeg brukte det. Kan prøve det igjen, lagre profilen når det fungerer optimalt og laste inn profilen på nytt når programmet dummer seg.

     

    Du har sikkert tenkt på det, men for å ikke feile så manger ganger på design kunne det være lurt å prøve å bygge modellen i modell-kitt eller lignende først for å se hvordan det passer først.

     

    Hvis du får det til å fungere bra ville jeg fått hjelp til å lisensere det under GPL eller lignende, slik at ingen store selskaper plutselig sitter på pantentet på dette, men at det er tilgjendelig for alle som ønsker å bruke det.

     

    Hmm, god ide, problemet er at jeg vil trenge hjelp siden min funksjonshemming er relativt total. Må ha hjelp til det meste. Men det må la seg ordne.

     

    Ja, kanskje ikke så dumt det heller. Hvis mitt design kan hjelpe andre er ingenting bedre enn det.

     

     

    Vurderer å dele håndflaten opp i en egen modul som raskt kan byttes ut. Så trenger eventuelle andre kun å tilpasse den delen, eller printe ut den som passer best for dem. Da kan man og velge hånd.

  6. Fordypningen til hånden er en nødvendighet for å unngå at fingrene trekker seg sammen, men det er mulig jeg reduserer dybden. Uansett tviler jeg sterkt på at den første printen blir brukenes, men det gir meg et utgangspunkt.

    Med tanke på kablene er det mest praktisk å ha de foran. Bak vil de komme i veien for armen.

    Påsken kommer på et kjipt tidspunkt, alt står stille mens jeg venter på deler og 3d printeren.

  7. Postet først på et engelsk forum for gamere med funksjonshemminger. Bruker mus og on-screen keyboard, så jeg orker ikke skrive det på nytt på norsk.
    ------------------------------------


    So, my left hand is no longer able to use the keyboard. Goodbye WASD games...

    Well,no... I have designed a controller I can hopefully use. When i get my 3d printer I will know.

    Take a look at my preliminary design.
    post-7995-0-19044000-1397340773_thumb.jpg

    I have not gotten the parts yet so the measurements are off. But the idea is to move the inner square against the side buttons on the outer square. Those will be mapped to WASD. + Each finger has a button.

    Thoughts? Ideas for improvements?

     

    Edit: Laget en egen tråd. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1577171

  8. Postet først på et engelsk forum for gamere med funksjonshemminger. Bruker mus og on-screen keyboard, så jeg orker ikke skrive det på nytt på norsk.
    ------------------------------------


    So, my left hand is no longer able to use the keyboard. Goodbye WASD games...

    Well,no... I have designed a controller I can hopefully use. When i get my 3d printer I will know.

    Take a look at my preliminary design.
    post-7995-0-81221100-1397340654_thumb.jpg

    I have not gotten the parts yet so the measurements are off. But the idea is to move the inner square against the side buttons on the outer square. Those will be mapped to WASD. + Each finger has a button.

    Thoughts? Ideas for improvements?

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...